aradan koca 11 yıl geçmiş ve ben o zamandqn beri bekar bir anneyim. Neler geçmiş başımdan diye girip okuyayım dedim sonra ne kadar çaresiz olduğumu hatırlatım. Neler yaşamışım neler…. Şimdiki aklım olsaydı diye başlıyacağım tüm kelimelerin sonu gelmiyecek biliyorum ama bildiğim tek bir şey var oda şu an çoookk mutlu ve huzurlu olduğum. Rabbim bana iki tane evlat vermiş. Şu an bana arkadaş gibiler. Bu 11 senede okula gittim kurs yaptım. Yeni evime geçtim ve arabamı aldım. Kısacası hayatımı tamamen çeki düzene koydum. Adına evlilik dediğim o hapis hayatınından çıkmanın mutluluğunu yaşıyorum şu an. Yazdıklarımı okudukça ne kadar büyük bir evrim geçirdiğimi görüyorum ve gurur duyuyorum kendimle. Canım kendim, zamanında sana hakkettiğin değeri vermeyip hep başkaları için seni hırpaladığım için çok özür dilerim. Adına evlilik dediğim o cehennem çatısı içinde bir gram sevgi dilendiğim için senden özür dilerim. Zayıf ve güçsüz bir karekter ile seni yıprattım için senden özür dilerim. Ama hakkımıda yeme sakın :). Çook uzun süredir o kadar mutlusun ki bunun için inan hiç zorlamıyorum da kendimi.