ayrıldınız ve kaza geçirdi aramak doğru olur mu

hokokopoko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
49
17
28
2 yıl önce ayrıldığınız kişi bi kaza geçirmiş olsa ve bunu duysaniz bi geçmiş olsun mesajı atsanız doğru olurmu.
Bu arasa şuan hayatınızda başka biri var. Ve onunla evlilik aşamasındasınız
İşte bu yüzden soruyorum doğru olurmu.
Yada o kişi (eski sevgili) sizin hakkınızda ne düşünür

3 Kusurlu hareketten biri bu. Atmayin sakin. Hayatinizda biri var,eski sevgiliye Msj ne alaka? atmayin msj falan

Son düzenleme:
Aslında 3 gün oldu kaza geçirdi gini duyalı ama karar veremedim ne yapacağımı o yüzden buraya yazdım

Atma tabiki de. Aklından çıkaramadın mı? Unutmuş olsan aklına mesaj atmak gelmezdi sanki.

Atmayın yanlış olur.hem evlenme aşamasındasnz hem ıkı yıl olmuş,gerek yok.içinden dua et üzülmüşsnz

İnsani olarak üzülmeniz yeterli, nişanlınızın söylemeniz halinde ne cevap vereceğini bilmiyorsanız susmanız yararınıza olur. Biliyorsanız 3 gündür bekletmeniz hata zaten.

• Böyle bir durumda yapacağınız en iyi şey, aynı şeyi evleneceğin kişi üzerine düşünmek olmak. Yani eşinizin eski sevgilisi kaza geçirse ve eşiniz eski sevgilisine mesaj atarsa siz be hissedersiniz? Bu soruya cevabınızı verip, ona göre hareket edin bence....

• Böyle bir durumda yapacağınız en iyi şey, aynı şeyi evleneceğin kişi üzerine düşünmek olmak. Yani eşinizin eski sevgilisi kaza geçirse ve eşiniz eski sevgilisine mesaj atarsa siz be hissedersiniz? Bu soruya cevabınızı verip, ona göre hareket edin bence....
Haklısınız

Ben 8 yıl önceki erkek arkadaşımın annesinin vefat ettiğini öğrendiğimde faceden mesaj atmistim. Ayni sizin gibi cok dusundum. Sonra Allah biliyir niyetimi diye yazdım. sevinmisti. Çok duygulanmisti.

Sonra konuştuk görüştük, evlendi o bu süre içinde, bir daha yüzyüze gorusmedim tabi ama arada yazar napıyosun ne ediyorsun diye.

Ama 8 yil bizimki... şimdi sizinki yakın. Bilemedim

Güzel bir iliskiyse, güzel bitmisse neden olmasın.
Artık gorusmedigin eski bir arkadaş gibi.
Vefa iyidir.

Şimdiki sevgili aklı başında biriyse sorun etmez. Kıskançlık krizi geçirecek biriyse boşver, atma msg. Dirdir çekmeye değmez.

Back
X