Ayrilik acisi bir bakin lütfen

Sana nickin gibi olma demiştim.Üzülmene değmeyecek biri için özellikle.Ya da ağla sızla sıkla ama yoluna devam et.
Biliyorm tskrler. Yoluma devam ediyorm zaten aglamiyorum yataklara da düsmedim ama üzgünüm cok üzgünüm neden böyle oldu diye sürekli sorguluyorum kendimi.

Siz mi ayrilmak istediniz o mu? Hic iletisime gectiniz mi? Benim de her gün aklimda. Öyle yapmasak söyle yapsak nasil olurdu diye kafamda düsünüp duruyorum:KK43:
Ikimiz de istedik diyemem ama o noktaya geldi olay bi şekilde. Bazı konularda farklıydık ve çözemedik severek ayrıldık. Hiç iletişime de geçmedik ne o ne ben. Ama ben de sürekli düşünüyorum aynı şekilde. En azından kafamda çözüm bulsam arardım düşünmeden ama bi çözümü yok gibi malesef.

Benimki de elestiri ve sinirlenince hakaret. Özgüvenimi yerle bir etti:KK43:
Az önce aynı şeyi yazdım bende .özgüvenimi cidden yerle bir etti. Giydiğim eşofmana bile hakaret etti en son dayanamadım kapat telefonu dedim . Kafamı başka şeylere yoruyorum , düşünmemeye çalışıyorum sende öyle yap canım . Hayat geçmez böyleleriyle .

Ikimiz de istedik diyemem ama o noktaya geldi olay bi şekilde. Bazı konularda farklıydık ve çözemedik severek ayrıldık. Hiç iletişime de geçmedik ne o ne ben. Ama ben de sürekli düşünüyorum aynı şekilde. En azından kafamda çözüm bulsam arardım düşünmeden ama bi çözümü yok gibi malesef.
Ne gibi konularda farkliydiniz mesela? Bizde hem cok ayniydik hem de cok farkli ama farklar cok daha fazlaydi.

Az önce aynı şeyi yazdım bende .özgüvenimi cidden yerle bir etti. Giydiğim eşofmana bile hakaret etti en son dayanamadım kapat telefonu dedim . Kafamı başka şeylere yoruyorum , düşünmemeye çalışıyorum sende öyle yap canım . Hayat geçmez böyleleriyle .
Ben de üniversite okuyorum bir hedefim var hayata bagliyor beni. Benimki de giydigime karisirdi kiskancliktan degil zevkimi elestirirdi ve degistirmek icin israr ederdi.

İyi yönlerini değil, kötü yönlerini hatırlayın. Unutmaniza yardımcı olacaktır. Biraz kendinize değişik aktiviteler edinin. Aklınıza gelmesine izin vermeyin.

İyi yönlerini değil, kötü yönlerini hatırlayın. Unutmaniza yardımcı olacaktır. Biraz kendinize değişik aktiviteler edinin. Aklınıza gelmesine izin vermeyin.
Kötü yönlerini düsününce bir de benim icin savasmayan emek vermeyen birine ben neden vercem ki diye düsününce rahatliyorm biraz.

Kötü yönlerini düsününce bir de benim icin savasmayan emek vermeyen birine ben neden vercem ki diye düsününce rahatliyorm biraz.
4 yıllık ilişkim bitti. Sonuç olarak başkasıyla evlendim. Nisanliyken hep aklıma gelirdi. Kötü yönlerini düşünerek unuttum. Kendime yeni aktiviteler buldum.

Al işte bunların hepsi aynı 😀 Hayat geçmez bunlarla 😀 neler yaşadım bir bilsen deli oluyordum 😀
Ben de cok seyler yasadim. Onla birlikteyken üc dört olay oldu, onun söyleri oldu. O durumlarda bu adamla olmayacagini yüzde yüz emin oldum. Ayrilmami kolaylastirdi netlestirdi.

4 yıllık ilişkim bitti. Sonuç olarak başkasıyla evlendim. Nisanliyken hep aklıma gelirdi. Kötü yönlerini düşünerek unuttum. Kendime yeni aktiviteler buldum.
Yurtdisindayim ve yanlizim burda. Tek basina yaptigim aktivetem cok var ama malesef kafa dengi arkadaslarim pek yok.

söz nişan vs. olmadan, yani belki de daha başlamadan bitmesi çok daha iyi olmuş gibime geldi... gözardı edip, içine atıp evlendikten sonra ayrılsaydın, ayrılmak isteseydin çok daha zor olurdu bunu hatırlat kendine.

inşallah kısa sürede toparlanırsın

Ben de cok seyler yasadim. Onla birlikteyken üc dört olay oldu, onun söyleri oldu. O durumlarda bu adamla olmayacagini yüzde yüz emin oldum. Ayrilmami kolaylastirdi netlestirdi.
Boşver en iyisi olmuş .şimdiye kadar bana hiç bir erkek onun ettiği hakaretleri etmedi . Adamın en güzel iltifatı çirkinim diye severdi düşün yani . Ama kendilerinin özgüven sorunu var o yüzden bizide pasifleştirmeye çalışıyorlar . Amaaaa yemez . 😀 döner diye de bekleme canım bunlarda gavur inadı vardır . İçten içe üzülsede aramaz sormaz .

Back
X