Ayrıldım !

hadi geçmiş olsun kuyruk acısı seviyorum ayrıldık mı dicek agzına geleni söyler takma kurtuldun bide o acıdan bak
evlenip boşanmak da vardı sevin bence

Yerinde bir karar vermişsiniz.. herkesin bedduası kabul olsaydı gökten kemik yağardı :) nişanlılık birbirini tanıma süreci , kötü giden bir ilişkiyi belki düzelir diye evlilikle sonuçlandırmak çok büyük bir yanlış.. nişanlı iken ayrılmak en dogrusu..

allah kurtarmış. tam bir hasta., zaten ilerleseniz de olmazdı. insanlar yol ayrımında bile mutsuzluk vermeden bağlarını kesmeli.. hayırlısı olsun sizin için..

Neyse ki aklınızı kullanmış yol vermişsiniz.
Umarım kimseyle evlenip de milletin başını yakmaz.
Evlenmesin böyle rezil insanlar.

Boşver kendini rahatlatmaya çalışmış çok pişman olacağa benziyor

ben de eski sözlünün bu hastalıklı düşüncelerle iyileşeceğini sanmıyorum. umarım ömür boyu ana-oğul yaşarlar da başka bir kızcağızın günahına girmezler.
konuşmaya çalışırsa, hakaret bedduaya yeltenirse, 'ben sizsiz çok huzurluyum, Allahtan dileğim senin ve ananın da huzur bulması, bir daha arama hayatımda size yer yok, hadi sağlıcakla' deyip yürü geç.

Cok dogru bir karar vermissiniz. Ben de boyle garip biriyle tanismistim Allahtan hic aile tanistirma asamalarina girmemistik .Kurtuldugum icin sukrediyorum.aileme ve bana omur boyu eziyet ve uzuntu cektireceklerdi Allahtan cok kisa bir tanima suresi oldu defettim.Hayatimda ilk kez bu kadae terbiyesiz bir aile gordum.aile tanisma fasli olsaydi kimbilir ne terbiyesizlikler gorecektim.
Her yerden engelledim onu ,siz de engelleyin.bu adam bana iftira da atmaya kalkti kimse benimle evlenmesin diye ama Allah hep iyileri korur nasilsa.

Bende sözlüyüm sen gibi bizde ipin ucundayız ne olacağimiz belli degil seninde insallah hakkinda hayirlisi olur ama bitirmekle iyi karar almissiniz cekilecek turden degil degmez

Ayrılmakla en güzel kararı vermişsin emin ol. Böyle biriyle sadece hasta olursun

ruh hastasının tekiymiş boşver iyi ki bitmiş. kendini tanrı falan sanıyor herhalde her dediği yapılacak her istediği olacak onun istediği gibi yaşanacak... asıl o gerçek hayatı görmemiş ona ağır gelmiş.

Insan karakterini ayrilirken belli edermis...o da kendoni belli etmis...uzulme canim belki de ayrilmak ikiniz icin de en hayirlisidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…