ayrılık acısı

Bundan 1.5 ay önce sorsanız oturup destanlar yazardım, bana küfür eden, kaba çok sinirli birinin bu hareketlerine kendimde kusurlar arardım, en sonunda ayrıldığımızı hatırlar üzülürdüm.
Ama şuan oh be diyorum, artık anlatmaya bile gerek duymuyorum, aramızdaki farklılıkları ben görmek istemediğim için görmemişim, arkadaş çevresi, eğitimsizliği, alkol sigaraya tapması.. dayanılır gibi değilmiş. Zamanla geçiyor, iyi ki ayrılmaya cesaret etmişim, ilk olarak üzülüyorsunuz ama çok güçlendiriyor.
iyiki kurtulmuşsunuz siz sizin adınıza sevindim

ben de daha dumanı tüten bir ayrılık yaşıyorum şuan. 24 saat geçti. tabi bu bizim ilk ayrılışımız değil. biri 2 sene önce gelip deseydi ki sen böyle git gel bi ilişki yaşayacaksın kahkaha atardım. Ama hayat bu olmaz denileni oldurtuyor.
Unutmak falan diye bir şey yok bence en önemli şey "kabullenmek". durumunuz ne olursa olsun. aldatma mı, yalan mı, küfür mü, dengesizlik mi... kabullenmeye çalışmak lazım. ben ne hata yaptım diye sorgulamadan. keşke şu tribi atmasaydım demeden. ilişki o kadar da kötü gitmiyordu demeden. bunlar durumu kabullenmekten çok uzak olan toksik düşünceler çünkü. siz kabullendiğinizde %100 emin olun. sonra zaten hayat size içinizin güzelliğindeki birini getirecek buna inanıp pozitif kalmak çok önemli.
kabullenmeye başladım biliyormusun başka çare yok

arkadaşlar , merhabalar bu sefer farklı bir konuyla geldim. karşınıza aslında konu değil burda bir aile olduk. birbirimize destek ve moral verelim diye açtım ., yeni ayrılanlara, ayrılık acısı çekenlere ,yeni boşanmışlara ,destek amaçlı açtım bu konuyu...
erkek arkadaşımla küçük bir sebep' den ilişkimizi sonlandırdık benim gibi ayrılanlar ve atlatanlar varsa birbirimize yaşadıklarımızı bu post altında anlatıp birbirimize moral destek olalım istiyorum... bilmiyorum anlatabildimmi ama :) hani yaşadığımız ayrılıkları ve atlatma şekillerini paylaşırsak birbirimize biraz moral olur biliyorum şuan bu da dertmi diyorsunuz ama konuşmak sohbet etmek hepimize iyi gelir diye düşünüyorum
Son konumu okursanız konuyu bilirsiniz. Benim de atlatmaya ihtiyacım var. Sürekli aklimdayken ve iş yerimdeyken bu aldatılma acısını ve sevilmedigimi kabullenmeyi nasıl atlaticam bilmiyorum. Atlatan varsa konuşalım da kalbim sürekli deşiliyor gibi hissediyorum

"Geçiyor abim, geçmez sanıyorsun ama .. Bitmiyor tabi biter mi?
Sonra başka biri çıkıyor karşına çıkmaz diyorsun ama çıkıyor seviyorsun sevmem diyorsun ama seviyorsun..." tweeti gelir hep aklıma ayrılık konusunda dertleşirken
Gecen hafta benleyken bu hafta sozlendi gitti. Noldugunu anlayamamanın verdiği şoku mu atlatayım, kaç aydır ya da haftadır aldatiliyordum bilmiyorum enayiliğime mi yanayım yoksa bulmuş birini sevmiş artık kalbi ona atıyor beni de unutmuş ona mı yanayım. Yukarıda saydıklarınizin hepsi ona oldu. Ben çöktüm ama

Bilmem
Geciyodur heralde ( umarım)
Insan bizzat yasadigi acilari nasil unutur onuda bilmiyrm.
Kolay kolay gecmez, gunduz biselerle kafani meskul edersin, gece basini yastıga koyunca bakarsinki bomboşmuş o meskuliyet.
Sadece karsina gercekden seni sevecek biri cikarsa unutturur bence.
Oda su zamanda bulunurmu bilmem. 28 yasindaym ben bulamadim "güzel sevecek" biri....
Birini bulunca geçiyor bence de. Ben de bulamadım. O 2 günde buldu 1 haftada söz yaptı. Ben noldugunu anlayamamamin şokunu yaşıyorum. Onu sevdiğini o yüzden beni unuttuğunu geçmişte kaldığımı ( geçen hafta birlikteydik ) zaten beni de sevdiğini sandığını sevmediğini söyledi.
İlk kez çok güzel sevildim diyordum o da sevdiğini sanmış. Şimdi kimseden etkilenemiyorum kalbim kimseye atmıyor. Napicaz biz böyle

Ama ne kadar zaman ? Ve birini yeniden sevince mi geçecek yoksa kimse olmadan da onu unutur muyuz gerçekten sevdiysek ve ilkimizse
Kimse olmadan da unutursun .Zaman Senin cabana bagli. Arabesk dinleyip , hatiralari kafanda yasarsan ,resimlere mesajlara bakar durursan, hesaplardan izler durursan kendine edersin. O hayatini yasar , ya Sen?benden sonra 2 gune birini bulup onla ewlenen kisinin ta a...... s.....m .Boswer yaa, ilk milk takilma bunlara.Ama ewlenmeden de yasama boyle seyler.yanina kalmaz yaptigi bunu bil yeter.

Vardı benim de aldatmayla biten bir ilişkim, acımı dibine kadar yaşadım yataklara da düştüm kilolar da verdim yemeden içmeden de kesildim salya sümük her gün ağladım da, dediler kendini başka şeylere var, onu düşünme onu da yaptım gündüzleri kurslar sinemalar tiyatrolar arkadaşlar, gece sabahlara kadar yine ağlamalar hepsi toplamda 1 yıl sürdü. Ama benim yüzümden 1 yıl sürdü her fırsatta onun benimle iletişim kurmasına izin verdim, tam artık toparlanıyorum dediğim anda her iletişimle en başa döndüm, aptallık etmişim, bugün onu neden sevdiğimi neyini sevdiğimi gram hatırlamıyorum ki hala hayatımda kendisi, nefret bile hissetmiyorum yaptığı herşeyi affedip iyisiyle kötüsüyle onu ve yaşananları tamamen geride bıraktım, bazı tecrübeler biraz pahalı oluyo ama yaşadığınız şeylerin size bişeyler kattığını anlayınca diyosunuz ki yaşanması gerekiyormuş, yaşandı ve bitti, iyi ki de bitti.

Kimse olmadan da unutursun .Zaman Senin cabana bagli. Arabesk dinleyip , hatiralari kafanda yasarsan ,resimlere mesajlara bakar durursan, hesaplardan izler durursan kendine edersin. O hayatini yasar , ya Sen?benden sonra 2 gune birini bulup onla ewlenen kisinin ta a...... s.....m .Boswer yaa, ilk milk takilma bunlara.Ama ewlenmeden de yasama boyle seyler.yanina kalmaz yaptigi bunu bil yeter.
İnşallah

Gecen hafta benleyken bu hafta sozlendi gitti. Noldugunu anlayamamanın verdiği şoku mu atlatayım, kaç aydır ya da haftadır aldatiliyordum bilmiyorum enayiliğime mi yanayım yoksa bulmuş birini sevmiş artık kalbi ona atıyor beni de unutmuş ona mı yanayım. Yukarıda saydıklarınizin hepsi ona oldu. Ben çöktüm ama
canım öncelikle geçmiş olsun tabiki yaşadığın durum çok zor kimse yaşamadan akıl veremez versede acını dindiremez acını sonuna kadar yaşa ağla bağır çağır üzül bunları yaşadıktan sonra çok güçlü kalkıcaksın hayatına o hayatına birini aldıysa sende hayatına birini al seni seven nankörün yası tutulmaz..

Vardı benim de aldatmayla biten bir ilişkim, acımı dibine kadar yaşadım yataklara da düştüm kilolar da verdim yemeden içmeden de kesildim salya sümük her gün ağladım da, dediler kendini başka şeylere var, onu düşünme onu da yaptım gündüzleri kurslar sinemalar tiyatrolar arkadaşlar, gece sabahlara kadar yine ağlamalar hepsi toplamda 1 yıl sürdü. Ama benim yüzümden 1 yıl sürdü her fırsatta onun benimle iletişim kurmasına izin verdim, tam artık toparlanıyorum dediğim anda her iletişimle en başa döndüm, aptallık etmişim, bugün onu neden sevdiğimi neyini sevdiğimi gram hatırlamıyorum ki hala hayatımda kendisi, nefret bile hissetmiyorum yaptığı herşeyi affedip iyisiyle kötüsüyle onu ve yaşananları tamamen geride bıraktım, bazı tecrübeler biraz pahalı oluyo ama yaşadığınız şeylerin size bişeyler kattığını anlayınca diyosunuz ki yaşanması gerekiyormuş, yaşandı ve bitti, iyi ki de bitti.
her şerde bir hayır var tecrübe kazanıp daha güçlü sarılıyoruz hayata

Ben de yeni ayrıldım :( Ağlıyorum, susuyorum. İşime devam etmeye çalışıyorum arada yine ağlıyorum. Kendimi salmadan acımı yaşamaya çalışıyorum. Keşkelerim var ama demek yaşanması gerekiyomuş. İnsan içinde olunca neyi yapıp neyi yapmaması gerektiğini çok da anlamıyo. O an onları yapıveriyosun işte ve olan oluyo :(

Ben de yeni ayrıldım :KK43: Ağlıyorum, susuyorum. İşime devam etmeye çalışıyorum arada yine ağlıyorum. Kendimi salmadan acımı yaşamaya çalışıyorum. Keşkelerim var ama demek yaşanması gerekiyomuş. İnsan içinde olunca neyi yapıp neyi yapmaması gerektiğini çok da anlamıyo. O an onları yapıveriyosun işte ve olan oluyo :KK43:
😘bigun kendine diyeceksin ki , amaannnn ne kadar aptalmisim.bunun icin mi aglamisim 😏yuregimi Bunun icinmi yakmisim.Ve sende cok iyi biliyosun dimi bunlari diyecegini 🤗😉😘😘😘 simdi den sana takma uzulme aglama demiycem.Cunku bunlarin suan ise yaramayacagini da ben biliyorum. 🙂

😘bigun kendine diyeceksin ki , amaannnn ne kadar aptalmisim.bunun icin mi aglamisim 😏yuregimi Bunun icinmi yakmisim.Ve sende cok iyi biliyosun dimi bunlari diyecegini 🤗😉😘😘😘 simdi den sana takma uzulme aglama demiycem.Cunku bunlarin suan ise yaramayacagini da ben biliyorum. 🙂
Sağol canım 😘geçicek biliyorum ama severek ayrılmak koyuyo işte. Yemek yiyemiyorum, iş harici yataktan çıkmıyorum. Normal zamanlarıma dönmek istiyorum 🙇🏻‍♀️

ben ayrılık acısı çekemiyorum. belki 1 gün. müsaade etmiyo ki adam ağız tadıyla depresyona gireyim :KK70:
çünkü sevgili sevgilim, 2 senedir sebebi ne olursa olsun her kavgadan her ayrılıktan en çok bir hafta sonra geri dönüyo özürler yalvarmalar sensiz yapamıyorumlar ölüyorumlarla...
ben de affediveriyorum naaapim :olamaz:

Back
X