- 20 Mart 2016
- 937
- 1.031
- 33
- Konu Sahibi kralicetaci
-
Bravo sana geç bile kalmışsın. Tamamen kendi boyunduruğu altına almaya çalışmış seni. Bir yerde dur diyebilmen çok iyi olmuş ve emin ol asla değişmez. Bak geçen pazar yakın arkadaşlarımla buluştum epeydir görüşemiyorduk ve kızımı almak istemedim yanıma (arkadaşlarım bekar, rahat oturabilmek için) eşim öğlen 1 den akşam 6.30 a kadar kızımla ilgilendi ve arayıp neredesin demedi. Ki demez zaten.bu verdiğim en yakın zamanda olan örnekti. Senin özgürlüklerine saygı duymadıktan sonra ileride daha da fazla söz sahibi olacak üzerinde. En doğrusunu yapmışsın.
Olması gereken bu zaten. Kimse kimsenin kölesi değil ve 1 kişiyle omur de geçmez. Dostlar arkadaşlıklarda önemli. Ve başladığı gibi de devam eder gerçekten . Sana saygı duyan biri olmalı, seni tapulamış gibi attığın adıma karışan adam delirtir .Annemde sizin gibi. :) Güzel yaşar, babamın onada,arkadaşlarınada,onların birlikte geçirdiği zamanada saygısı vardır.Başından beri yanlış olduğunun farkındaydım.Ama neden zamanla değişiceğine inandım bilmiyorum.Bir daha aynı hatayı yapmayıp, nasıl başlarsa öyle gider diye düşünerek devam edicem.
Belki de bugüne kadar aldığın en mantıklı karardır bu. Seni tebrik ediyorum. Şimdi özgürlüğün tadını çıkarma vakti artık
Fazlasıyla haketmişsin :) Ohhh kafan rahat artık. Şimdiden afiyet olsun :)İlk planı yaptım bile, arkadaşlarımla pazar günü sahilde pazar kahvaltısı :)) en azından bunu hakettim sanırım.
5 yıllık ilişkimi dün akşam itibariyle bitirdim.
Bu arada, üniversite öğrencisiyim. 23 yaşındayım.
ders calis!
Bölümdeki en yüksek ortalamalardan birine sahibim, yüksek lisansa hazırlanıyorum.O konuda bi sorun yok :)))) yinede teşekkür ederim:)
Erkeklerin degişecegine inanmak hayal görmek gibi bişey
8 yıllık ilişkinin sonunda evlendim.Çok net söyleyebilirim ki kimse değişmiyor ! Geri dönme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?