ayrılık acısı

pammukkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
565
326
33
31
arkadaşlar , merhabalar bu sefer farklı bir konuyla geldim. karşınıza aslında konu değil burda bir aile olduk. birbirimize destek ve moral verelim diye açtım ., yeni ayrılanlara, ayrılık acısı çekenlere ,yeni boşanmışlara ,destek amaçlı açtım bu konuyu...
erkek arkadaşımla küçük bir sebep' den ilişkimizi sonlandırdık benim gibi ayrılanlar ve atlatanlar varsa birbirimize yaşadıklarımızı bu post altında anlatıp birbirimize moral destek olalım istiyorum... bilmiyorum anlatabildimmi ama :) hani yaşadığımız ayrılıkları ve atlatma şekillerini paylaşırsak birbirimize biraz moral olur biliyorum şuan bu da dertmi diyorsunuz ama konuşmak sohbet etmek hepimize iyi gelir diye düşünüyorum

Her şey unutulur.Ama seven gitmez belkı klişe ama çok dogru

Bilmem
Geciyodur heralde ( umarım)
Insan bizzat yasadigi acilari nasil unutur onuda bilmiyrm.
Kolay kolay gecmez, gunduz biselerle kafani meskul edersin, gece basini yastıga koyunca bakarsinki bomboşmuş o meskuliyet.
Sadece karsina gercekden seni sevecek biri cikarsa unutturur bence.
Oda su zamanda bulunurmu bilmem. 28 yasindaym ben bulamadim "güzel sevecek" biri....

Bende geçen hafta ayrıldım ve atlattım açıkçası en zor zamanımda yanımda olmadığını hatırladıkça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…