- 30 Kasım 2019
- 12.437
- 39.905
- 598
- Konu Sahibi melankolik_24
Bende yengeçim vallahi çok kırıldım şimdisürekli bir eleştiri halindeydi yengeç Burcu diyeyim anla![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yengeçim vallahi çok kırıldım şimdisürekli bir eleştiri halindeydi yengeç Burcu diyeyim anla![]()
Biliyorm tskrler. Yoluma devam ediyorm zaten aglamiyorum yataklara da düsmedim ama üzgünüm cok üzgünüm neden böyle oldu diye sürekli sorguluyorum kendimi.Sana nickin gibi olma demiştim.Üzülmene değmeyecek biri için özellikle.Ya da ağla sızla sıkla ama yoluna devam et.
Ikimiz de istedik diyemem ama o noktaya geldi olay bi şekilde. Bazı konularda farklıydık ve çözemedik severek ayrıldık. Hiç iletişime de geçmedik ne o ne ben. Ama ben de sürekli düşünüyorum aynı şekilde. En azından kafamda çözüm bulsam arardım düşünmeden ama bi çözümü yok gibi malesef.Siz mi ayrilmak istediniz o mu? Hic iletisime gectiniz mi? Benim de her gün aklimda. Öyle yapmasak söyle yapsak nasil olurdu diye kafamda düsünüp duruyorum![]()
Sorgulama çünkü karşında değecek biri yok.Yıpratma kendini.Biliyorm tskrler. Yoluma devam ediyorm zaten aglamiyorum yataklara da düsmedim ama üzgünüm cok üzgünüm neden böyle oldu diye sürekli sorguluyorum kendimi.
Kadını nasıl olur bilmiyorum ama erkeği çekilmiyor yaBende yengeçim vallahi çok kırıldım şimdi![]()
Az önce aynı şeyi yazdım bende .özgüvenimi cidden yerle bir etti. Giydiğim eşofmana bile hakaret etti en son dayanamadım kapat telefonu dedim . Kafamı başka şeylere yoruyorum , düşünmemeye çalışıyorum sende öyle yap canım . Hayat geçmez böyleleriyle .Benimki de elestiri ve sinirlenince hakaret. Özgüvenimi yerle bir etti![]()
Ne gibi konularda farkliydiniz mesela? Bizde hem cok ayniydik hem de cok farkli ama farklar cok daha fazlaydi.Ikimiz de istedik diyemem ama o noktaya geldi olay bi şekilde. Bazı konularda farklıydık ve çözemedik severek ayrıldık. Hiç iletişime de geçmedik ne o ne ben. Ama ben de sürekli düşünüyorum aynı şekilde. En azından kafamda çözüm bulsam arardım düşünmeden ama bi çözümü yok gibi malesef.
Ben de üniversite okuyorum bir hedefim var hayata bagliyor beni. Benimki de giydigime karisirdi kiskancliktan degil zevkimi elestirirdi ve degistirmek icin israr ederdi.Az önce aynı şeyi yazdım bende .özgüvenimi cidden yerle bir etti. Giydiğim eşofmana bile hakaret etti en son dayanamadım kapat telefonu dedim . Kafamı başka şeylere yoruyorum , düşünmemeye çalışıyorum sende öyle yap canım . Hayat geçmez böyleleriyle .
O damı yengeçBen de üniversite okuyorum bir hedefim var hayata bagliyor beni. Benimki de giydigime karisirdi kiskancliktan degil zevkimi elestirirdi ve degistirmek icin israr ederdi.
Burcunu bilmiyordum baktim su an yengecmis gercekten. 10 Temmuz. Cok ilginc:)O damı yengeçyoksa
. Aynı şeyler yaşamışız
Al işte bunların hepsi aynıBurcunu bilmiyordum baktim su an yengecmis gercekten. 10 Temmuz. Cok ilginc:)
Kötü yönlerini düsününce bir de benim icin savasmayan emek vermeyen birine ben neden vercem ki diye düsününce rahatliyorm biraz.İyi yönlerini değil, kötü yönlerini hatırlayın. Unutmaniza yardımcı olacaktır. Biraz kendinize değişik aktiviteler edinin. Aklınıza gelmesine izin vermeyin.
4 yıllık ilişkim bitti. Sonuç olarak başkasıyla evlendim. Nisanliyken hep aklıma gelirdi. Kötü yönlerini düşünerek unuttum. Kendime yeni aktiviteler buldum.Kötü yönlerini düsününce bir de benim icin savasmayan emek vermeyen birine ben neden vercem ki diye düsününce rahatliyorm biraz.
Ben de cok seyler yasadim. Onla birlikteyken üc dört olay oldu, onun söyleri oldu. O durumlarda bu adamla olmayacagini yüzde yüz emin oldum. Ayrilmami kolaylastirdi netlestirdi.Al işte bunların hepsi aynıHayat geçmez bunlarla
neler yaşadım bir bilsen deli oluyordum
![]()
Yurtdisindayim ve yanlizim burda. Tek basina yaptigim aktivetem cok var ama malesef kafa dengi arkadaslarim pek yok.4 yıllık ilişkim bitti. Sonuç olarak başkasıyla evlendim. Nisanliyken hep aklıma gelirdi. Kötü yönlerini düşünerek unuttum. Kendime yeni aktiviteler buldum.
Kendinizi eğlendirmeye bakın. Önemli olan kişi zaten sizsiniz.Yurtdisindayim ve yanlizim burda. Tek basina yaptigim aktivetem cok var ama malesef kafa dengi arkadaslarim pek yok.
Boşver en iyisi olmuş .şimdiye kadar bana hiç bir erkek onun ettiği hakaretleri etmedi . Adamın en güzel iltifatı çirkinim diye severdi düşün yani . Ama kendilerinin özgüven sorunu var o yüzden bizide pasifleştirmeye çalışıyorlar . Amaaaa yemez .Ben de cok seyler yasadim. Onla birlikteyken üc dört olay oldu, onun söyleri oldu. O durumlarda bu adamla olmayacagini yüzde yüz emin oldum. Ayrilmami kolaylastirdi netlestirdi.
Iliskiniz bittikten ne kadar süre sonra nisanlandiniz? Nasil emin oldunuz yani?Kendinizi eğlendirmeye bakın. Önemli olan kişi zaten sizsiniz.