ayrılığın ilk günü

ilgili şahış beni aradı üst üste aradığım için kızdığını .ama ayrılmadığını söyledi.sakinleşmiş kendileri
benimle görüşmek istediğini söyledi.
sonrada aramadı
bende aramadım.beyfendi müsait zamanlarını bekliyor sanırım.

Sizi aramıyor ve siz 20-30 kez arıyorsunuz beni ara diye. Siz adamı kendinizden nasıl kaçırırsınız bunun için uğraşmışsınız. Şaka gibi gerçekten. Üst üste 20 kez aramak ne demek? Gün içerisinde bile saçma. Biraz gururlu olmanızı öneriyorum. Beni aramasa bende aramam Allah’a şükür ki Aslan burcuyum..

Bir erkek 10 günde nasıl kaybedilir diye bi film var ya o aklıma geldi 😂

üstüste 20 30 kez aradı
Abi biri beni 30 defa arasa sinirden gözümü açamam, adam meşgulmüş ki meşgule atmış sence de abartmıyor musun? Oğlun var çocuk doğurmuşsun, belli bir olgunluğa sahipsin. Yemin ederim en son köydeki sevgilim böyle bir arama teşebbüsünde bulunmuştu 3. Aramasında engellemiştim çocuğu skfkjdjf. Adam sizi sevmiyor, siz yedektesiniz onunla boşuna evlilik hayali kuruyorsunuz yapmayın yapmayın yapmayın ya. Şimdi neden hala ayrılmadı diyeceksiniz ama adam sorunsuz cinsellik, elinin altında biri olmasını istiyor sizinle bu yüzden ayrılmıyor. Açın gözünüzü.

Ek olarak;

Üzerine çokça gitmiş olmam sebebi ile kaybettim ruh hastası gibi davrandım bin kez aradım .
ondan dolayı bir ilişkiyi yürütememiş olmanın kızgınlıgı var içimde
biraz sevilmek ilgi görmek istemiştim aslında
Senin hırsın belirsizlikten bence o yüzden böyle davranıyosun

Bu kadar adamlara bağımlı yaşamak neden?
Dünyanın merkezine koyuyorsunuz kendilerini bişey sanıyolar böyle...
Böylelerini kapında köpek etmen gerekirken hemde. Yazık gençliğinize biraz kendinize değer verin kızlar.

Senin hırsın belirsizlikten bence o yüzden böyle davranıyosun
aslında belirsizlik çok güzel özetlemişssiniz adam dese ki istemiyorum hayatımda çık git.tamam zaten aramam .yada kalıp normal bir ilişki yaşatsa ona da tamam .ben arafta kaldığım için ruh hastası oldum öfke nöbetleri geçiriyorum

Back
X