mrb cnm kısaca kendimi anlatım sana 21 yaşındayım 1 oğlum var ve eşimden ayrıyım ben eşimden şiddet görmedim ama ailesinden özellikle kayınvalidedemden şiddete hakaretlere maruz kaldım konumu okursan biraz daha detaylı yazıo cnm her neyse boşanmanın acısı büyük hele birde çocuk olursa çok daha zor düşünsene tek başına çocuk büyütmek gerçekten çok zor bu yüzden şanslısın canım ya birde çocuğun olsaydı inan bana ozaman acın birkat daha artardı inan bana kendinden çok bebeğini düşünürdün bu yüzden yolun başındayken ayrılmışsın cnm insanoğluyuz başımıza herşey gelio napalım böle olsun kimse istemez ama bazende kader derler ya yaşanması gereken şeyler yaşanıo cnm sen ne kadar uğraşırsan uğraş olması gereken oluo çok şükür benimde ailem yanımda ama inan bana cnm babamı bi yana koyuyorum öz annem bile bazen öle laflar sölüoki bıçak gibi saplanıo yüreğime allah kimseye yaşatmasın bende okuyorum şuan hayatıma bakıyorum yapıcak başka bişiyim yok tek derdim oğluma güzel ve onurlu bi hayat yaşatmak yoluma bakıyorum artık bak sende böle bi karar vermişsin başla okuluna kendine yeni bi sayfa aç sırf inadına hayatın didin çırpın biyerlere gel rabbim hakkında hayırlısını versin cnm inş bundan sonra yüzün güler biz her zaman yanındayız