- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi Felix_Felicis
Buna illa bi sebep bulmaya çalışma, bunun bi sebebi yok. Sonuca odaklan. Ne olursa olsun gitmek istedi mi, gitti mi, evet. Bu kadar kolay bitirebilecekse bitirsin bırak. Yapabileceğin en büyük hata üstüne düşmek olur, kendinden daha fazla uzaklaştırır, özgüvenini de yerlere indirirsin toparlanman daha zor olur. Ayrıldıktan sonra o kadar asil dur ki o bile şaşırsın, bu kız beni sevmiyor muydu ne oldu desin. Zamanla kabulleneceksin. Bazen ayrılıklar iyi bile olur. Bu sürede hatalarını gözden geçirir daha objektif bakarsın, daha güçlenirsin. Seni seven olsun yanında, sen istediğin için yanında kalan değil.
Asil durmak falan pek benlik bisey degil.. ben duygularımı açık ettim her defasında.. kendimi onursuz gurursuz hissediyorum artık şu aşamada.. dönmiycek ben biliyorum. Biliyorum da cok zor geliyor ya vallahi, hani ben istedim diye kalmasını bilr isterdim.. ama icimde ona karşı öfke, kızgınlık, acı var.. önceden hep umut hep mutluluk olurdu onun oldugu yerde.. giderek ayrılmanın daha dogrusu olduguna inanmaya başlıyorum ben de.. en azından istenmedigim bir hayatta duracak kadar karaktersiz olmamalıyım. Ben babamın annemin kızıyım, en azından onlar icin bile yapmamam gerek bunları.. bundan sonrasnda allah bana sabır versin, onun da yolu açık olsun.
Canım biraz zaman ver ben hala dönüceğini düşünüyorum. Ama onu bekler gibi bi izlenim yaratma.. zzaten sebep saçma gelmişti altndan bişey çıkcağı belliydi
Yok yok zamanla olacak seyler değil. Beni yumusacık saf bir sevgiyle seviyor zannediyordum ama görüyorum ki benim acı cekmem karşısında tepkisiz kalabiliyormuş. Kocam gözüyle baktım hep ya, o kadar emindim ki ondan. Insanın bir ailesi olsun bir de sevdigi yanında daha büyük ne zenginlik var ki diyodum. Ben anlamıyorum suan ailem baska sehirde, sevdigim kisi beni sevmiyor.. ya o kadar zor geliyor ki ben anlatamam gözlerim kan canagı oldu aglamaktan. Tamam gitsin tamam istemiyorsa durmasin hayatımda ama böyle de olmamalıydı ama.. bunlari hakedecrk biri degildim ben..
Affedilmez bir hata degil 9 yillik iliskiyi bunun icin bitirebiliyorsa sevgilin sevgisini sınamalisin insan ayrilinca karsindakininde tepkisiyle kendisini yargiliyo en cok acaba o konuma nasil geldin kadiniz olgunsa seni anlamasi lazimdi.affedilmez bir hata olarak gormuyorum ben bunu.cocukluk etmissin o da cocukca davranmis..zamana birak biraz bence toparlanir her sey o kadar ciddiymissiniz tek sorun bu degildir ayrilmaya kararliysa ayrildiysa da kendi bilir.sevgisini gormus olursun.o aglamalarda hikaye bi zamanlar eski sevgilim yerlerde yuvarlanirdi :) sonuc..benden sonra ayni seyleri baskasina yasatti :) o mutsuzluktan geberirken ben cok sevildim :) duzelir her sey
Kime sorsam aynı seyi dedi biliyor musun? Ayrılacak kadar bir sey degil dedi.. belki de gerçekten bana olan sevgisi azaldığı icin bunu atlatmak istemedi.. yaşatmaz ya bir baskasına yaşatmaz adım gibi eminim. Iyi biri çünkü, biliyorum tanıyorum onu cok iyi biri.. ama baskasıyla mutlu olma ihtimalı beynime bıcak gibi saplanıyor.. uff.. artık her sey icin cok gec farkındayım. ben de bu ayrılığı kabullenmem gerektigini anladım. Insallah kabullenebilirim..