Ayrilik acisi bir bakin lütfen

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Iyi aksamlar, yaklasik bir bucuk ay önce erkek arkadasimdan ayrildim iki yillik bir iliskimiz vardi. Ayrildigimizdan beri o da bende arayip yazmadik. Hala cok üzülüyorum onla bir gelecek istiyordum ama bir cok olumsuz özelligi yüzünden ayrildim, hayal kirikligina ugradim. Bu korona sürecinde sevgilisinde ya da esinden ayrilan var mi aranizda? Ya da eski sevgilisiyle tekrar görüsen? Biraz dertlesiriz ve fikir alisverisi yapariz diye düsündüm. Kendimi cok yanliz ve bunu yasayan tek kisiymis gibi hissediyorm. Sanki yazin gelmesiyle tüm sevgililer cimlerde kosuyormus, mutsuz olan tek benmisim gibi.

Ölüm var, bir erkek icin bu kadar üzülmeye deger mi falan yazmayin lütfen. Bunu ben de biliyorm. Yasadigim normal bir sürec.

Bir arkadasimin 6 yıllık iliskisini sevgilisi telefonda tek bir msjla bitirmisti, ne bir açıklama ne 6 yılın hatırına yüzyüze bir konuşma yaparak direk telde bir dahada kendisine ulasamamisti zor süreçler yinede

Hala üzgünüm malesef. Gun icinde hep aklimda. Surekli askimdan görmezden geldiğim karakter sorunları vardi. En sonunda soğumaya başladı benden sonrada aldatildim bu da son oldu.
Benimde gün icinde hep aklima geliyor. Baskasini mi buldu da hic aramadi diye düsünüyorum. Benden sonradan aldatildim derken? Su an sevgilisi mi var?

Bir arkadasimin 6 yıllık iliskisini sevgilisi telefonda tek bir msjla bitirmisti, ne bir açıklama ne 6 yılın hatırına yüzyüze bir konuşma yaparak direk telde bir dahada kendisine ulasamamisti zor süreçler yinede
Ben yüzüne söyleyerek bitirdim, tekrar konusalim demisti o gün sonra ne oradi ne ben

Yalnız değilsiniz. Ben de ayrılalı 3 ay olacak nerdeyse. Ama hala her gün aklımda. Geçicek mi bilmiyorum. Hala kötü hissediyorum..
Siz mi ayrilmak istediniz o mu? Hic iletisime gectiniz mi? Benim de her gün aklimda. Öyle yapmasak söyle yapsak nasil olurdu diye kafamda düsünüp duruyorum

O adam için üzülmeyin. Şu anki halinizden daha kötü olurdunuz o adamla. Size değer vermiyor ve 2. Planda tutuyor. Kendinize bu kötülüğü yapmayın

O adam için üzülmeyin. Şu anki halinizden daha kötü olurdunuz o adamla. Size değer vermiyor ve 2. Planda tutuyor. Kendinize bu kötülüğü yapmayın
Biliyorum olmayacagini yürümeyecegini biliyorum ama bu üzülmemi yine de engellemiyor. Daha uzun zamana ihtiyacim var saniri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…