Ayrildim.. Bitti..

Gazelle..

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2009
74
1
86
37
- Yurtdışı
Bir varmis bir yokmus..

Hayir, aslinda yanlis basladim.. Bir masal gibi baslayan ve güzel hayallerle yasadigimiz bu iliski bugün bitti. Onun yalanlariyla bitti.. 1 senedir bilmem gereken gercekleri bana söylemedi ve bu gercekler 3. bi sahisin üzerineydi. Bu sorun yüzünden cabuk daralip tartismaya basliyordum. O cok mülayimdi, hicbirzaman bana karsi sesini yükseltmedi, hep sakin karsiladi sakin tartisirdi benimle.. Taaki düne kadar.. Dün gene tartistik ve güvensizdim ona gene.. Aslinda ben ona hep güvensizdim ama 9. ayda aileler tanisacakti ben ailesiyle tanistim hepsi beni cok seviyor ve bu durum o güvensizligimin önüne geciyordu. Ama dün artik patladim. Güvenmedigim o konudaki tavirlarina karsi hep bana yalan söyledigi konuyu üsteledim.. Ve beyefendi itiraf etti.. Az önce de msj cektigini itiraf etti :) ya gülüyorum ama halime gülüyorum.. Megerse beni 1 yildir ayakta uyutmus bu konuyu ona her sordugumda bu saatten sonra ben ona güvenememki ben ona en basindan beri dedim, bana dürüst olmasini ne olursa olsun hep dürüst olcakti. ama olmadi.. Bitti artik.
En cokta babasina üzülüyorum. Babasi ona cok güvenirdi.. 1 sene birliktelikten sorna bu güvensiz oldugum konularda sorun yasamistik babasi ben ogluma kefilim, o yanlis bise yapmaz demisti.
suan biraz pismanligin yani sira kirginim, ona karsi bumbuz hissediyorum kendimi.
Dile kolay, bitti

hayırlısı olmuş işallah en kısa zamanda toparlanıp, daha mutlu güzel dürüst ve seviyeli bir ilişkiye başlarsın....

bu nasıl bişey ya nasıl içi rahat yalan sölıyebilmiş
sevginin kıymetini bilmek istemedi demekki
canım bencede hayrlı olmus sabret üzülme

geçmiş olsun
hayırlısı hakkınızda
bence çok doğru birşey yapmışsınız hemcinsim olarak sizinle gurur duydum
zaman ne gösterir bilemem ama güçlü bir karakteriniz varmış zira bütün kadınlar ya bunu yapmıyor yada yapamıyor

bütün gün iyiyim ama aksam olunca depresiflesiyorum sanki.. ona cok alismistim. 2 sene belki okadar uzun bi süre degil ama alismak icin yeterli
simdide arayip mesaj yaziyor.. mesajimda ona onu sevmedigimi yazcakmisim.. mantiga bak ya.

bütün gün iyiyim ama aksam olunca depresiflesiyorum sanki.. ona cok alismistim. 2 sene belki okadar uzun bi süre degil ama alismak icin yeterli
simdide arayip mesaj yaziyor.. mesajimda ona onu sevmedigimi yazcakmisim.. mantiga bak ya.

gece iyice yalnızlık çöküyr insana
ayrıca 2sene uzun bi zamn bence
bide böyle istekeleri olur yaa hayret bişeeee yaaaa:93:

evet geceleri insan daha bir kötü oluyor...ben üstüne bi de sabah ilk kalktığım zamanlarda kötü oluyorum...zamanımı hep burda geçiriyorum...kk benim yoldaşım gibi birsey oldu...konu sahibi arkadaşım üzme kendini zamanla geçecek bu acın..ilk zamanlar zordur ama gececek üzme kendini...

yalan söylediği konu neydi anlamadım açıkcası :S

o zaman istediğini yapın. gözümden düştün. seni artık sevmiyorum. çünki hak etmiyorsun.... diye

yalan söylediği konu neydi anlamadım açıkcası :S

bu bi kizla tanismis.. göya kizla degilde annesiyle tanismis internette okey oynarken. anneside bizim orali bunu msne eklemis.. msne ekleyince kiziylada tanismis oldu..
hic inanmiyorum ya önce annesiyle tanismasina, neyse..
biz bu sira ayrilmistik.. neyse biz tekrar barisinca ( tabi babasi girdi araya) bu kiz meseleside kapandi. o öyle sandi. bir gün msnde kizin bir iletisini okudum, sok oldum. beni birak gibi seyler yazdi kiz. neyse ben bunu cektim kenara dedim bak biz ayriydik biseler yasamis olabilirsin, senden tek istegim eger varsa öyle seyler bana söyle, bundan sonra tek bi söz acilmicak ama bana dürüst ol dedim.
beyefendi cesaret edipde bana dogruyu söyleyememis beni kaybetme korkusuyla.
insaf ya aradan 1 yil gecti ortaya cikti iste.. simdide sucu arkadasina atiyor yok cengiz telefonumdan mesaj yazdi kiza.. yok cengiz görüstü onunla msnde..
aslinda tartismaya degmez, böyle düsündükce inan taslari rayina oturtuyorum ve kerizligimin farkina variyorum ..

o zaman istediğini yapın. gözümden düştün. seni artık sevmiyorum. çünki hak etmiyorsun.... diye

onun istedigi iletisimde olmak. benim düsüncemi degistirebilecegini düsünüyor.
bense onunla konusmak bile istemiyorum, cünkü ya olurda ona inanirsam tekrar? kendimi kaybetmek, kaybolmak istemiyorum. suanki halimle ondan önceki hayatimdaki halimle eser yok aralarinda

iyi yapmışsın.asla taviz verme.bunu 1 kez yapan her zaman yapar.nasıl güveneceksin ki? hayran gönüllü biri demek ki... yol yakınken o ikili oynayan şahısı unutup, herşeye; hayata yeniden başlamayı seç bence.

sakın inanıp kanma!!!! bende yaşadım, inanmadım güvenmedim ve eni sonu benim dediğimin dogru oldugunu ögrendim. ayrıydık dedi, benden hep ayrıldıgın için sana kızgındım dedi ama kimse senin gibi değil yerini turmuyor dedi, yazın evlenelim, herşey senin istediğin gibi olucak dedi, dedide dedi:) ama ben dinlemedim ayrıldım, çok üzülmüştüm ama iyi oldu. yoksa kocamı bulamazdım...

Şimdi anladım,eski sevgilin kendisine günah keçiside bulmuş ohh süper arkadaşına yıkıyor.. inanma güzelim...seninle ayrılır ayrılmaz boş durmamış demek...ne kadar çok seviyormuş seni bak aylarca yıllarca hiç bir kızı hayal edememiş ....Huuu madem uyandın..şunuda unutmayasın bu seninle barıştıktan sonrada bu kızla kesin görüşmeye devam etmiştir...anlıyacan ya sen ya kız yedekte...ama seni kaybetmekten korktuğuna göre sen as o kız yedektir. neyse konuyu dağıtmayayım...erkekler böyle maymun iştahlı ..seni ailesiyle tanıştırmış birde buna ayrıca kırmızı kart..seni hem bu kadar ciddi düşünürken ..böyle bir şeye kalkışması karektersız olduğunu gösteriyor...kusura bakma ama o senin kerizliğin değil...seven insanı altanaın virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusliğidir..mesajmı at demiş seni sevmiyorum diye ...hayat senin canım senden başkasıyla oynaşan adamı istıyorsan ..arada 3 ü bir arada yaşarsın ..yok ben kendi kadrimi bilir kendimi severım dersen...ki öyle demelisin ailesinin bile güvenini sarsmış ne beklersın böylesınden ki...sen sevmişsin ama belliki o hiç sevmemiş...

Senin adina inan cok sevindim, cünkü kimse aldatilmayi haketmez erkek olsun bayan olsun.
Ben nasil ona dürüstsem oda bana dürüst olsun istedim, ,cokmu zor dürüst olmak?
Bide insanin icinde o his olurya, haklisindir ama sadece ispatlarin eksiktir.. demekki buraya kadar yasamam gerekiyormus bu iliskiyi. Belkide o zamanlar ayrildigimda cektigim acilari cekmicem. belki daha rahat atlaticam bu süreci.

ona tekrar nasil güvenecegimi sordum.. güveneceksin diyor :) zorlar gibi, hani kücük cocuga dersinya oturacaksin bu sandalyeden kalkmicaksin, oda öyle, güvenecekmisim.
benim sectigim yol belli, bugünde mesaj konusunu itiraf edince bitti dedim onada hic düsünmeden. insallah bende bitmem bu süre icerisinde

Aslında olaya bir de şöyle bakmak lazım.Sen bu olayı anlatınca herkes inanma bende yaşadım falan dedi.Çünkü bütün erkekler böyle işte.Farklı olanını duymadım daha kimseden.Başlara farklı deseler de mutlaka çıkıyo sonradan foyası.Ondan ayrılınca daha iyisini bulamayacaksın yani.Bir de şunu söyleyim o senin peşindeyken böyle sen onu bırakamazsın.Belki söylediklerinin yalan olduğunu sende anlıyosun ama inanmak işine gelicek.Şimdi peşinden geldiği için rahatsın ama 2 sene az değil.O da bıraksa daha aramasa için gidicek üzüntüden...

üzüldüm ya insanın canı acır yinede hele uzun süre olmuş,
bence bu konu olmalı erkekler bu kadar zeki değil bu oyunu bu kadar sürdürmüş,
iletiyi görmezsen anlayamaz mıydın sana karşı tavırları hareketleri,
ortadan kaybolmaları var mıydı mesela,
anlardın bitanem yaa ama insan konduramaz tabi,
ancak böyle olay somutlaşınca anlıyo
yine iyi ki anlamışsın görmüşsün üzülme demiyorum ama üzülmemeye çalış,
biraz daha güçlü olmaya çalış, kendin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…