• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık acısı...

Canım eşin ailesinin etkisinde herhalde. Bence onunla yalnız çıkıp konuşmaya çalış. Ayrıca ne demek süt çocuğunu anneden almak falan.. Buna kimsenin gücü yetmez.. eşinin ne düşündüğünü öğrenmen gerekir. İş telefonundan ara ya da iş çıkışı işyerine git. Ama mümkünse çocuğunu annene bırak. Yavrum daha da çok küçük yaa kıyamam. Allah kolaylık versin canım..

canım eşine bi şekilde ulaşıp konuşmalısın ..böyle belirsizlik nereye kadar...çocuk var ortada...tamam annesinin rahatsızlığıda önemli ona odaklanmış olabilir ama sizde onun hayatının bir parçasısınız...arayıp sormamak çocuğun mamasını başkalarıyla göndermek telefonları kapatmak falan...nedir yani buu çocuk oyuncağımı...

Allah yardımcın olsun canım zor bi durum....

eee ordan oraya ordan oraya, linkleri takip edip buraya kadar gelebildim, hani nerdesiniz?şakkıdı
yoksa yenibir konu daha mi acti arkadas:delphin:

Allah yardımcınız olsun ..çok üzücü bir durum tabi insanın hayallerinin bu şekilde sonuçlanması ..ama yinede belki böylesi daha iyi olmuştur ...o tatlı mı tatlı bebeğiniz belki öyle bir model ile büyüseydi çok daha kötü sonuçlar doğururdu ilerde.... hele ki aramıyorsa şuanlarda sizi hiç , buna içi elveriyorsa bence, çok merhametli, sorumluluk sahibi olmayabilir....bence ailenizde yanınızdaysa Allah layığının versin diyelim..... herşerrin arkasından bir hayır gelir... umarum çok çok güzel bir gelecek yaşarsınız bebeğinizle ...Allag bağışlasın...

ya millet elin bebeğini 5 aylık kadarken bile karsılıksız sevip içine sokası geliyoken nasıl bir adam ki bu kendi ufacık mis kokulu tertemiz habersiz bebeğini aramaz nasıl bi gurur bu ii olmus vermediğin dahada diretirse uzatırsa bosan derim çocugunun öyle bi babası olacagına hiiç olmaması daha hayırlıdır bak ne güzel ailende arkanda bir çocuk daha çok anaya ihtiyaç duyar heleki bu meme çocuguysa allah yardımcın olsun.

Merhaba arkadaşlar ben yeni doğum yaptım doğum yapmadan önce herşey normaldi belkide ben öyle sandım. Dogurdum eşim ilgi göstermedi çok uykuluydu ne içerde ne dışarda duramıyorum dogurdum 10 gün sonra eşim benden boşanmak istedi nefret ediyorum sevmiyorum seni istemiyorum dedi zaten kaynanam da beni istemiyordu iki yıl görüşerek severek evlendik şimdi bu olanları hazmedemiyorum neden oldu başka biri mı var çok mu bunaldı ama ortada bir bebek var hangi vicdan düşünmez onu o bir melek 10 günlük bebekle attı beni şimdide dava bile acmiyor anlaşmalı boşanma istiyor bebeğini bile görmüyor bunun için kapılarda yatması lazım resim istemekle babalık olmuyor çok doluyum lohusa bir anneye bunlar yapılır mı ne yaptım bu kadar kötülük ben dolduruşa geldi zaten evlendikten sonra değişti belkide bende biraz kendimi saldım ama daha evleneli 2 yıl olmadı bu ne acele nasıl bıktın bir anda gerçekten sevmedi mı ama yaptıkları yasattiklari seviyor gibiydi hiç anlam veremiyorum bütün ailemi görmek bile istemiyor tüm zorluğu kendi ailesi çıkardı düğün yapılırken hiç yardım etmediler eşime şimdi onlar iyi oldu görümcem kaynatam kimse bu evlilik için uğraşmıyor kimse arayıp sormuyor bile

Back
X