ayrılık acısı nasıl geçer?

onun hakkındaki fikrim nasıl değişir peki
İlla ki hataları olmuştur. Yoksa ilişkiniz bitmezdi zaten. Hatalarını düşün. İlişkinin neden bittiğini düşün. Neden üzgün olduğunu ve onun buna deyip değmeyeceğini düşün. Ha bir de bu önemli ve değerli vaktini ona harcamanın sana olumlu bir dönüşü olup olmayacağını düşün. Bunları düşünürken insan üzülüyor zaten. Çünkü inanılan bir fikirden başka bir fikre geçiş insanı yıpratıyor. Ama tek güvenmen ve sevmen gerekenin kendin olduğunu anlıyorsun. Zaman senin için akıyor ve sadece kendine odaklanıyorsun sonra. Yalnızlık bazen çok gerekli ve çok işe yarıyor

ben çok sevdim salak gibi.. sevmez olaydım.. çok pişmanım çok..
Bu hayatta herkese ederi kadar değer vereceksin. Gün geliyor ki insan eşinden ayrılıyor. Bir arkadaşım boşanmıştı çok üzülmüştü. Diğer bir arkadaşımsa boşandığın da kurtuldum demişti. Yani acı ne kadar değer verdiğinle alakalı. Belki de seni haketmeyen biri için üzülüyorsun. Aradan zaman geçince ne kadar aptalmışım boş yere üzülmüşüm diyeceksin. En iyi ilaçtır zaman.

kk'nın güzel melekleri, ara verdiğimiz sevgilimle ayrıldık, bitti. bu acı nasıl geçer? nasıl üstesinden gelirim? çok seviyodum.. ama o sevememiş benim anladığım kadarıyla.. bana vereceğiniz tavsiyeler neler? nasıl atlatırım bu süreci? canım çok yanıyo hiç iyi değilim.. o şu anda hayatına kaldığı yerden devam ediyor, zerre üzülmüyor.. bu durum beni kahrediyor.. beni sevmeyen biriyle onca zaman nasıl geçirmişim? o kadar gelecek hayalleri nasıl kurmuşum? yazıklar olsun.. kızlar nolur yardım edin..
Ondan oncede yasiyordun oyle dusun, onla baslayip bitirirken bitkisel hayattaydin simdi komadan yeni uyanmissin gibi dusun olumden donmussun gibi ve hayatinin kiymetini daha iyi bilmelisin .. hayatini guzel yasamak icin ikinci bir sansin var, bu sefer daha iyi nefes almak icin seni ne mutlu ediyorsa ona gore ugraslar bul zaten kendiliginden diner..

her his özeldir. ilişkin bitmiş ve acı çekmen gayet doğal. numarasını sil, takibi bırak, anılardan kurtul. kendine güzel birikimler yap, yeni şeyler keşfet, oku. içinde kalan kötü hisleri kağıda yazıp yakabilirsin. inan bana seni anlıyorum dışarıdan yorum yapmak kolay geliyor ama yapacak bir şey yok hayat devam ediyor

Bu hayatta herkese ederi kadar değer vereceksin. Gün geliyor ki insan eşinden ayrılıyor. Bir arkadaşım boşanmıştı çok üzülmüştü. Diğer bir arkadaşımsa boşandığın da kurtuldum demişti. Yani acı ne kadar değer verdiğinle alakalı. Belki de seni haketmeyen biri için üzülüyorsun. Aradan zaman geçince ne kadar aptalmışım boş yere üzülmüşüm diyeceksin. En iyi ilaçtır zaman.
şu zaman biranönce geçse ve ben bu acıdan kurtulsam.. çok değer verdim evet, değmezmiş..

Ondan oncede yasiyordun oyle dusun, onla baslayip bitirirken bitkisel hayattaydin simdi komadan yeni uyanmissin gibi dusun olumden donmussun gibi ve hayatinin kiymetini daha iyi bilmelisin .. hayatini guzel yasamak icin ikinci bir sansin var, bu sefer daha iyi nefes almak icin seni ne mutlu ediyorsa ona gore ugraslar bul zaten kendiliginden diner..
ne güzel anlattın, içime ferahlık geldi okudukça.. evet yeniden doğdum aslında, beni sevmeyen bi adam için üzülmemem lazım.. ama asıl beni sevmediğine üzülüyorum ya işte.. beni sevmeyip bunca umut vermesine..

kk'nın güzel melekleri, ara verdiğimiz sevgilimle ayrıldık, bitti. bu acı nasıl geçer? nasıl üstesinden gelirim? çok seviyodum.. ama o sevememiş benim anladığım kadarıyla.. bana vereceğiniz tavsiyeler neler? nasıl atlatırım bu süreci? canım çok yanıyo hiç iyi değilim.. o şu anda hayatına kaldığı yerden devam ediyor, zerre üzülmüyor.. bu durum beni kahrediyor.. beni sevmeyen biriyle onca zaman nasıl geçirmişim? o kadar gelecek hayalleri nasıl kurmuşum? yazıklar olsun.. kızlar nolur yardım edin..
Ona ulasmaya calismayarak barisalim diye dil dokmeyerek aksine her yerden engelleyip onu gozunun onunden kaldirarak ise baslayabilirsin. Onu hatirlatan ne varsa kaldir bi yere.koy. cunku gordukce daha.cok.ozlersn hata yapmaya.meyil edersn

her his özeldir. ilişkin bitmiş ve acı çekmen gayet doğal. numarasını sil, takibi bırak, anılardan kurtul. kendine güzel birikimler yap, yeni şeyler keşfet, oku. içinde kalan kötü hisleri kağıda yazıp yakabilirsin. inan bana seni anlıyorum dışarıdan yorum yapmak kolay geliyor ama yapacak bir şey yok hayat devam ediyor
her yerden sildim numarasını da sildim ama kahretsin ki aklımda numarası :( hiç bi yerden bakmıcam ama.. yeni biziye başlıyorum hop aklıma geliyo.. daha bugün bitti..

Ona ulasmaya calismayarak barisalim diye dil dokmeyerek aksine her yerden engelleyip onu gozunun onunden kaldirarak ise baslayabilirsin. Onu hatirlatan ne varsa kaldir bi yere.koy. cunku gordukce daha.cok.ozlersn hata yapmaya.meyil edersn
aynen dediklerini yaptım her yerden sildim.. asla barışalım demem asla..

Be be ğim üzülürsün kendinsin geç kaldığın
Unatma çıkar bi yerden tadı sevdanın

Lutfen bir erkege yalvaran taraf olma. Bende zamaninda evlilik hayali kurdugum ugruna öl dese ölecek biriyleydim cok sevmistim onun sevgisine de guvenmistim. Herseyi yasamaya hazirdim cinselligi bile ama o beni tam.herseyin adi konulacak zamana 1 hafta kala terketti.. agladim sizladm dil doktum ulasmaya calistim kara aldirmadan sogukta gunlerce onu bekledm isyerine ozur dilerim yazili buketler.gonderdim sonuc iyice havalandi ben salakligimla.kaldim.
Simdiki aklim olsa hicbirini yapmazdm

Öncelikle kendine acımayı bırak. Duygusal şarkıları şartlar ne olursa olsun dinleme. Alkol kullanıyorsan çok güvendiğin bir arkadaşınla bi akşam iç anlat ağla anlat ağla için çıkana kadar dök içini. Ama o akşama başlamadan önce de aynanın karşısında kendine söz ver bu onun için ağladığım üzüldüğüm son akşam de. 21 gün kuralı diye bir şey var. Bir alışkanlık edinmek veya kurtulmak için 21 gün boyunca direnmek aslında. 21 gün boyunca ona ait herşeyi hayatından çıkar. Whatsapp dan bakma sosyal medya hesaplarını gerekirse dondur. Hüzünlü şarkılar dinleme onunla gittiğiniz yerlerin yakınından bile geçme. Ona ait ne varsa evinde doldur bi kutuya kaldır at. Yani kısacası 21 gün boyunca o hiç olmamış gibi yaşa. Sosyalleş hobi edin çok istediğin ya da merak ettiğin bişey için kurs al. Halk eğitim kursları bunun için bire bir. Hem ücretsiz hemde sana birşeyler katıyor. Bu sürede kendine özen göster ne bileyim kuoföre git saçını başını tırnağını yaptır. Kendine sevgi göster. İnan 21 günün sonunda unutmayacaksın ama hafiflediğini fark edeceksin.

ne söylesek boş gelecek. bu senin kişilik yapına göre değişir. bazısı yalnızlıktan korkar ve yeni birini bulana kadar eskisini unutamaz. bazısı ertesi gün unutur. kendini iyi analiz et. kendine yönelmeni tavsiye ederim. onu düşünmekle geçireceğin zamanı kendini düşünmeye ayır. kendini tedavi et ihtiyacın olan şeyi sadece sen bilirsin. ama bence bu seni artık sevmeyen birini düşünmek değil.

Back
X