ayrılığın ilk günü

Sizi aramıyor ve siz 20-30 kez arıyorsunuz beni ara diye. Siz adamı kendinizden nasıl kaçırırsınız bunun için uğraşmışsınız. Şaka gibi gerçekten. Üst üste 20 kez aramak ne demek? Gün içerisinde bile saçma. Biraz gururlu olmanızı öneriyorum. Beni aramasa bende aramam Allah’a şükür ki Aslan burcuyum..

Sizi aramıyor ve siz 20-30 kez arıyorsunuz beni ara diye. Siz adamı kendinizden nasıl kaçırırsınız bunun için uğraşmışsınız. Şaka gibi gerçekten. Üst üste 20 kez aramak ne demek? Gün içerisinde bile saçma. Biraz gururlu olmanızı öneriyorum. Beni aramasa bende aramam Allah’a şükür ki Aslan burcuyum..
Ahaha son cümleyle çok iyi bağladınız :)

Bazı mesajlar cidden kırıcı olmuş ama 20 kere aramak gerçekten abartmak. Olsun, yaşayıp öğrenmek gerekiyormuş. Bence artık kafanızda bi soru işareti bile kalmamıştır. Önünüze bakın, silin gitsin. Sizi hak etmiyor.

Bazı mesajlar cidden kırıcı olmuş ama 20 kere aramak gerçekten abartmak. Olsun, yaşayıp öğrenmek gerekiyormuş. Bence artık kafanızda bi soru işareti bile kalmamıştır. Önünüze bakın, silin gitsin. Sizi hak etmiyor.
sadece inandığım güvendiğim değer kıymet verdiğim yok yere çaba verdiğim için kendimi küçücük düşürdüğüm için çok kırgınım kızgınım kendime

bugun 3 . gün oldu kendime öfke nöbetlerimle devam ediyorum.
dün yaşanan deprem malum .insanlık namına bu kadın da tek başına korktumu bir sıkıntısı oldumu diye inanın bir mesaj bir arama bekledim onu bile yapmadı ya kendime olan öfke daha da arttı.

dün yaşanan deprem malum .insanlık namına bu kadın da tek başına korktumu bir sıkıntısı oldumu diye inanın bir mesaj bir arama bekledim onu bile yapmadı ya kendime olan öfke daha da arttı.
Adam bitirmiş. Hala neden aramasını bekliyorsunuz? Bittiğini kabul edip yaptığınız hatadan ders alın derim.

size değer vermediğini daha başka ne şekilde gösterebilir ki?;;
bence artık bi beklentiniz olmasın , kırılmayasınız

Kiz sen deli misin? O adam senin hayatini guzellestiremez ki. Ne faydasi var onun sana? Kendine neden kiziyorsun ayrica? Git bir kuafore sacini kestir, cik bir spor yap, dus al, guzel guzel giyin, arkadaslarini ara dertles, yeni bir kursa yazil, yukselt biraz moralini. Adamlardan hayir yok biz kendi kendimizin doktoru olcaz.

Kiz sen deli misin? O adam senin hayatini guzellestiremez ki. Ne faydasi var onun sana? Kendine neden kiziyorsun ayrica? Git bir kuafore sacini kestir, cik bir spor yap, dus al, guzel guzel giyin, arkadaslarini ara dertles, yeni bir kursa yazil, yukselt biraz moralini. Adamlardan hayir yok biz kendi kendimizin doktoru olcaz.
Üzerine çokça gitmiş olmam sebebi ile kaybettim ruh hastası gibi davrandım bin kez aradım .
ondan dolayı bir ilişkiyi yürütememiş olmanın kızgınlıgı var içimde
biraz sevilmek ilgi görmek istemiştim aslında

ya valla tatlım kızmıyorum sana bende 16-17 yaşlarımdayken bir sevgilim vardı onu sapık gibi 150 defa falan aramıştım :) haklıyken haksız duruma düşmüştüm ,inata binince işler değişiyor , artık nasıl gözüm döndüyse açtığında küfredip kapatacaktım hıncımı alamamıştım sadece. Tabi sonra ağlıyon ,zırlıyon unutuyorsun bir şekilde. aradan 1 yıldan uzun zaman geçmişti bana yazmıştı işte özür dilerim vs diye de anlamı kalmadı bende çıktım çileden o da. Bir daha da hayatıma giren çıkan hiçbir insana o şansı vermedim , aramadıklarım da çoğunluktadır ,umursamam. Her insan ayrılırken belli eder kendini ,karaktersiz insanlar için eğilip bükülmeye kendini küçük duruma düşürmeye gerek yok bir taraflarını kaldırmanın mantığı da.

insanların zaafları anlık öfkeleri olabilir ben de sizlere bu süreci nasıl toparlayabilirim onu danışmak için yazdım

O hayatına hiç girmemiş gibi yaparak mesela.
Whatsapptan,instadan engelleyerek mesela
Mümkünse ona dair ne varsa göz önünden kaldırarak

Üzerine çokça gitmiş olmam sebebi ile kaybettim ruh hastası gibi davrandım bin kez aradım .
ondan dolayı bir ilişkiyi yürütememiş olmanın kızgınlıgı var içimde
biraz sevilmek ilgi görmek istemiştim aslında

Uzerine cok gitmis olmanin sebebi ilgisizligine cevap araman. Ilgisiz olmasi ise onun sorunu. Sen salla bence bu cocugu onune Bak sekerim.

Back
X