tşk ederim denizzelda,
eşim beni sınıyor mu yoksa gerçekten bitirmeye mi meyilli anlayamadım henüz. Sanırım zaman gösterecek bişeyleri bazen güçüm azalıyor açıkası ama haklısın topla kendini diyorum ve devam ediyorum...
ya şu ilk bir yıl bir tek ben sıkıntı çektim, herkes cicim aylarını yaşadı sanıyordum. balayım bile kavgayla geçti çok büyük bir aşkla evlenmemize rağmen. eşim kıskançlıklarına son verdikten sonra düzeldik. ama çoğumuz için durum aynıymış. sen de evliliğini kurtarmaya çalış canım, ilerleyen zamanı gör şu 1 sene geçsin.
Durumuna gerçekten çok üzüldüm canım yaa
Ama senin anlattıklarına göre sen yüzde yüz haklısın canım.O senin dayanamıyacağını bildiği için seni aramıyor olabilir .
Ama sen bu sefer durumun onun istediği gibi olmasına izin verme .
Erkekler evlendiklerinde hele bide senin eşin gibi rahata alışık başı boş büyüdüyse sıkıya gelemiyor bunu inkar içinde sürekli kendi egemenliğini göstermeye çalışıyorlar.
Sen onun ailesinede tavrını koymuşsun .Sakın geri adım atma bu sefer .nasılsa sana dönücek .sorup aratmalarından belli .Asla ayrıl demm ama kendini ağırdan sat .görsün kararlı olduğunu .Senin yapın değil aslında bu tutum anladığım kadarıyla .Her an için içini yiyordur aramak için eminim .ama yapma yoksa aranız düzelir belki ama tekrar aynı şeyleri yaşarsanız dönmeseydin,ben boşanalım dedim deyip hep senin yüzüne vurucak emin ol
Umarım hakkında en hayırlısı olur canım allah sabır versin ..
canım aynı şeyleri yaşamış bir insan olarak bende hep uzamasın ya olsun ya bitsin demiiştim..sonuç bitti..ayrıldık..ve uzun bi ayrılıktan sonra ikimizde ne istediğimizi bilerek birbibrimize döndük..zamana bırak..yani allaha bırak..o herşeyi halleder....çok basit bi sebebten ayrılma..yine evlenip aynı sorunları kesin yaşayacaksın...
lulu nasılsın canım?kendını sakın koyverme,emınım cok uzuluyosun suan ama sakın koyverme kendını enazından karsındakıne bellı etme.Hala aramadı dimi,enınde sonunda arıcak gercekten sevıyosa bıyere kadar sabredıcek ama oralı olmazsa,kı ınsallah olur hıcte gıdenın ardından kendını ypratma.Sevıyosa tıpıs tıpıs gelecektır,gururda bıyere kadar.Fakat bu surecte Alah yardımcın olsun,ınsanın gozunun tlfnlarda kalması kapıda kalması ne demek cok cok ıyı bılırım,daha cok taze yasadım ben bunları.Cok severek evlendım ve bugune dek boyle bısey yasamamıstım.Benım bıde cocugum var,onun yuzune her bakısımda daha fena olmustum,ben kendımı toparlayamıyodum,kendımden gecmıstım resmen.Cok sukur bazı seyler yavas yavas yoluna gırıyo,hemen pat dıye olmuyo,ben 1 ay esımle kus kaldım arada barısır gıbı olup arada uzaklastık bu zaman zarfında bırbırımızden ama sevıyoruz bırbırımızı bılıyorum bıde ortda cocuk var.Ben bu lafı hıc sevmem ama gercekten zaman herseyın ılacı.Bende senın gıbı asla kus kalamam,hemen hersey konusulsun gerekırse bagırıp cagırılsın ama tatlıya baglansın ısterım.Bu yuzdende hemn hersey duzelsın ıstedım ve kendımı cok yıprattım anca 1,aydan snr yavas yavas duzeldı.Halada taslar yerıne anca anca oturuyor,ama bende deriin bı ız bıraktı.O nedenle senı okadar ıyı anlıyorumkı.Elımden geldıgınce yanında olmaya calsıcam,kımse yasamasın bu tur sıkıntılrı cunku cok zor.Benım sana tek tavsıyem lutfen kendını ayakta tut,ve sunada sukretkı cocugun yok sımdılık.Yanı yanlıs anlasılmasın,dunyanın en guzel duygusu annelık ama bu bıle esınle paylastıkca dahada guzellesıyor.Hıc bır anne cocugunu baba sevgısınden uzak yada bu sıkıntıların ıcınde buyutmek ıstemz.Dılerım hersey yoluna gırer canım..
kısmen haklısın ancak canım erkeklerde şöyle bi düşünce var...çok konuşuyor tartışıyor..beni sıkıyor...peşimden koşuyor..bence en iyi taktik susmak ve onu konuşturmak...bırak konuşsun...içindekileri döksün....belkide yeterince dinlemiyorsun onu...dinle dinle iletişim kur....onu çöz....sana ruhunu aaçsın..onu tüm ayıplarıyla yanlışlıklarıyla çirkinlikleriyle ve hatta saçma sapan sıradışı kimseye itirf edemediği yönleriyle tanıyıp kabul ettiğini anlayınca artık sana teslim olacak....eleştirme canım..kimse eleştirilmekten hoşlanmaz....USLÜP ÇOK ÖNEMLİ
bunu bilmiyordum canım...ama tam tahmin ettiğim gibi..eşin seni çok seviyor ancak diğer taraftanda hep bi terkedilme veya yetersizlik psikolojisiyle seni sık sık eleştirip aşağılayıp umursamazsa ona daha çok bağlanacağını sanıyor..ama özünde iyi biri..canım onun içinde biyerlerde saklanmış körelmiş sevgiyi sahiplenilme duygusunu tatmin et...ama sıkarak konuşarak değil...gözlerinin içine bak gelince ve elini tut...ve hiç konuşma...erkeklerin dili bu...hareketler kadınların dili sözler...tavırlarınal belli et....ama asla ona direktifler verme....karaını kendi versin..ha bide madem kimsesiz...ben evlenirken sana evet dedim ailene değil de...sen gel ama mutlaka gelsin...saygıda kusur etmesin..ailem kırıldı tabi onlarında gönlünü al..de...ama hemen gitme...biraz flört takılın canım daha heyecanlı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?