yok maalesef bunlar bahane gibi geldi banaKüçük bir sebepmiş barışma ihtimaliniz yok mu?
Her şey unutulur.Ama seven gitmez belkı klişe ama çok dogruarkadaşlar , merhabalar bu sefer farklı bir konuyla geldim. karşınıza aslında konu değil burda bir aile olduk. birbirimize destek ve moral verelim diye açtım ., yeni ayrılanlara, ayrılık acısı çekenlere ,yeni boşanmışlara ,destek amaçlı açtım bu konuyu...
erkek arkadaşımla küçük bir sebep' den ilişkimizi sonlandırdık benim gibi ayrılanlar ve atlatanlar varsa birbirimize yaşadıklarımızı bu post altında anlatıp birbirimize moral destek olalım istiyorum... bilmiyorum anlatabildimmi ama :) hani yaşadığımız ayrılıkları ve atlatma şekillerini paylaşırsak birbirimize biraz moral olur biliyorum şuan bu da dertmi diyorsunuz ama konuşmak sohbet etmek hepimize iyi gelir diye düşünüyorum
teşekkür ederim :)üzmeyin kendinizi demeye geldim , sizi seven yanınızda olur
aynen çok doğru seven gitmez..Her şey unutulur.Ama seven gitmez belkı klişe ama çok dogru
öyle yapıyorum ama gece olunca yastığa kafamı koyunca yine geliyorZihni meşgul etmek gerekir tek çaresi bu
işte gelde içime anlatAyrılık acısı şişirilmiş balon bir acıdırbüyütmeyin bu kadar.
kesinlikle işte geçiyor öylede böyledeBu acıdan ölünmüyor. Kesin bilgi
kovayımYengeç burcuysan işin bitik diyorum kolay gelsin.
Bu acının bilinç altındaki gerçek sebebi çiftleşip çoğalamamak. Türün devam etmesi için bilinçaltı acı veriyor yani biz insanoğluna.
Bahaneyse unutmak daha kolay olur.yok maalesef bunlar bahane gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?