Ayrılık acısı bu kadar uzun sürer mi yahu?

Daha 1 hafta olmuş. Geçer zamanla. Kendinizi farklı şeylere verin. Spor falan yapın örneğin.

atlatacaksın ha kişiye ve yaşanılanlara göre değişir elbette bunu şöyle düşün kimi haplar sana hemen etki ederken bana bir hafta sonra etki ediyor gececek zaman ver kendine sezen aksu bir şarkısında ne demiş geçer geçer daha öncekiler gibi buda geçer neler neler geçmediki...

E daha bir hafta olmuş yani normal zamanla gecicek inanın ama şu an bunları yaşamanız normal onun kotu özelliklerini hatırlayıp soğumaya çalışın ona karşı duygusal güzel geçirdiğiniz anları dusunmemeye çalışın ben iki sene oluyo nişan attım ki aldatmaydi hala daha aklıma ara ara ama zamanla inan başka da yolu yok maalesef

Ayrılık acısı bu kadar uzun sürer mi dye başlık görünce bakayım kaç sene olmuş dye girdim konuya daha bir hafta olmuş bir günde unutamazsın ki zaten unutmuş olsan aşk olmazdı. Bak benim iki sene geçti üzerinden hala acıtır içimi hala yaş akıtır gözlerimden... ilk günkü gibi şiddetli değil tabi zamanla acıdan ziyade hafif bir sızı kalıyor. Bu arada ben de çok şaşırırdım senin gibi bir erkek için nasıl bu kadar üzülürler kendilerini hırpalarlar dye başa gelince anlıyor insan. Tavsiyem boş kalmamaya yoğun olmaya çalış arkadaşlarınla görüş vs.. tabi ne yaparsan yap beynine format atamıyosun düşüncelerin duyguların hep seninle oluyor ama bu dönemleri az hasarla atlatabilmek için kendine sürekli bir meşgale bulmaya çalış

Hiçbir acı küçümsenemez... Yaşadıklarınız çok zor gerçekten. Allah yardımcınız olsun. İnşallah tez zamanda atlatırsınız bu durumu.. Kendinizi farklı şeylerle meşgul etmeye çalışın. İlginizi çeken sürükleyici romanlar olabilir, bir hobi olabilir vs.. Denediniz mi?

Ilk zamanlar bende depresyondan depresyona giriyordum agliyordum ediyordum. Artik etrafimdakiler benden bikmisti annemde baya uzuluyordu halime. Sonra birsey oldu dank etti kafama bu adam beni hic sevmemiski ben bosuna uzuyorum diye cunku seven insan aldatmaz degil mi dedim. Numarami degistim vs en son o instagramda engellemisti zaten bana ulasamaz kolay kolay ben beynen rahatladiktan tam 3 ay sonra simdiki sevgilimle tanistik onunlada ayrildik

Şu an ben de öyleyim mal gibi affedersin geziyorum ortalıkta çok mutsuzum hatalı olan o ama bu kadar sevmiş olduğumu bilmiyordum

Bir hafta nedir kızım. Bir aya rahatlarsın. Gümlük hayatına dönersin ama üzmeye devam eder. İkinci ay üzülmeler de azalmaya başlar. Altı aya hiçbir şeyin kalmaz.

Öyle yada böyle üzülsende üzülmesen de dünya dönecek, geçecek bu iki ay altı ay. Bişeyin kalmayacak. Üzüleceksin ve geçecek. Tek yapman gereken bu süreçte kendine hakim olup, her şey geçtiğinde düşünüp de pişman olacağın birşey yapmamak.

Gecicek.Neler unutuluyor.Ne acilar geciyor.Allah canlarimiza sevdiklerimizin ailelerimizin canina zeval vermesin.Yeterki ❤
Yeni birisi oyle iyi gelcekki bu gecmisi unutunca.Hayat hep onune guzel insanlar cikarir insallah yuzun hep guler.

1 hafta mııı?? Şaka mı bu ..Benim aşk acım 3 yıl sürdü şekerim.. hala da tam olarak geçmedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…