- Konu Sahibi agresifkiz
-
Bu nokta da zaten hayatın değişiyor. Güçlü ol her zaman seni değersizleştirmiş birisine anlamlar yükleme. Şu an senin yapman gereken senmisin sanki benim herşeyim deyip gezip tozup keyif çatman. İnan bana hayatını cok etkiliyor boyle şeyler. Zamanında bende yaşadım cok etkilendim hayatımı değiştirdi bu bunalım hali.Ama atlatana kadar cok fırsatları kaçırdım. Hemen bi ilişkiye başlama deger vereni bul sana küfredeni değil. Güzelliklerle karşılaş hep.Bir gün sonra tam bir hafta olacak. Hala her gece ağlıyorum. Duygusal bir sahne izleyeyim gözlerim doluyor. Derler ya insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş diye. Arkadaşım ayrılınca ağır depresyon yaşamıştı diyordum ki hep içimden yahu ne dertler var şunun dert ettiği şeye bak millet aç susuz hasta bunun ki şımarıklık derdim. Resmen hayat enerjim sevincim bitti gitti. Kendime üzülmeye acımaya başladım artık. İlk ilişkim ilk ayrılığım haliyle ilk kez böyle bir şey başıma geliyor ama yok yok yok olmuyor atlatamıyorum sanki atlatamayacağım. Kafamı dağıtmak için sürekli kendimi meşgul tutuyorum ama bir an boş kalayım aklıma geliyor. Üstelik adam bana küfür etti ama bir kere arayıp özür dilemedi hala ben hayatı kendime zindan ediyorum. Sabahın yedisinden beri uyanığım uyku tutmuyor. Bir sürü iş yaptım. Şimdi de dışarıya atacağım kendimi ama gün sonunda hep aynısı oluyor. Ne zaman bitecek bu işkence? Her şeyini sildim hatırlamayayım diye. Ne bir fotoğraf kaldı ne konuşmalar ne de numarası. Başka ne yapabilirim bilmiyorum bu kadar zor mu atlatmak?
aşk acısına birebirAyy ben de dinledim o şarkıyı
Bu nokta da zaten hayatın değişiyor. Güçlü ol her zaman seni değersizleştirmiş birisine anlamlar yükleme. Şu an senin yapman gereken senmisin sanki benim herşeyim deyip gezip tozup keyif çatman. İnan bana hayatını cok etkiliyor boyle şeyler. Zamanında bende yaşadım cok etkilendim hayatımı değiştirdi bu bunalım hali.Ama atlatana kadar cok fırsatları kaçırdım. Hemen bi ilişkiye başlama deger vereni bul sana küfredeni değil. Güzelliklerle karşılaş hep.
Geçmez sanıyorsun alışamam sanıyorsun ama geçiyor inan bana çok zor bi durum ama geçecek inşallah zmana bırak kendini hırpalama
Yaşınız kaç
bu konuna şöyle yorum yapmak istiyorum hatta yorum yapmayım sen direkt ümit besenle pamelanin _ seni unutmaya ömrüm yeter mi _ şarkını dinle ...
Ayrılık acısını dolu dolu yaşıyorsunuz bir daha kimseyi sevemem sadece o kimseyle birlikte olamam falan sonra ohoo kaç dere akiyor onun uzerineYeni bir ilişki şu an düşünmüyorum ama hep aklımda şöyle bir şey var sanki bir daha başkasıyla olamam gibi geliyor. Hep bu klişeyi de duyardım ay ne saçma bir sürü erkek var dünyada derdim ama şu an sanki asla başkasıyla olamazmışım gibi geliyor.
Amannn oyle gibi hissediyorsun ama oyle değil işte. Ne demek başkasıyla olamam. Elbette olacak ama sadece saglıklı ilişki olsun die dedim hemen olmasın birisi hayatında die. Bazen biz kızlar acısını unutmak için ilk karşımıza cıkana tutunabiliyorız. Bunu yapma yani onun için oyle soyledim.. Aşk acısı bile guzel bişey yaşanması gereken bişey die düşünüyorum.Yeni bir ilişki şu an düşünmüyorum ama hep aklımda şöyle bir şey var sanki bir daha başkasıyla olamam gibi geliyor. Hep bu klişeyi de duyardım ay ne saçma bir sürü erkek var dünyada derdim ama şu an sanki asla başkasıyla olamazmışım gibi geliyor.
oyle yapma işte dinle ağla içindeki acıyı akıt böyle böyle geçicek eğer devamlı güçlü durmaya çalışırsan bu acı boğazında bir yumruk olarak kalırDinledim şimdi. Ama böyle şarkılar dinlememeye çalışıyorum iyice mahvolmamak için hemen ağlıyorum çünkü ya ne sulu göz oldum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?