Ayrıldım !

Senin gerceklerini degil de kendi gerceklerini sorgulasin pasamiz.
Üfff zihniyeti, hamuru belli resmen.
Sana dayatmaya calismis pis zihniyetini.

Iyi olmus bu ayrilik, uzulme fazla. Ilerde sevineceksin.
Nazik, kibar anlayisli erkek dolu.
Birdaha boyle cumleler kuran erkeklerden direk uzaklas ki dogrusuna yer acilsin.

Gelmiş geçmiş olsun, o saygısız adamın laflarına takılmayın.
Suçluluk ve savunma psikolojisi içersinde sadece.
Her edenin bedduası tutsaydı...

Bir fakiri doyur böyle bir manyaktan kurtulduğuna.
Aman aman heryerden engelle bir daha bulaşmasın.
Bana böyle tipler illa ki bir yoklar gibi geliyor bir daha bir daha.

O*ha yani. Bu ne ya böyle

Allah onunla evlenecek kıza yardım etsin

erkekler böyle gördüğüm kadarıyla, şimdi böyle yapar bikaç güne yalcar yakar olabilir
sakın kanmayın
Rabbim en hayırlı kişiyi karşınıza çıkarsın inşallah

Ayyy, surekli karsisindakini suclayan bir kompleks yumağı.. Insani iliskilerden bihaber bi hadsiz.. Ailesinin ne oldugu zaten ortada idi, oraya hic girmiyorum tekrardan..
Aile ziyareti, nişan vs istediğin icin seni üzmüş oyle mi? Hangi dunyada yasiyor? Resmen gorgusuz ve kompleksli bu ayol..
Umarim barismak icin döndüğünde taviz vermez ve yeni bi yol cizersin kendine..

Son düzenleme:
Anaa yazmissin bile :)) tam begenecektim yorumu, sana gosterecektim, bi baktim, zaten sen yazmissin

Önceki konularınızı okumadım ama ayrılırken takındığı tavırlar bir insanı tanımanın en kolay yoludur. Çok doğru bir karar vermişsiniz güçlü durmanıza da ayriyeten sevindim. Hiç kendinizi üzmeyin Allah gönlünüze göre verecektir inşallah.

sokaga cik gordugun ilk cocuga seker cikolata biseyler al sevindir hayir dagit etrafina..

Hatta evinde ac muzigi zil tak oyna bence oyle buyuk bir beladan kurtulmussun ki gun gectikce daha iyi anlayacaksin.

Beddua felan o zihniyetin seviyesine yakisan olmus zaten, Kotu soz sahibini bulur de gec

başlığı görür görmez inş bu o kızdır dedim :)) hadi bakalim geçmiş olsun,ucuz atlattın bence..sen şimdi gez toz keyfini çıkar hayatin,mutlaka karşına iyi biri çıkar..o zaman da sevgililigin evliligin keyfini çıkarırsn :)) o da derdine yansin,kendini degistirmedikce ya tırsak bi kızla evlencek,ya evlenemicek :)))

Kurtulduguna sukret cok iyi bir karar vermissin... Hayat cok guzel bu sacma seylere vakit yok emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…