bütün gün iyiyim ama aksam olunca depresiflesiyorum sanki.. ona cok alismistim. 2 sene belki okadar uzun bi süre degil ama alismak icin yeterli
simdide arayip mesaj yaziyor.. mesajimda ona onu sevmedigimi yazcakmisim.. mantiga bak ya.
bu nasıl bişey ya nasıl içi rahat yalan sölıyebilmiş
sevginin kıymetini bilmek istemedi demekki
canım bencede hayrlı olmus sabret üzülme
beni kaybetmemek icin yalani devam ettirmis :S
bütün gün iyiyim ama aksam olunca depresiflesiyorum sanki.. ona cok alismistim. 2 sene belki okadar uzun bi süre degil ama alismak icin yeterli
simdide arayip mesaj yaziyor.. mesajimda ona onu sevmedigimi yazcakmisim.. mantiga bak ya.
yalan söylediği konu neydi anlamadım açıkcası :S
o zaman istediğini yapın. gözümden düştün. seni artık sevmiyorum. çünki hak etmiyorsun.... diye
sakın inanıp kanma!!!! bende yaşadım, inanmadım güvenmedim ve eni sonu benim dediğimin dogru oldugunu ögrendim. ayrıydık dedi, benden hep ayrıldıgın için sana kızgındım dedi ama kimse senin gibi değil yerini turmuyor dedi, yazın evlenelim, herşey senin istediğin gibi olucak dedi, dedide dedi:) ama ben dinlemedim ayrıldım, çok üzülmüştüm ama iyi oldu. yoksa kocamı bulamazdım...
iyi yapmışsın.asla taviz verme.bunu 1 kez yapan her zaman yapar.nasıl güveneceksin ki? hayran gönüllü biri demek ki... yol yakınken o ikili oynayan şahısı unutup, herşeye; hayata yeniden başlamayı seç bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?