Ayrılığın eşiğindeyiz fikirlerinize ihtiyacım var....:(

slm canım, yazdıklarını yeni okudum. Kesinlikle sen arama sevgilini, ben eşimle çıkarkende çok hata yaptım hep ben gittim peşinden, sonuna kadar haklı olsamda ilişkimde gurur yapmamıştım hiç ta kiii bu zamana kadar. Ararsa ona göre oturur konuşursun olursa olur olmazsa da şansını fazla zorlama bence sonra pişman olabilirsin. ayrıca şunu hiç bi zaman unutma sevgilinin ya da eşinin ailesinden sana dost olmuyormuş ben bunu anladım ve sende farkına varsan iyi olur çünkü sevgilinin annesinin siz ayrıyken keyfi iyiydi arkadaşlarıyla çay içtiler falan demesi bence kadının niyetini gösteriyor. telefon mevzusuda bi çeşit aldatma benim eşimde biz çıakrken beni aldattı ama ben çok sallamıyordum çünkü evlenmeyi bile düşünmüyordum. kısmetmiş oldu o zamanlar kafama hiiiiç takmadığım şeyleri şimdi hazmedemiyorum hakkında hayırlısı neyse o olsun inş. herşey gönlünce olur canım....

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok tşk ederim. Yanımda olup beni yüreklendirdiniz allah hepinizden razı olsun. Evimdeyim şuan herşey yolunda gözüküyor umarım bir daha böyle sorunlar yaşamayız eşimle. Şimdi üzüldüğüm tek nokta eşimle annemin durumu eşimi birileri iyi dolduruşa getirmiş.(%99 görümcem becerdi bu işi bence) Annemin hiç bir günahı suçu yokken eşim kendi hatasını ört bas etmek için anneme sarmıştı. Annem çok kırgın kızgın haklı olarak ve ben arada kaldım. Ben sorun olsun istemiyorken hiç bi şekilde şimdi de annemle eşimin arasında soğuk rüzgarlar esiyor ve ne yapacağımı bilemiyorum üzgünüm sadece hemde çok inş. düzelir herşey...kafamçokkarıştı

Tatlım yuvanda olmana sevındım,dılerım bıdaha yasamazsın bunları.Annenle esının arasındakı durumu lutfen kafana takma,elbette kolay degıl ama sımdılık kendını toplamaya calıs canım,ınan zamanla duzelır onların arası,cok mecbur olmadıkca bıraraya gelmesınler,cunku onları kus gordukce senın hep canın yanıcak,zaten zor bı donemden gecıyosun.Canım senı kendıme cok benzettım ben,bende esımle problemlerle ugrasırken,uzerıne annemle esım arasında sorunlar cıktı onlara kafa yordum,anneme her bakısımda nasıl bunu hakeder deyıp ıcım ıcımı yedı ama hersey zamanla kendılıgınden duzeldı,arada ben kaldım olan bana oldu yıne.Kı bıde dusun ben bunu lohusa donemımde yasadım.Canım annen dahı olsa hıc kımse ıcın sımdılık canını sıkma neolur,zamanla hep unutulcak bunlar,keyfıne bak,saglıgına dıkkat et.Cok opuyorum senii....

arkadaşım bende 5 senelik evliyim ve ilk 1 yıl cok sorunlu gecti ama daha sonra oturup konuştuk ve sorunlara cözüm bulduko benim sevmediğim davranışlarımı söyledi ve bende ona böylelikle o davranışları yapmamaya gayret gösterdik vede düzeldi.şuan cok mutluyum benim eşimde aynı ne derse tamam dememi vede ilgisizdi.üzülme düzelir.size tavsiyem bir dert kutusu yapın ve eşinize kızdığınız zaman bir kağıda yazıp icine atın eşinizde aynı şekilde yapsın gercekten cok işe yarıyor 1 hafta sonra acıp eşinizle birlik okuyun göreceksiniz ne kadar sacma şeylerden tartıştığınızı

Tşk ederim sürmelim hep destek oldun bana allah razı olsun. Yapacak bişey yok ne yazık ki annem arıyor kırgınlığını kızgınlığını dile getiriyor ama enazından eşim sustu. Ya o kadar takıntılı saplantılı bi adam ki anlatamam nankör birazda umarım aklını başına alır ve o gözleri açılır sürmelim bundan sonrasında. Hakkımızda hayırlısı olsun inş. lohusalık döneminde bunları yaşamaktan çok daha ağırdır. Ben çocuk düşünmüyorum eşim şuan haketmiyor bundan sonra ki davranışları gösterecek herşeyi böyle bi evliliğe çocuk yapmak günah olur bence şimdilik. Kendine çok iyi bak öpüyorum canım bebişi de öp yerimeopuyorumnanaktan

çok tşk ederim yorumun için arkadaşım şimdilik eşim iyi gidiyor ama zaten daha 3-4 gün oldu evime geçeli ne kadar istikrarlı olduğunu bundan sonra göreceğiz ben üstüme düşen herşeyi yapcam sende şunu yapmadın dedittirmemek onu susturmak adına bakalım ne kadar başarılı olacağız. tavsiyen içinde tşkler ayrıca çok güzel bir fikir vermişsin denemeye değer eşimden gelecek cevabı bilsemde lülülülülülü

canm benim cok uzme kendını ama ayrılmak ıstemeyen adam zaten ayrılmaz bırak sen sorma o arasın sorsun seni o seni süründürmeye calısıyo bence ustune dusme bakalım ne olucak bosanmakta bu kadar kolay degil :umursamaz:

gercekten bı ınsan seviyosa zaten arkasında durur ikinizinde zamna ihtiyacınız var guclubacismileguclubacismile

canm senn sevigini kullanıyo bence bu kadar tavız verme ona atrıl bakalım hıc arama sorma mesaj dahı atma bakalım ne olucak osana atrılalım dediginde tmm de daha o konusmadan sonra mesaj atma ınn sana donucek sonunda emin ol buna kendınden fazla deger verme bı ınsana

bencede ole cok tavız vermıssın elıne cok sevgini ona ole ıspat etmısınkı hayatım oda benden baska sevemez ne dersem yapar gıbısıne getıryo bunu bence arama bı sure

konigincim bu yazıyı sana bebişimle yazıyoruz anlatımına bakılırsa çok iyi niyetli gönlü temiz birisin ama bazı şeyler senin kafandaki gibi gitmiyorsa var bir sorun değilmi ya sen yanlş anlamışsın ya gereğinden fazla beklentiye girdin yada o kişi senin için yanlış kişi demi tatlım bence bu iş olmaz şimdi üzülürsün daha sonra güleceksin bak arkadaşım söylemişti dersin iyi biridir kesinlikle öyle düşünüyorum ama yolu tıkayan önemli sebepler var o senin gibi düşünmüyor o bir gerikafalı evet gerikafalı işte belli yani sen sana değer verecek özgür düşünceli vaktini sana harcayabilecek bitimsiz bir gönüle ve sevgiye sahip biriyle mutluluğu yakalayabilirsin herkesin hakettiği gibi şimdi üzülürsün tatlım inianki sonra iyiki olmamış dersin sorunlu şeylerden kaç niye hayatını karmaşık hale getiriyosunki aklını başına al ailenide kendinide arkadaşınıda üzme umarım faydalı olur canım tavsiyem hem sana değer vern arkadaşlarında var bak ne güzel ha bide onun yaklaşımı onon için çok önemli bir anın da seni kurtarıcı gibi görmüş nedense çok güvenmiş yakınlık bu gibi takma artık tamammıvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…