3 ay daha kendini kötü hissedersin sonra kötü hissetmek istesen bile hissedemezsin.Halen atlatamadım içimden konuşmak gülmek hiçbir şey gelmiyor kendimi aptal yerine konulmus caresiz hissediyorum. İçimden ne dua etmek geliyor ne başka şey çok bitkinim bazen bakıyorum fark etmeden dişlerimi sıkmışım dudağım uyuşmuş. Boğazımda geçmeyen bi düğüm.
Sanırım cok kötüyüm karsımdaki kisi o kadar değersiz hissettirdi ki kendime olan tüm inancım her şeyim bitti tadım tuzum gitti dönmesini istemiyorum sadece acı cekmek istemiyorum3 ay daha kendini kötü hissedersin sonra kötü hissetmek istesen bile hissedemezsin.
Tecrübe edindim bu konuda. Haftalarca gizli gizli ağladım eskiler aklıma geldikçe ağladım.
Sonra ne için ağladığımı bile unuttum.
Kendine saygı duy ve acını dindirmen için kendine yardımcı ol. Değer ver kendine.. Sonra geçecek.
Ben bazen hissedebildiğime şükrediyorum. Acıyı da mutluluğu da.. Her şeye rağmen hissetmek güzel şey. Biraz ailene ve sosyal hayatına yönel. Doğru arkadaşlar her zaman kendini değerli hissettirir. Doğru arkadaşların varsa ne mutlu sana.Sanırım cok kötüyüm karsımdaki kisi o kadar değersiz hissettirdi ki kendime olan tüm inancım her şeyim bitti tadım tuzum gitti dönmesini istemiyorum sadece acı cekmek istemiyorum
Beni gercekten anladın. Sürekli ağır kavgalar ettik sürekli ayrıldık barıştık. Yine agır bir kavga ettik artık o umursamıyo. Olan bana oldu ben üzüldüm. Bıçakla kesip atsam canım yanacakAslında sık sık ayrılan çiftlerde ayrılığın kalıcı olmadığı düşüncesi hakim olur bana kalırsa aglamamanda ondan ötürü illaki bu ilk ağır kavganız değildi sen gerçekten ayrildiginizdan emin misin
Baska bir sehre taşındık ev dısında ne bir hayatım ne arkadasım var. Sanırım biraz bu yüzden gücsüzüm. Sevdiklerim hep uzakta ben burada tek basımayım. Gözümde yas kurumadı yazma ihtiyacı hissettimBen bazen hissedebildiğime şükrediyorum. Acıyı da mutluluğu da.. Her şeye rağmen hissetmek güzel şey. Biraz ailene ve sosyal hayatına yönel. Doğru arkadaşlar her zaman kendini değerli hissettirir. Doğru arkadaşların varsa ne mutlu sana.
İyi yapmışsın yaz rahatla içine atma.Baska bir sehre taşındık ev dısında ne bir hayatım ne arkadasım var. Sanırım biraz bu yüzden gücsüzüm. Sevdiklerim hep uzakta ben burada tek basımayım. Gözümde yas kurumadı yazma ihtiyacı hissettim
Gercekten yapmak içimden gelmiyor hiçbir şey yapma ihtiyacı hissetmiyorum yemek yemekte dahil. O kadar gücsüzüm ki dısardan biri görse bu halimi cok sasırırİyi yapmışsın yaz rahatla içine atma.
İmkanın varsa biraz kendine bak derim ben. Ev dışında hayatı kendin oluştur. Spor salonuna falan yazılırdım ben olsam. Bi uğraş gerekli.
Baskasıyla nişanlandıgını duymak cok acı verici benim de kafamda kurdugum sey bu Baskasıyla mutlu olacak ben sürekli acı icinde. Tekrar bi insanı tanımak sevmek ona da alısıp aynı seyleri yasamak o kadar gözümde büyüyor kiBenim de 4 yıllık bi ilişkim vardı hep kavga ederdik hiç bi zaman bitirdigimizde ne o ne ben aslında bitmedgini bilirdik en son kavgamizda bnde senin gbi hissettim bu kez tamam artık kesin bitti dedim aylar geçti ot gibi yaşadım hayaliyle bekledim yine gelir dedim ama gelmedi iki yıl boyunca hayatıma kimseyi almadim önce bittiğini kendime yedirdm sonrada o nisanlandi daha yeni haberini aldm ama neyseki bi buçuk yıllık bi ilişkim vardı beni düşündüğüm kadar sarsmadi bence sende henüz bittiğine kendini inandirmadin inandığında o acı yavaş yavaş seni saricak ve şunu da anlicaksin bi süre sonra gelse bile artık kalbindeki yerini o bile dolduramcak
Zaman benim için cok agır ve acılı geciyorSadece başlığı okuyarak cevap veriyorum..
Çok klişe olucak belki ama ''zaman''...
Kendim tecrübe etmedim aslında ama ne aşklar var biten, ne aşıklar var her şeye rağmen aşklarını maziye gömen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?