Aslında olaya bir de şöyle bakmak lazım.Sen bu olayı anlatınca herkes inanma bende yaşadım falan dedi.Çünkü bütün erkekler böyle işte.Farklı olanını duymadım daha kimseden.Başlara farklı deseler de mutlaka çıkıyo sonradan foyası.Ondan ayrılınca daha iyisini bulamayacaksın yani.Bir de şunu söyleyim o senin peşindeyken böyle sen onu bırakamazsın.Belki söylediklerinin yalan olduğunu sende anlıyosun ama inanmak işine gelicek.Şimdi peşinden geldiği için rahatsın ama 2 sene az değil.O da bıraksa daha aramasa için gidicek üzüntüden...
üzüldüm ya insanın canı acır yinede hele uzun süre olmuş,
bence bu konu olmalı erkekler bu kadar zeki değil bu oyunu bu kadar sürdürmüş,
iletiyi görmezsen anlayamaz mıydın sana karşı tavırları hareketleri,
ortadan kaybolmaları var mıydı mesela,
anlardın bitanem yaaama insan konduramaz tabi,
ancak böyle olay somutlaşınca anlıyo
yine iyi ki anlamışsın görmüşsünüzülme demiyorum ama üzülmemeye çalış,
biraz daha güçlü olmaya çalış, kendin için
bu bi kizla tanismis.. göya kizla degilde annesiyle tanismis internette okey oynarken. anneside bizim orali bunu msne eklemis.. msne ekleyince kiziylada tanismis oldu..
hic inanmiyorum ya önce annesiyle tanismasina, neyse..
biz bu sira ayrilmistik.. neyse biz tekrar barisinca ( tabi babasi girdi araya) bu kiz meseleside kapandi. o öyle sandi. bir gün msnde kizin bir iletisini okudum, sok oldum. beni birak gibi seyler yazdi kiz. neyse ben bunu cektim kenara dedim bak biz ayriydik biseler yasamis olabilirsin, senden tek istegim eger varsa öyle seyler bana söyle, bundan sonra tek bi söz acilmicak ama bana dürüst ol dedim.
beyefendi cesaret edipde bana dogruyu söyleyememis beni kaybetme korkusuyla.
insaf ya aradan 1 yil gecti ortaya cikti iste.. simdide sucu arkadasina atiyor yok cengiz telefonumdan mesaj yazdi kiza.. yok cengiz görüstü onunla msnde..
aslinda tartismaya degmez, böyle düsündükce inan taslari rayina oturtuyorum ve kerizligimin farkina variyorum ..
bu bi kizla tanismis.. göya kizla degilde annesiyle tanismis internette okey oynarken. anneside bizim orali bunu msne eklemis.. msne ekleyince kiziylada tanismis oldu..
hic inanmiyorum ya önce annesiyle tanismasina, neyse..
biz bu sira ayrilmistik.. neyse biz tekrar barisinca ( tabi babasi girdi araya) bu kiz meseleside kapandi. o öyle sandi. bir gün msnde kizin bir iletisini okudum, sok oldum. beni birak gibi seyler yazdi kiz. neyse ben bunu cektim kenara dedim bak biz ayriydik biseler yasamis olabilirsin, senden tek istegim eger varsa öyle seyler bana söyle, bundan sonra tek bi söz acilmicak ama bana dürüst ol dedim.
beyefendi cesaret edipde bana dogruyu söyleyememis
insaf ya aradan 1 yil gecti ortaya cikti iste.. simdide sucu arkadasina atiyor yok cengiz telefonumdan mesaj yazdi kiza.. yok cengiz görüstü onunla msnde..
aslinda tartismaya degmez, böyle düsündükce inan taslari rayina oturtuyorum ve kerizligimin farkina variyorum ..
Seni kaybetmekten korkmuş güya
Yalanlar üzerine tekrardan başlamış bu ilişki
Bu erkekler hep böyle , seni kaybetmek istemedim , ama öteki kızıda kaybetmek istememiş beyefendi
Yalanlar yalanlar , sanıyorlarki herşey gizli kalacak
Hiç birşey anlamıyacak , öğrenmiyeceksin sen
Şimdi başka biri yüzünden seni kaybetti işte , inşallah değmiştir
sende fazla üzülme canım , allahtan erken öğrendinde kurtuldun böyle pislik bir heriften
+
Hele birde arkadaşım yaptı diyorsa kesin yüzde yüz aldatılmışsındır canım..
ona tekrar nasil güvenecegimi sordum.. güveneceksin diyor :) zorlar gibi, hani kücük cocuga dersinya oturacaksin bu sandalyeden kalkmicaksin, oda öyle, güvenecekmisim.
benim sectigim yol belli, bugünde mesaj konusunu itiraf edince bitti dedim onada hic düsünmeden. insallah bende bitmem bu süre icerisinde
canım ona alışmış olduğun için unutman elbette zor olacak. Aslında içten içe de hep seni arasın sorsun istersin. Bir yanın asla derken bir yanın ona inanmak ister. Bu süreç böyle sürüp giderken sana tavsiyem duygunu asla bu işe karıştırma mantığını kaybetme. İşte o zaman ona yeniden inanıp bu ilişkiyi sürdürmezsin. Bu gelgitli dönemde tek yapacağın şey kendini onun yanlışlarını düşünerek ondan soğutmak asla duygularını düşünmemek. Canım nolur onun seni kandırmasına izin verme sonra çoook pişman olursun.
ya bu erkekler neden bu kadar adi yaratıklar ! ve biz niye bukadar masum kalıyoruz yanlarındanye bızım beynımız sadece aşka çalışıyo onları mutlu etmeye çalışıyor! nefret edıyorum bu durumdan bende çoğu zaman sinir krizleri geçiriyorum ama yinede ayrılamyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?