Benimki Twitterda hala beni takip ediyor. Hatta bana dair azıcık laflar sokuyor sinirden arkadaşımla konuşmalarımı görünce. Bir arkadaşı fotoğrafını çekmiş bunun o fotoğrafı koymuş açıklamayada şunu yazmış ''Stalklarken (gizli takip) yaparken ben...'' diye Yani burada ''Seni takip ediyorum sürekli..'' diyor. Benimle ilgilendiğini, bana aşık olduğunu sosyal medyada bile çok gösteriyor. Onun dışında sinirine ne dokunuyorsa bi' kaç çirkin kezbana iltifat etmelerinide görmüştüm onları da silmiş takipten çıkarmış. Binbir çeşit neden.Ahh o sosyal medya takip etmiyorum etmycem die hesabımı dondurdum. Bi sefer actgmda rusyaya seyahat ettiğini paylaşmış 2.açtığımda tabiki rus hatunlarla fotoğraflarını biriyle sarmaş dolas dün gece sbaha kadar uyuyamadm 1 ay önce ayrıldık onun zerre kadar umrunda olmadığımı biliyorm. Unutmaktan başka çare yok dua senin rahtlaman için onun dönmesi için değil canım.
Beterin beteride var yani en azından ruslarla sarmaş dolaş gormemissn
Baska bir sehre taşındık ev dısında ne bir hayatım ne arkadasım var. Sanırım biraz bu yüzden gücsüzüm. Sevdiklerim hep uzakta ben burada tek basımayım. Gözümde yas kurumadı yazma ihtiyacı hissettim
İyisi olsa beni bulmaz zaten canım rus nedir yaaa Allam gece gulesim geldi kendime arkadaş hatunlar sadece rus die fotoğraf çekip paylaşan apaciyle benm isim ne die.Benimki Twitterda hala beni takip ediyor. Hatta bana dair azıcık laflar sokuyor sinirden arkadaşımla konuşmalarımı görünce. Bir arkadaşı fotoğrafını çekmiş bunun o fotoğrafı koymuş açıklamayada şunu yazmış ''Stalklarken (gizli takip) yaparken ben...'' diye Yani burada ''Seni takip ediyorum sürekli..'' diyor. Benimle ilgilendiğini, bana aşık olduğunu sosyal medyada bile çok gösteriyor. Onun dışında sinirine ne dokunuyorsa bi' kaç çirkin kezbana iltifat etmelerinide görmüştüm onları da silmiş takipten çıkarmış. Binbir çeşit neden.
Fakat ben ? Ona dair bir yazım bile yok o derece soğudum kendisinden... Seninki de betermiş be anam.
Senin durumu düşündümde çıldırılmayacak gibi değil. Birde şöyle bir gerçek var ''Erkekleri ayrılınca tanırız.''İyisi olsa beni bulmaz zaten canım rus nedir yaaa Allam gece gulesim geldi kendime arkadaş hatunlar sadece rus die fotoğraf çekip paylaşan apaciyle benm isim ne die.
Sizde olaylar durulmams daha sanki bi de uzun bi iliski gerçekten.
Soguduysan bitmiştir olay.
Canım gerçekten zor bir durum. Çok kişi var böyle kuyruk acısı denir buna. Hatta burada bir bayan arkadaşımız yazmıştı çok haklı bulmuştum şu yazısını.. kopyalıyorum..Ben sadece sosyal medya kullanıyorum o kullanmıyordu ayrılınca hemen acıvermiş. Cesitli mekanlarda o çok nefret ettiğim arkadaslarıyla benleyken yapamadıgı ne varsa yapmıs. Sonra asırı derecede her dakka ismini aratıp ne yapmıs diye bakmaya basladım. Acillik oldum diezem yaptılar sinirden aglıyordum. Ben acillere düsüp o keyif yapınca daha bi çıldırdım. Ama dedigim gibi yeni bir şehir ve işten kpss dolayısıyla ayrıldım. Yani bana sorsan ruslarla mı o çapsız arkadaslarıyla mı görmek icini yaktı bi fark yok derim
Yaklaşık 1 ay bende öyle yaptım ama daynamyorm gördükçe adamı ölduresim gelioSenin durumu düşündümde çıldırılmayacak gibi değil. Birde şöyle bir gerçek var ''Erkekleri ayrılınca tanırız.''
Onun yüzünden hesaplarınızı dondurmak onu düşündüğünüz anlamına gelir. Açın hesaplarınızı gününüzü gün edin fakat hiç aşka dair şeyler paylaşılmayacak en kötüsü de bu. Çünkü ben öyle yaptım daha beter oldu:)
Bence deme hatuna ahtapot gbi sarılmış görmek beter ben artk dalga geçiyorm kendimleBen sadece sosyal medya kullanıyorum o kullanmıyordu ayrılınca hemen acıvermiş. Cesitli mekanlarda o çok nefret ettiğim arkadaslarıyla benleyken yapamadıgı ne varsa yapmıs. Sonra asırı derecede her dakka ismini aratıp ne yapmıs diye bakmaya basladım. Acillik oldum diezem yaptılar sinirden aglıyordum. Ben acillere düsüp o keyif yapınca daha bi çıldırdım. Ama dedigim gibi yeni bir şehir ve işten kpss dolayısıyla ayrıldım. Yani bana sorsan ruslarla mı o çapsız arkadaslarıyla mı görmek icini yaktı bi fark yok derim
Cokkk haklısın. Fizik olarak konusmak istemiyorum ama kimse onu yanıma yakıstırmazdı.swarmdan filan bakıyorum hakkaten ucan sinege yürümüs. Arkadasları cok kanına giriyor zaten. Ben kendimi bir şeye hazır hissetmezken o maşallah yürümüş herkese.Canım gerçekten zor bir durum. Çok kişi var böyle kuyruk acısı denir buna. Hatta burada bir bayan arkadaşımız yazmıştı çok haklı bulmuştum şu yazısını.. kopyalıyorum..
''erkek uzun bir ilişkiden çıkınca uçan sineğe bile yürümeye başlıyor.Aç gibi sağa sola saldırıyor. Nereden ne ekmek çıkarsa önüne geleni layklamak (beğenmek), yazmak, swarm, instagram hesaplarında yalakalık yapmak. Tipe bakmaz, fiziğe bakmaz. Dediğim gibi açlık. Aslında baya acınası tablo sonra böyle amanda nasıl unuttum bak nasılda seni aştım bak bu kızlar beni istiyor havası vermeye çalışıyor. Belki de yıllardır ilişki esnasında yapamadıklarının acısını çıkartma çabasında. Eğer umduğunu bulamadığında -ki bulamazlar yine eskiye mesaj atıp nabız yoklarlar.....''
Hiç üzülmeyin gerçek yüzünü göstermiş. Bastırılmış duyguları varmış ilişkide yapamadıklarını yapıyor.
Bu sene kpss yi kazanırsam hayatım bir düzene girecek. Ama odaklanamıyorum su sıra acı cektigimdenArkadaslarinizla disari cikin, bir sporla ilgilenebilirsiniz.
Hem kpssyede daha iyi odaklanmanizi saglar.
Cok yalniz kalmayin, onu hatirlatacak seylerden uzak durun.
Zamanla her sey unutulur.
Erkeklerdeki rus takıntısını biliyorsun. Adı rus olsun yeter. İşte apaçilik hic üzülme kendi seviyesini göstermiş. İnsanlar hayatımıza girerkende cıkarken de cok sey öğretiyorBence deme hatuna ahtapot gbi sarılmış görmek beter ben artk dalga geçiyorm kendimle
Kesinlikle, zaten onları yaparken kulaklık takıp hareketli müzik dinliyordum can havlinden vakit olmuyordu düşünmeye, eh hamama falan da girince rahatlayıp mayışıyorsun. Eve dönünce de üstünü zar zor giyip kendini yatağa atıyorsun, düşünemeden göz kapakları iniyor.Psikoloğa gideceğine bi spor salonuna yazıl sınırsız.
İş çıkışı bi gir, 10 da falan çık. Fitness, pilates, Kangoo jumps en Son yüzme, sauna, fin hamamı, jakuzi ohh allah ne verdiyse.
Hem sosyalleşirsin, hem güzelleşirsin, hem yorulduğun için nasıl uyduğunu Bilmezsin, aklına bile Gelmez.
Denendi, onaylandı
Beni de tip olarak hiç yakistirmiyorlardi. Ama napalim gönül işte biz seçmiyoruz gönül seçiyor. Beynimiz seçse bunları zerre yaşamayiz. Dua et allah yüzünü göstermiş veled-i zinanin. Sinirlerini Parçalama artık 5 para etmeyen insanlar için. Sizin şimdilik ders değil de baya sosyallesmeniz lazım. Bu aciyla ders çalışmak mümkün değil.Cokkk haklısın. Fizik olarak konusmak istemiyorum ama kimse onu yanıma yakıstırmazdı.swarmdan filan bakıyorum hakkaten ucan sinege yürümüs. Arkadasları cok kanına giriyor zaten. Ben kendimi bir şeye hazır hissetmezken o maşallah yürümüş herkese.
13 saniye mi?Sanırım ayrılık acısı beyinde 13 saniye sürüyormus gerisi bizim abartmamızmış teşekkür ederim önerilere açığım :$
Bize gore öylede erkek arkadaşlarının yorumlarını bir görsenErkeklerdeki rus takıntısını biliyorsun. Adı rus olsun yeter. İşte apaçilik hic üzülme kendi seviyesini göstermiş. İnsanlar hayatımıza girerkende cıkarken de cok sey öğretiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?