• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık acısı...

dorukcum sende bizi saf ettin kardeş..........:1shok:

sen neree biz orayaa.........

anam diyom dejavumu oluyom.............:roflol:sırnaşık şey:roflol:

ay nerden devam ediyosunuz kızlar saf gibi bi oraya bi buraya gidip geliyorum ben ya...

saol güldürdün beni yaniine bilim yeni üye olduğum için fazla bilmiyorum o yüzden kusuruma bakmayın

Nolmuş, kim kime napmış
a050.gif
, benim niye haberim yok.

bence burdan devam edemez.
çünkü bunla beraber ayrılık-2 başlıklı konusu da silinip birinci ayrılık konulu başlıkta toplanır hepsi.
yani bu topiğin gidişat sallantı gibi.
hadi dağılın hepiniz ilk topiğe :roflol:

:roflol::roflol::roflol:

başım döndüüü. nereye gidiyoruz bayanlar.-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

arkadaşlar önce herkese yardımları ve cevapları için teşekkür ederim eşimin anesi kanser hastası ve zor durumda biz beraber oturuyoduk ve annesi bana çok çektirdi bebeğüimle ilgilenemiyodum ve sonunda kayınpederim annene bi daha gitmiyceksin dedi ve ben bunu kalıdramadım ertesi gün beeğimide alıp çıktım o evden eşimin yanınaa gittim işyerine ve anlattım artık dayanamayacağımı söledim o da sen annenin yanına git dedi ben çocuğun masraflarını getirrim dedi bana ve bende kabul ettim 1 kaç hafta aramaya ve gelmeye devam etti ondan sonra kesti gelmedi.kayınpederim çocuğu almak istedi kapıyı kitledim vermedim snra o istedi biliyorum alsa bi daha vermıycek vermedim ve ondan snra bi daha gelmek istemedi bebeğide görmeye gelmedi geçenlerde mama getirdi oğluna daha doğrusu göndertti ne olduysa annesi yüzünden oldu eminm şu an özlüyolar ama öle bi gururları var ki öle böle değil yani ve şu 1 kaç gündür telefonusürekli kapalı çok kötü oluyorum ne yapacağımı bilmiiyorum nedense çok özlüyorum ama yapıcak bişi yok oğlumu çok seviyorumm sadeceeee.......yorumlarınız için teşekkürlersenağlama

kayınvalidende de ne güç varmış şekerim ya hasta haliyle bide oğlunun yuvasını yıkmak için uğraşıyo pes vallahi...

:roflol::roflol::roflol::sm_cool:
hay Allahım ne güldüm yaa alemsiniz arkadaşlar.....bende takılayım bari peşinizekaydirigubbakcemile4

dorukcum hiç eşinle oturup konuşmadınız mı? böyle ortada küçücük bir bebek varken ayrı gayrı olur mu? insan gibi konuşup anlatsın derdini ne istiyormuş bakalım?

eğer ayrılmak istiyorsa açık açık söylesin böyle telefonları kapatıp görüşmekten kaçmak olur mu hayret bişey ya?

Son düzenleme:
Back
X