ayrıldınız ve kaza geçirdi aramak doğru olur mu

merhaba ben 6 ay önce sezeryanla doğum yaptım dün akşam tekrar hamile olduğumu öğrendim bugün doktorumla görüştüm ve bana bu gebeliğin rikli olduğunu söyledi çalışıyorum ve bedensel engelliyim. kürtaj konusunda kararsızım fikirlerinizi paylaşırmısınız.

Evet eski sevdiğini unutamayan varmı evlendiği halde.......

Merhaba,

az önce eşim aradı akşam annemlere geçelimmi yemeği orada yiyelim dedi. bende olur gidelim dedim senmi ararsın benmi arayıp haber vereyim dedim eşimde ben arar söylerim dedi. 10 dk sonra eşim tekrar aradı tamam annemle görüştüm akşama gidiyoruz dedi tamam dedim. 20 dk sonrada kaynanam beni arıyo diyoki hasan beni aradı akşama size gelicez dedi bende kırılmasın diye kabul ettim ama benim bugün çok işlerim var ben şimdi gelmeyin dersem oğlum üzülür diyo. bana sen gelmek istemediğini söylermisin dedi bende anne ozamanda bana darılır gitmek istemiyorum diye dedim oda sen karısısın gönlünü yaparsın dedi şaşırdım kaldım eşimde böyle bi sebepten annesine kırılacak bi insan değil gayet anlayışlıdır oğlum bugün işlerim var dese tamam annecim der kapatır. yok illa sen söyle diyo. napıcam ben ya
Eski konuları da alıntılamış olalım da uçmasınlar durup dururken.

Sanırım bi konuya açıklık getirmeliyim üye sahibi aslında ablam ama bende kullaniyorum aynı üyeliği ikimizde kullanıyoruz. Bu benim konum diğer konular ablamin

2 yıl önce ayrıldığınız kişi bi kaza geçirmiş olsa ve bunu duysaniz bi geçmiş olsun mesajı atsanız doğru olurmu.
Bu arasa şuan hayatınızda başka biri var. Ve onunla evlilik aşamasındasınız
İşte bu yüzden soruyorum doğru olurmu.
Yada o kişi (eski sevgili) sizin hakkınızda ne düşünür
Mazi bi mesaji hak eder hic durma at bi mesaj..

İnsanlık ya bu ne alakası var aşkla meşkle.
O kişiyle bir şeyler paylaşmışsın zamanında.
Bence atabilirsin.

Evlenme aşamasında olduğun kişiye saygısızlık olur diye düşünüyorum.Geçmiş geçmişte kaldı değil mi?:KK39:

Bence gerek yok. Tabi siz dost kaldiysaniz ona bilememde. 2 sene once bitmis bir iliski, butun baglar kopmus ne gerek var.

Back
X