Ayrildim icim sogumadi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

TaylanveBen35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2018
89
23
38
42
bundan Dört sene evvel biriyle tanışıp beraber oldum. Ilışkımız hep inişli çıkışlı oldu. Kendisi 120km uzakta yaşıyor ve her fırsatta benimle görüşmeğe gelirdi haftanın 2-3 günü ve sürekli telefonla konuşmalar hergün saatlerce. Kendisi benden 10 yaş büyük. Aslında çok iyi biri yanlız biraz çapkın. Başka kadınlara bakardı yanımda gizlice bende farkettikce hep hır çıkardım ve bu yüzden çok kavga ve ayrıldığımız oluyordu. Hep o dönerdi en uzun ayrılığımız 1 ay sürdü. Geçen birine gülümsedi yanımda göya çaktırmadan bende hakaret ettim ona “ kart horoz o kızın yanındakini görmedin mi? Onu bırakıp sana mı takılacak “ diyip hakaret ettim. O da akşam bana kırıldığını yazdı bende cevap vermedim. Sonra aradan 5 gün geçti doğum günümü kutladı ona da yanıt vermedim. İki gün önce ayrılalı tam 6 hafta oldu baktım yazmıyor ben de onu heryerden engelledim. Engellediğkten bir kaç saat sonra baktım bana yazmaya çalışıyor İMessage dan. Tesadüfen gördüm “ yazıyor” işaretinin engelli olunca gözüktüğünü bile bilmiyordum. Fakat engellediğim için mesaj bana ulaşmadı. Altı hafta sonra engelledim. Şimdi de tuhaf beni bir engelliyor bir kaldırıyor engeli WhatsApp den. Bir son görünümünü açıp bir kapatıyor. Kafam çok karışık

Şimdi bu adamdan ne istiyorsun diyeceksiniz. Onu aşırı bir derecede kırmak istiyorum. Uğraşma demeyin lütfen . Uğraşacağım çünkü beni çok üzdü. Tekrar onla olup aynı yaptıklarını gözüne sokmak istyorum sonra ipini eline verip münsaip yere göndermek istiyorum.

Neden ben engelledikten sonra birden mesaj atmak istedi? Bana ulaşırsa nasıl davranayım?

Lütfen önüne bak demeyin çok hırs yaptım.

Madem uğraşma bırak boşver önerisini kabul etmeyeceksiniz neden fikir soruyorsunuz ki zaten kararınızi vermissiniz.
O halde uğraşın.
Ama gerçekten boş bir uğraş olur.

e madem ıstedıgınızı ıllakı yapacaksınız nıye soruyorsunuz gercekden de arkadasa katılıyorum

yapın sonra bu yontemın nasıl ıse yaramadıgını nasıl sinirinizin bozuldugunu da yazın kı bunu yapmak ısteyenlere ıbret olsun
yada yapmayın bosa vakıt kaybetmeyın
sız bılırsınız

Neden? Erkek yapınca “prens” bayan yapınca “ ucuz kadın” mı oluyor?
soyledıklerımızden anladıgınız bu mu gercekden
halbukı bız herkes kendıne yakısanı yapar dıye dusunuyoruz
taş yerınde agırdır dıyoruz
sevıyesızlerle muhattap olup sevıye dusurmemek gerek dıyoruz
bız sızı sakınlestırıp dogru yonlendırırken sız ne anlıyorsunuz

nasıl ıstıyorsanız oyle yapın yasayıp gorun

soyledıklerımızden anladıgınız bu mu gercekden
halbukı bız herkes kendıne yakısanı yapar dıye dusunuyoruz
taş yerınde agırdır dıyoruz
sevıyesızlerle muhattap olup sevıye dusurmemek gerek dıyoruz
bız sızı sakınlestırıp dogru yonlendırırken sız ne anlıyorsunuz

nasıl ıstıyorsanız oyle yapın yasayıp gorun
Teşekkür ederim. Benim derdim onun bana davrandığı gibi davranmak. Biliyorum tepki vereceksiniz ama huzuru ancak o zaman bulurum

Teşekkür ederim. Benim derdim onun bana davrandığı gibi davranmak. Biliyorum tepki vereceksiniz ama huzuru ancak o zaman bulurum
kusura bakmayın benım bu konuda sıze baska onerım tavsıyem yok
ben hayatda hıc boyle seylerle ugrasamam cunku . yanımda baskalarına bakan kısılerle ılıskıme devam da etmedım bir küs bir barısık ne oldugu bellı olmayan dıyaloglara da gırmedım benım oyle ınsanlara ayıracak hıc bır zaman bos vaktım de olmadı oyle ınsanlar benım muhattabım da olmadı kendımı oylelerıne layık gormedım
halıyle boyle hırslar duygular da yasamımdan uzak
benden en fazla bu cıkar sızın ıstegınız baska oyuzden sızle anlasamayız bu konuda
sıze kolay gelsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X