Canım, ben de 3 ay önce bir ayrılık yaşadım, terk edildim. Hiç kolay geçmedi hala da geçmiş değil, bunu daha kolay atlatabileceğin bir yöntem de yok, zamanla kabulleneceksin. Mantığını yavaş yavaş devreye soktuğunda unutmaya da başlayacaksın. Erkek arkadaşın sana haksızlık etmiş belli ki duygusal birisin öncelikle kendine gel ona baktığın toz pembe gözlüklerini çıkar, gerçek şu ki, erkek arkadaşın seni gerçekten sevmiyor. Sevdi ya da sevgisi azaldı. Ona hak vermekten vazgeç, haklı değil! Yaptığın güveni zedeleyecek bir hata ama asla ilişkiyi biterecek bir hata değil! Kaldıramamışmış, gurur yapmışmış, güvenemezmişmiş, geçiniz. Bütün bunlar onun içini rahatlatma yöntemleri. Sana da bunları söyleyerek enerjini düşürmüş, ilişkinin bitmesini hak ettiğine seni inandırmış, sen de ezildikçe ezilmişsin. Sen gerçekten sevdiğinden bu sebeple vazgeçer misin? Hiçbir seven, sevdiğinden bu sebeple vazgeçmez. Dik dur ve sevmeyen bir insan için kılını kıpırdatma, üzerine düşeni fazlasıyla yapmışsın. Sessizliğe gömül, arama onu. O bunun çok çok büyük bir hata olduğuna seni inandırmış sen de güçsüzleştikçe güçsüzleşmişsin. Önce seni güçsüzleştiren sebebi ortadan kaldır, bunun ilişkiyi bitirecek kadar büyük bir hata olmadığını idrak et. Zaten özrünü de dilemiş elinden geleni yapmışsın. Emin ol affetmek istese bir yolunu bulurdu, affet istemeyene ise bahaneden bol bir şey yoktur.