- 24 Ekim 2018
- 89
- 23
- 38
- 42
- Konu Sahibi TaylanveBen35
bundan Dört sene evvel biriyle tanışıp beraber oldum. Ilışkımız hep inişli çıkışlı oldu. Kendisi 120km uzakta yaşıyor ve her fırsatta benimle görüşmeğe gelirdi haftanın 2-3 günü ve sürekli telefonla konuşmalar hergün saatlerce. Kendisi benden 10 yaş büyük. Aslında çok iyi biri yanlız biraz çapkın. Başka kadınlara bakardı yanımda gizlice bende farkettikce hep hır çıkardım ve bu yüzden çok kavga ve ayrıldığımız oluyordu. Hep o dönerdi en uzun ayrılığımız 1 ay sürdü. Geçen birine gülümsedi yanımda göya çaktırmadan bende hakaret ettim ona “ kart horoz o kızın yanındakini görmedin mi? Onu bırakıp sana mı takılacak “ diyip hakaret ettim. O da akşam bana kırıldığını yazdı bende cevap vermedim. Sonra aradan 5 gün geçti doğum günümü kutladı ona da yanıt vermedim. İki gün önce ayrılalı tam 6 hafta oldu baktım yazmıyor ben de onu heryerden engelledim. Engellediğkten bir kaç saat sonra baktım bana yazmaya çalışıyor İMessage dan. Tesadüfen gördüm “ yazıyor” işaretinin engelli olunca gözüktüğünü bile bilmiyordum. Fakat engellediğim için mesaj bana ulaşmadı. Altı hafta sonra engelledim. Şimdi de tuhaf beni bir engelliyor bir kaldırıyor engeli WhatsApp den. Bir son görünümünü açıp bir kapatıyor. Kafam çok karışık
Şimdi bu adamdan ne istiyorsun diyeceksiniz. Onu aşırı bir derecede kırmak istiyorum. Uğraşma demeyin lütfen . Uğraşacağım çünkü beni çok üzdü. Tekrar onla olup aynı yaptıklarını gözüne sokmak istyorum sonra ipini eline verip münsaip yere göndermek istiyorum.
Neden ben engelledikten sonra birden mesaj atmak istedi? Bana ulaşırsa nasıl davranayım?
Lütfen önüne bak demeyin çok hırs yaptım.
Şimdi bu adamdan ne istiyorsun diyeceksiniz. Onu aşırı bir derecede kırmak istiyorum. Uğraşma demeyin lütfen . Uğraşacağım çünkü beni çok üzdü. Tekrar onla olup aynı yaptıklarını gözüne sokmak istyorum sonra ipini eline verip münsaip yere göndermek istiyorum.
Neden ben engelledikten sonra birden mesaj atmak istedi? Bana ulaşırsa nasıl davranayım?
Lütfen önüne bak demeyin çok hırs yaptım.