İnstagramda takibi vs bırakmalı mıyım pekiAtar,boşta kaldığında.
Sonra tekrar umursamaz.
Sonra tekrar adım atar,boşta kaldiginda.
Cevabıni güzel vermişsin ancak döndüğünde kabul edersen çok üzülürsün.
Bu ilişki siz birlikteyken de bitikmis zaten.
Ne kadar zamandır berabersiniz hep böyle miydi ? Buluştuğunuz da aranız nasıldı?Erkek arkadaşım ilgisizdi. Arkadaşlarıyla buluşmaya zamanı vardı bana yoktu ama. Mesajlara geç dönüyordu vs. Bu durumu ona belirttim ayrılmak istedim kabul etmedi düzelicem dedi. 2 hafta şans verdim ancak değişme yoktu. Bende “Seni seviyorum ama kendimi senin tutarsız davranışlarına katlanmayacak kadar çok seviyorum. Artık konuşmayalım. Önceliğin olmadığım hayatında mutluluklar sana” yazıp bitirdim. Mesajı okudu hiç bir şey yazmadı. 3 gündür konuşmuyoruz. İnstagramda vs hala takipteyiz. Seviyorum hala da sizce tekrar şans var mı adım atar mı?
Böylesi mantıklı ve net bir adımdan sonra ger adım atan taraf olmazsınız umarım, artık düzelme ihtimali varsa da olmaz. Başkası çeksin bu huylarını, sevmiyor diye net denilmez ama bazısı kimseyi kendisi kadar sevemez. Ben sosyal medyadan anında silerim, doğru yanlış bilmem de. Hayırlısı, daha güzeli olur inşlhErkek arkadaşım ilgisizdi. Arkadaşlarıyla buluşmaya zamanı vardı bana yoktu ama. Mesajlara geç dönüyordu vs. Bu durumu ona belirttim ayrılmak istedim kabul etmedi düzelicem dedi. 2 hafta şans verdim ancak değişme yoktu. Bende “Seni seviyorum ama kendimi senin tutarsız davranışlarına katlanmayacak kadar çok seviyorum. Artık konuşmayalım. Önceliğin olmadığım hayatında mutluluklar sana” yazıp bitirdim. Mesajı okudu hiç bir şey yazmadı. 3 gündür konuşmuyoruz. İnstagramda vs hala takipteyiz. Seviyorum hala da sizce tekrar şans var mı adım atar mı?
Buluştuğumuzda aşırı samimi ama onun dışında böyle ilgisizNe kadar zamandır berabersiniz hep böyle miydi ? Buluştuğunuz da aranız nasıldı?
Buluştuğumuzda aşırı samimi ama onun dışında böyleNe kadar zamandır berabersiniz hep böyle miydi ? Buluştuğunuz da aranız nasıldı?
Zamaan geçirmeyi çünkü buluşunca güzel zaman geçiriyordukTam olarak ilgisiz olmasini mi özlediniz?
Msaj attı nasılsın diyeMesajda yazdıklarını kendine telkin et, kendimi daha çok seviyorum - ben daha iyilerine layığım - hakkım olandan aza razı olamam...
İyi yapmışsın ayrilmakla. Hiç oralı olma, Instagram'dan da çıkar.
Özlemek de güzel bir duygu ayrıca. İnsan birini özlerken sarkilar bile daha anlamlı gelir:) duygularinla barış, hepsiyle beraber bir bütünsün. İnsan parkta bütün gün sevdiği kediyi eve gelince özlüyor, öptüğü kokladigi adamı mı ozlemeyecek. Çok doğal bir duygu
Ayrılıklar özlem duygusunu beraberinde getirir, bunu biliyor olmalisin.
Ama güzel haber,birkaç aya esamesi okunmaz, merak etme:)
Mesaj attı nasıl bi tepki vereymSeni ciddiye almamış çünkü instada takiptesin. Erkekler konuşmaktan anlamaz eylemlerinle göstermelisin ciddi olduğunu.
Ayrılık mesajına bile lütfedip üç gün sonra nasılsın yazan adama ne yazacaksın?????Mesaj attı nasıl bi tepki vereym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?