Ayrıldım, peki bundan sonrası? tecrübeli arkadaşlardan motivasyona ihtiyacim var

Allah akıl fikir versin ne diyelim

Oyy maşallah Okurken gözlerim doldu.Rabbim yuvanızdan mutluluğu eksik etmesin

Bu arada dün Aysenimi konuyu kapattığı için mesajına cevap veremedim canım.Ben kahvaltı sofrasındayım hala

Bu da geçen seneki konudan. Konu sahibi daha boşanmadan boşandıktan sonra hayatıma birini alabilir miyim diye sormuş. Ben bunun da bir hastalık düşünüyorum. İnsan biraz yalnız kalmaktan bu kadar korkmamalı

Dünden beri foruma bakamadim. bazilarinin “yorumu bile begenmemis” seklinde yazmasi yada eski konumdan cikarim yapip beni hasta olarak tanimlamasi ne düşüncesizlik.

Benim annem ben 8 yaşımdayken evlendi iyi ki evlenmiş üvey babamı öz babamdan daha çok severim çok iyi bir insan baba akıl hocam çok mutlu bi ailede büyüdüm şükür ediyorum annem için de mutluyum açıkcası mutlu olmak hakkı ona da yapma etme diyen çok oldu iyi ki dinlememiş en azından gözüm arkada değil mutlu hayat arkadaşı var. Herkes kadın hormonlar var sevilmek ilgi görmeyi istemek suç değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…