ayrılıgın ilk haftası

anesya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
392
18
118
33
Kahramanmaraş
nasıl atlatılır ki bu beyninin uyusturan hafta insan acı cekemez mi cekemiyorum düsünemezmi düşünemiyorum öylece kalakaldım hayli dalgınım su 4 gündür çevreme bakıyorum hersey normal ama kalpte birseyler yolunda gitmiyor ne yapmalıki bu atlatma sürecinde yada neler yapmamalı,??

Bol bol gezilmeli kafa dagitilmali. Onu hatirlatacak seylerden uzak durulmali. Onunlayken yapamadigin hersey yapilmali. Ben boyle atlattim. Darisi basina 🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bol bol gezilmeli kafa dagitilmali. Onu hatirlatacak seylerden uzak durulmali. Onunlayken yapamadigin hersey yapilmali. Ben boyle atlattim. Darisi basina 🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

öyle yapıyorum bende umarım kısa sürede gecer tskler:)

Neden ve nasıl ayrıldığınıza çok bağlı.
Geri dönüşü yoksa unutmak için her şey yapılır
Önce olayın idrakine varman lazım bittiğini kabullenmen bu aşamadan sonra başlar süreç
Özel değilse neden ayrıldınız ??
Kaç yıldır beraberdiniz ??

Elbette zaman öncelikle geçer ama tranko buscas diye bir ilac var, adet dönemi huysuzlukları gibi basit sıkıntılara verilen ilaç,
Tabiki sıkıntılarınızı unutmanıza yardımcı olmuyor ama biraz daha basite almanıza yardımcı olabilir. pskiyatrıden yazdırabılırsınız . Ayrılık acısı zor bir durumdur.

İlaç dışında tavsiyem, onunla olan hatıralarınızdan kaç yerine hatıralarınızı anıp ağlayacaksan ağla, o hatıraların içini boşaltın,

sonra hem daha iyileri herzaman vardır, çok da önemli değil yanınızda değilse,

Bir tavisyem daha var :))) net üzerinden sadece konuşmak için bir erkek arkadaş edinebiliriniz,

Söyle yakışıklısından , hobieri olan geyiği olan bir doktor bulun mesala, siberalem gibi yerlerden iyi geliiirrr en azından bu dönemi atlatmak için.

tavsiyeler için tskler:) hatıraları aslında kendine göndercektim ama emin olamadım bana aldıkları seyler sonucta

İnsan önce bi boşluğa düşüyor hani kol kırılırda sıcağına anlamazsın ya buda öle rahatladım diyon ama bu kelime yalan kendini kandırıyon sadece. Yani canım demem o ki bi süre gezersin dolaşırsın vs. Ama bigün yine tıkanırsın tekrardan başa dönersin eğer kii başa dönmezsen zaten o insan hiç olmamıştır. Hepsini yaşadım. Ben biraz gerçekçi konuştum kusura bakma canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tavsiyeler için tskler:) hatıraları aslında kendine göndercektim ama emin olamadım bana aldıkları seyler sonucta

Markette çalışan bir kıza verdim hepsini sevindi kızcağız dersin, her markette kız gördüğünde sen aklına gelirsin ehahah

Sonra da kullan sen de emek ettin sonuçda ilişkiye onlar senin hakkın.

zor bi süreç sanırım alısmakta zor olacak bakalım

Dengesiz bir karakter gibi geldi arkadaş bana
Sinirlerine hakim olamayan biri gibi
Ayrıldıktan sonra da mesajlar atmış bence bitmemiş henüz sizin ilişkiniz
Ya sen ya o bir adım atıcaktır
O yüzden unutma yada alışma taktikleri veremiyorum sana
Fakat tavsiyem tabiki de böyle sinirli yapıda sinirlendiğinde gözü bir şey görmeyen bir insan ile birlikte olmaman yönünde.

canım hatırladım kandil mesajı atmış sonra nasıl oldu sen ona ulaşamıyodun

Son düzenleme:

dün görüştük problemlerimi sorunlarımı anlattım o da anlattı dün acsaydın telefonumu bugün barısmıtık dedi bende o sana göre dedim bende pek yapıcı değildim sonra ayrılık devam ediyor tamamen bitti sanırım

hayır hayır telden engelli değilim sosyal medyadan engelliyim ama twitlerimi takip ediyormus görmemek için engellemiş bir sinirle engelledim dedi

zaten sen sinirlendircek bişey yapmamıştın bence onun kendi sorunları var kişilik sorunları yani tam oturmamış yapısı heralde birden sinirlenip sönüyo ailene söyledinmi konultuğum çocukla artık konuşmuyorum diye

bence bu ilişki bitmemiş canım unutmaya çalışma başarısız olursun zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…