Ayrılığın eşiğindeyiz fikirlerinize ihtiyacım var....:(

canım yazdıklarını ara ara okudum,ınan cok zor durumdasın ben de evlılıgımın ılk 3 ylı cok sorun yasadım ozellıkle ılk yıl felakettı ancak sımdı alıstık bırbırımıze Allaha şükür

son bir şans ver eşine oturun güzelce konusun

ya şu ilk bir yıl bir tek ben sıkıntı çektim, herkes cicim aylarını yaşadı sanıyordum. balayım bile kavgayla geçti çok büyük bir aşkla evlenmemize rağmen. eşim kıskançlıklarına son verdikten sonra düzeldik. ama çoğumuz için durum aynıymış. sen de evliliğini kurtarmaya çalış canım, ilerleyen zamanı gör şu 1 sene geçsin.

arkadaşım eşin seni arıyacak. Hemde kesin arayacak erkekler kadınlara muhtaç. Bekle biraz sürtsün burnu o eve her girişinde sessiz sakin bi ortam sen yoksun ve baktığı her yerde seni görüyodur. Sen şuan ne durumdaysan emin ol o senden daha beterdir. Ama erkekliğine b.k sürdürmeyecek yaa o yüzdende aramıyodurrr. Bekle biraz.. Zaten aramazsa seni bu zamana kadar yaşamış olduğunuz hiç bişeye ne saygısı nede sevgisi vardır. Bi soz var aşkta gurur yok diyee hep sen alttan almışsın şimdi sıra kocanda. Sabret biraz ve hakkında hayırlısı olmasını dile.. Hayırsızsa aramasın zaten.
ınşallah hayırlısı olurr.

Sizin şuan yaşadığınız çok ağır gibi gözüküyor size.Haklısı olabilirsinizde ama evli aldatılan kocasına muhtaç vs..vs... Okadar kötüleri var ki lulu.Onları durumunu gözüne getir.Bu onları aşan bir sorun..
Sen ise kendine güvenerek zaten hayatına devam ediyorsun( o ve ya bu sekilde )
Evliliğinizdeki beklentileriniz nelerdi?evlendikten sonra ne oldu?Beklentileriniz karşılandı mı?
sadece siz mi kendinizden ödün verdiniz sürekli?
Belkide doğru bir adımla sonuclanmadı bu evlilik?
belki de geçiş dönemi yaşıyorsunuz.
sonuc ne olursa olsun siz kaybeden taraf asla olmuycaksınız.

Durumuna gerçekten çok üzüldüm canım yaa

Ama senin anlattıklarına göre sen yüzde yüz haklısın canım.O senin dayanamıyacağını bildiği için seni aramıyor olabilir .
Ama sen bu sefer durumun onun istediği gibi olmasına izin verme .
Erkekler evlendiklerinde hele bide senin eşin gibi rahata alışık başı boş büyüdüyse sıkıya gelemiyor bunu inkar içinde sürekli kendi egemenliğini göstermeye çalışıyorlar.
Sen onun ailesinede tavrını koymuşsun .Sakın geri adım atma bu sefer .nasılsa sana dönücek .sorup aratmalarından belli .Asla ayrıl demm ama kendini ağırdan sat .görsün kararlı olduğunu .Senin yapın değil aslında bu tutum anladığım kadarıyla .Her an için içini yiyordur aramak için eminim .ama yapma yoksa aranız düzelir belki ama tekrar aynı şeyleri yaşarsanız dönmeseydin,ben boşanalım dedim deyip hep senin yüzüne vurucak emin ol
Umarım hakkında en hayırlısı olur canım allah sabır versin ..

sevsevil, aynen bizde balayında bile birbirimizi yemeye başlamıştık. Çok büyük bi aşk yaşayıp çok badireler atlattığımız halde ben bitsin istemiyorum zaten çok emeğim var ama böyle de gitmeyeceği çok açık ortada beklemedeyim şimdilik bakalım..

Evet canım ya benim en nefret ettiğim şey bi mevzunun uzamasıdır ve eşimde çok iyi bilir bunu kendi daima her sorunu uzattığı için. ben küs kalamam kimseyle en büyük sorunda bu zaten ama eşim çok iyi becerir bu işleri daha 1 aylık evlikken ufak tartışmada bile yatağını ayıran 1 hafta konuşmayan trip yapan birisi alsanaalsanasmile

slm morgelinlik, peki düzeldi mi şuan herşey ve ilk adımı kim attı sizde

bencede morgelinliğe katılıorum..
babannem rahmetli derdi kii kocanın iyisi olmaz iyi sen olucaksın bilmem o öle derdi...

lulu nasılsın canım?kendını sakın koyverme,emınım cok uzuluyosun suan ama sakın koyverme kendını enazından karsındakıne bellı etme.Hala aramadı dimi,enınde sonunda arıcak gercekten sevıyosa bıyere kadar sabredıcek ama oralı olmazsa,kı ınsallah olur hıcte gıdenın ardından kendını ypratma.Sevıyosa tıpıs tıpıs gelecektır,gururda bıyere kadar.Fakat bu surecte Alah yardımcın olsun,ınsanın gozunun tlfnlarda kalması kapıda kalması ne demek cok cok ıyı bılırım,daha cok taze yasadım ben bunları.Cok severek evlendım ve bugune dek boyle bısey yasamamıstım.Benım bıde cocugum var,onun yuzune her bakısımda daha fena olmustum,ben kendımı toparlayamıyodum,kendımden gecmıstım resmen.Cok sukur bazı seyler yavas yavas yoluna gırıyo,hemen pat dıye olmuyo,ben 1 ay esımle kus kaldım arada barısır gıbı olup arada uzaklastık bu zaman zarfında bırbırımızden ama sevıyoruz bırbırımızı bılıyorum bıde ortda cocuk var.Ben bu lafı hıc sevmem ama gercekten zaman herseyın ılacı.Bende senın gıbı asla kus kalamam,hemen hersey konusulsun gerekırse bagırıp cagırılsın ama tatlıya baglansın ısterım.Bu yuzdende hemn hersey duzelsın ıstedım ve kendımı cok yıprattım anca 1,aydan snr yavas yavas duzeldı.Halada taslar yerıne anca anca oturuyor,ama bende deriin bı ız bıraktı.O nedenle senı okadar ıyı anlıyorumkı.Elımden geldıgınce yanında olmaya calsıcam,kımse yasamasın bu tur sıkıntılrı cunku cok zor.Benım sana tek tavsıyem lutfen kendını ayakta tut,ve sunada sukretkı cocugun yok sımdılık.Yanı yanlıs anlasılmasın,dunyanın en guzel duygusu annelık ama bu bıle esınle paylastıkca dahada guzellesıyor.Hıc bır anne cocugunu baba sevgısınden uzak yada bu sıkıntıların ıcınde buyutmek ıstemz.Dılerım hersey yoluna gırer canım..

canım ya yuva kolaya kurulmuyor böyle ufak tefek şeylerle ayrılınmaz yazık olur

sürmelim allah razı olsun hepinizden de çok tşk ederim bütün arkadaşlara. eşim bugün aradı epey konuştuk pişman olmuş anladığım kadarıyla. çık gel evine dedi konuşalım dedi bende eğer istiyorsan dışarda buluşup konuşuruz anlaşırsakta gelir beni ailemin evinden alırsın dedim. ben annemle konuşmam babamla konuşurum dedi. annemle konuşmak istememesinin nedeni de bi zaman annemi aramış beni şkayet etmiş o size güveniyor arkasından çekilin demiş. annemde yardım isterseniz elimizden geleni yaparız oğlum ama eğer yok olmuyor dersenizde evlenirken nasıl yanınızdaysak, ayrılırsanızda yanınızda oluruz demiş. neymiş annem ayrılın dedi benim ailem bile bunu demedi nasıl bu kadar kolay der diye olayları saptırmaya çalışıyor anlayacağız. babamla konuşmuşlar ağlamış sızlamış babamda bugün sakinleş yarın gel konuşalım olmazsa gidin evlilik danışmanında destek alın demiş. olaylar şimdilik böyle gelişiyor bakalım yarın akşam ne olacak ama annem çok kızgın lafları nasıl saptırabiliyor ben kimsenin oyuncağı olmam, kızımıda oyuncak ettirmem yarın içimde biriktirdiğim herşeyi konuşacağım diyor...

Evet her ne varsa içinde açık açık konuş anlat tüm derdini

Hem deşarj olursun hem de derdi neymiş anlarsın

çok tşk ederim morgelinlik, ben o bana nasıl davranıyorsa bende ona öyle davranıyorum açıkcası. beni eleştiriyo mu bende onu eleştiriyorum iyi mi iyi davranıyorum. Akıllı bi erkek aslında önce karısını mutlu etmeli çünkü erkek kadına nasıl davranırsa çok daha fazla karşılığını görür diye düşünüyorum. gelip alma meselesine gelince annesi vefat etmiş küçükken babası da başka biriyle evlenmiş babayla da görüşmüyorlar. kardeşleri abileri var ama onlarda bu olayları bildikleri halde hiç aramadılar görümcelerimin dışında çünkü kardeşlerinin ne olduğunu çok iyi biliyorlar. gidersem de o gelip beni alır tek başına yani merasim gibi olamaz ama abilerine gittikten sonra olan biten herşeyi anlatacağım kendisinede söyledim bunu..
guclubacismile

yok dedim zaten ben gelmem diye babamda yarın gel bize diye söylemiş konuştuklarında.annemin söylediklerine takılmış dediğim gibi annemde çok sinirli zaten morgelinlik o yüzden annem ben onunla konuşacağım oğlum git düşün istediğin kadar sana süre eğer düzeleceksen gel akrını al baktın olmayacak gibi bitirirsiniz bu zamana kadar biz karışmadık ama kızımı alır gidersin gene kaldığın yerden devam edersen bu sefer ne seni ne onu dinlerim bitiririm bu işi ben kimseye oyuncak doğurmadım diyeceğim diyor... ne dersin iyi bi konuşma olur mu bu şekilde söylese annem sakin bi tonlamayla

senin için çok üzüldüm ama o kadar saçma ki ayrılmak istemesi falan..sen kendinden çok onu sevmişsin ve farkında değilsin..hayatın bu kadar değersiz mi senin!
o her istediğini yapıp,sana herşeyi söylerken sen onun aramasını mı bekliceksin? hiç hoş değil biliyorum,hatta çok kötü bir durum boşanmak,şuan ailemde bende yaşıyorum..ama biraz sevgini bir kenara koyup düşünsen?evlenmeden önce böyleydi,sonrasında şöyle oldu...peki ya tutki barıştınız,sonrası??dilerim ki tabii ki çok mutlu ol ama sen onu burdaki herkesten daha iyi biliyorsun...o buna değer mii..biraz olsun kendini de düşün bence...ilgisizlik çok kötü birşeydir,ömrün boyunca seni mahveder..

ben ailemin yanında olduğum için şuan ailemin bilmemesi gibi bişey olmuyo şimdilik annem çok kızgın bilmiyorum onu nasıl zaptedeceğim yarın ben kesin konuşacağım içimi boşaltcam diyor

Ben normalde ailelerin birşeylere karışmasına çok karşıyım ama yeri geldiğinde de sahipsiz olmadığınızı hissettirmeliler kensinlikle. Evet siz kimsenin oyuncağı değilsiniz, kimsenin evladı da değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…