ayrılığın ilk günü

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
323
İzmir
Daha önce burada sizlere danışmıştım.gönül ferman dinlemedi.
kasım ayından bu yana süre gelen bir ilişkim vardı.
beyfendi başlarda ilgili alakalı arayan soran güzel kalpliydi.
Sonra aramaları azaldı .benim sitemlerim başladı .
sonra çalıştığı işyerinden bir arkadaşı bana oradaki çalışan bir bayanla aralarında yakınlık olduğunu söyledi.
İlk tartışmamız bu şekilde çıktı.sonra bir dönem benden önce yakın olduklarını anlaşamadıklarını arkadaş kaldıklarını öğrendim.
devam ettik ilişkimize ama aile ile yaşayan baba tarafından kontrol edilen 31 yaşında bir beyfendi.kendi aile içi bunalımları kalabalık aile düzenleri derken sürekli sorunlarını bahane etti.

en son babannesi rahatsızdı onunla ilgilendiler sonra iş gereği bir iki gün başka ilde kaldılar.
ama sürekli ben arıyorum niye aramadın diye sitem ediyorum .
ve en son 14 gündür görmüyorum.
arıyorum telefonlarına doğru dürüst cevap alamıyorum.
Dün aradım dedim neden böylesin artık cevap alamadığım telefonları geçiyorum dönmüyorsun bir günaydın bir iyi geceleri bırak sevgililer gününde işerime gelen çiçek detayından başka bir iyiki varsın mesajı bile almadım.
işim var dedi kapattı aradım açmadı en son çıldırdım
beni ararmısın diye mesaj attım yine yok.
öfkeme yenik düştüm üstüste 20 30 kez aradım

"arama rezil oldum burda megule atmaktan "aramayacağım seni yeter ok yazmış.

hala içimdeki hırsla aradım baktım cevap yok.
Mesaj attım aradıysam hasta olduğunu merak ettiğimden görmek isem özlediğimden di.
yazık ettin canın sağolsun hoscakal yazdım buna bile cevap yok.

inanılmaz üzgünüm .

20 kere aramak mı? Kendimden utandım kızım benim 4 senelik ilişkim bitti ölmedim dimdik ayaktayım kendini nasıl bu kadar aciz hale soktun 4 aylık ilişkiye bu kadar bağlanmayın ya. Hayatınızın merkezi siz olun valla adama yazık gerçi oda karaktersiz ama 30 kere aramak nedir hiç mi utanmadın anlasana istemiyor ben sevdiğimi 1 aydır aramadım ölmedim. İradeli olun. Ayrıca her erkek ilk başlarda iyi olup sonra böyle olur öğrenin artık

20 kere aramak mı? Kendimden utandım kızım benim 4 senelik ilişkim bitti ölmedim dimdik ayaktayım kendini nasıl bu kadar aciz hale soktun 4 aylık ilişkiye bu kadar bağlanmayın ya. Hayatınızın merkezi siz olun valla adama yazık gerçi oda karaktersiz ama 30 kere aramak nedir hiç mi utanmadın anlasana istemiyor ben sevdiğimi 1 aydır aramadım ölmedim. İradeli olun. Ayrıca her erkek ilk başlarda iyi olup sonra böyle olur öğrenin artık
4 ay zaten ilişkinin başı değil midir henüz?
Adam nasıl kaçacağını şaşırmış bence.

Bende eskiden böyleydim şimdi sadece üzülüyorum bir kere bile aramamak lazım. Bence sevgiliykende adamı çok bunalttığı için adam ondan soğudu hep böyle olur :)

tab ki haklılık payınız çok fazla işte bazen insanın duyguları kaybetme korkusu .veya kendini anlatma isteği vs vs
dışarıdan objektif baktığımda farklı bir arkadaşıma muhtemel bende aynı cevapları verirdim inanılmaz üzgünüm şu an

Seriye bağlayıp aramasan iyiymiş ama olmuş artık boşver 4 aylık ilişki 4 saatte bile unutulur dramatize edip sıkma kendini
artık cinnet geçirdim kendimi anlatamamak tan yoruldum bende ısrarla o yüzden aradım aslında .kendimi işyerinde sinir edip üzeceğime açsın konuşayım dedim oda açmayınca böyle oldu

artık cinnet geçirdim kendimi anlatamamak tan yoruldum bende ısrarla o yüzden aradım aslında .kendimi işyerinde sinir edip üzeceğime açsın konuşayım dedim oda açmayınca böyle oldu
Peki bu kadar arayıp sonra masumca “merak ettim” demen? Olayy :)

insanların zaafları anlık öfkeleri olabilir ben de sizlere bu süreci nasıl toparlayabilirim onu danışmak için yazdım
Ben daha beterlerini yaşadım ve nedense erkek milleti hep böyle ben senin yerinde olsam ortadan kaybolup bir daha asla aramazdım bir anda 20 kilo aldığını düşün hemen verebilir misin? Zamanla.. adamın üstüne 20 kilo yük koymuşsun zamanla alabilirsiniz bu yükleri hiç arama paylaşım yapma yazma ölü taklidi yap o seni merak edip döner

Ben daha beterlerini yaşadım ve nedense erkek milleti hep böyle ben senin yerinde olsam ortadan kaybolup bir daha asla aramazdım bir anda 20 kilo aldığını düşün hemen verebilir misin? Zamanla.. adamın üstüne 20 kilo yük koymuşsun zamanla alabilirsiniz bu yükleri hiç arama paylaşım yapma yazma ölü taklidi yap o seni merak edip döner
inanılmaz canım acıdı .hala yazarken bile gözlerim doluyor ben yapı gereği biraz panik bir insanım bir kavga tartışma olsun hemen konuyu toparlamaya çalışırım o an orada konusulmalı çözülmelidir
taktiksel serinkanlı yaklaşamam tüm yaşamımda böyledir.
ısrarla son bir aydır açılmayan telefonlar derdimi anlatamamam beklediğim ilgiyi görememem sürekli bahaneleri artık beni patlama noktasına getirdi.
geçen hafta arkadaşım sırf kafam dağılsın diye beni dışarı çıkardı bir kaç duble ile sarhoş olup kendimden geçtim.o akşamda aradım .dışardayım merak etmeyi bırakın ben arıyorum dönmüyor bile.
o akşam da kavga ettik .eskiden her cumartesi planımız olurdu bu cumartesiler saçma bahaneler bulmaya başladı.haliyle patladım bende deliye döndüm.

inanılmaz canım acıdı .hala yazarken bile gözlerim doluyor ben yapı gereği biraz panik bir insanım bir kavga tartışma olsun hemen konuyu toparlamaya çalışırım o an orada konusulmalı çözülmelidir
taktiksel serinkanlı yaklaşamam tüm yaşamımda böyledir.
ısrarla son bir aydır açılmayan telefonlar derdimi anlatamamam beklediğim ilgiyi görememem sürekli bahaneleri artık beni patlama noktasına getirdi.
geçen hafta arkadaşım sırf kafam dağılsın diye beni dışarı çıkardı bir kaç duble ile sarhoş olup kendimden geçtim.o akşamda aradım .dışardayım merak etmeyi bırakın ben arıyorum dönmüyor bile.
o akşam da kavga ettik .eskiden her cumartesi planımız olurdu bu cumartesiler saçma bahaneler bulmaya başladı.haliyle patladım bende deliye döndüm.
Benimde geçen böyle biri başıma geldi baktım bu geri çekildi bir kere bile yazmadım aramadım . Bak arkamdan tek kötü bir laf edemedi :) gururlu demiş ama senin hakkında dediklerini bir düşün..

Daha önce burada sizlere danışmıştım.gönül ferman dinlemedi.
kasım ayından bu yana süre gelen bir ilişkim vardı.
beyfendi başlarda ilgili alakalı arayan soran güzel kalpliydi.
Sonra aramaları azaldı .benim sitemlerim başladı .
sonra çalıştığı işyerinden bir arkadaşı bana oradaki çalışan bir bayanla aralarında yakınlık olduğunu söyledi.
İlk tartışmamız bu şekilde çıktı.sonra bir dönem benden önce yakın olduklarını anlaşamadıklarını arkadaş kaldıklarını öğrendim.
devam ettik ilişkimize ama aile ile yaşayan baba tarafından kontrol edilen 31 yaşında bir beyfendi.kendi aile içi bunalımları kalabalık aile düzenleri derken sürekli sorunlarını bahane etti.

en son babannesi rahatsızdı onunla ilgilendiler sonra iş gereği bir iki gün başka ilde kaldılar.
ama sürekli ben arıyorum niye aramadın diye sitem ediyorum .
ve en son 14 gündür görmüyorum.
arıyorum telefonlarına doğru dürüst cevap alamıyorum.
Dün aradım dedim neden böylesin artık cevap alamadığım telefonları geçiyorum dönmüyorsun bir günaydın bir iyi geceleri bırak sevgililer gününde işerime gelen çiçek detayından başka bir iyiki varsın mesajı bile almadım.
işim var dedi kapattı aradım açmadı en son çıldırdım
beni ararmısın diye mesaj attım yine yok.
öfkeme yenik düştüm üstüste 20 30 kez aradım

"arama rezil oldum burda megule atmaktan "aramayacağım seni yeter ok yazmış.

hala içimdeki hırsla aradım baktım cevap yok.
Mesaj attım aradıysam hasta olduğunu merak ettiğimden görmek isem özlediğimden di.
yazık ettin canın sağolsun hoscakal yazdım buna bile cevap yok.

inanılmaz üzgünüm .
Siz utanmadınız mi yaptıklarınızdan?

Back
X