Sevgiline ters diye istediğin partiye oy veremiyo muydun, cidden?
İnsanların acıları olabilir. Bu şekilde cevap vermeniz etik değil. İnsanlar fikir almak için yazıyor.Acıya yoğurt iyi gelir.
Evet artık sen benden vazgecemezsin oluyor ve bir rahatlama oluyor. Neden böyleler anlamıyorum. Bayanlar cok düsünüyor sanırımBir ilişkide bir defa ayrılık yaşandı mi eskisi gibi olmuyor hiçbirşey..Ve üzülerek söylüyorum ki evet yine üzulen siz olacaksiniz. En fazla 2 ya da 3 ay.. Sonra yine başlayacak ki sizinki daha ilk günlerden başlamış . Umursamayin. Aramayın..Rahat çünkü döndünüz..Artık kaybetme korkusu yok. Gidip gidip geri döner bu tipler.. Ama yıpranan siz olursunuz. Kendinizi kaptırmayın. Yapılanı da hiç unutmayın.
Oyunun mantıgını biraz anladım. Sanırım 5 6 güne daha cok otururRica ederim canım.. Öğrenmeye calıs seversin.
Orda arkadas ortamı falanda kuruluyor zamanla.
Evet doğru kısıtlanmıs degilsiniz artık. Bu yönden de bakmak lazım. Umarım sizde iş bulursunuz o şekilde vakitte geciyor. Depresyona girdim evet farkındayımMerhaba 3 senedir biriyle beraberdim ve ayrıldım. (O aldattı ve terk etti) Uzak mesafe iliskisiydi ve siyasi fikirlerimiz bile çok ayriydi benim işle ilgili hedeflerimi hep yargilardi.
Dün düşündüm de facebookta o kızar mı diye düşünmeden her siyasi şeyi paylasabilecegim. İstediğim partiye oy verebileceğim. Azıcık param olsun ankaradan atlayıp trenle eskisehire gidebilecegim. Hatta ona hesap vermeden karadeniz turuna filan bile katilirim tel başıma, kamplara giderim, kluplere katilirim....
Ben de sizin gibi şu an iş arayisindayim ve ciziken kendimi.hiç beğenmiyorum iliskimizin depresifliginden 20 kilo aldım ama spor yapacağım saçımı değiştireceğim vs vs.
Acinizi yaşayın önce 6 yıl hiç ama hiç kolay değil. İçinizden gelen ne varsa ifade edin konuşun. Merak.etmeyin her şey çok güzel olacak bir kanseri yendiniz belki de...
Daha önceden cok ilaç kullandım canım prozac,selectra,lustral,cipram,cymbalta,remeron,olaxin.. Ama emin ol ilaç çözüm değil. Konusmak,paylasmak ve sıkı bir arkadas grubu yardımcı olur. Ben cok yalnız kaldım burda. Bir işe girmek yeni insanlar tanımak ilaçlardan daha etkili.Ah sevgili arkadaşım seni çok iyi anlıyorum. Guclenmen gerek, işsizlik ve kanser ilişkiler insanı mahveder. Ben psikiyatriste gittim ayda 1 kez gidip 200 tl veriyorum ama özel istemezsen eminim devlette de çok iyi doktorlar var üniversite hastahanesinde vardır iyi doktorlar bursada eminim. İlaç tedavisine başladım ve su an çok ama çok daha iyiyim sen de iyi olacaksin. Randevu almani oneririm bu depresyon olabilir çünkü
Çünkü hata bizde.. Cep de görüyorlar. Ama Allaha birakin.Dua etmeyi kesinlikle bırakmayın.Yaşadığınız o sıkıntılı günleri asla unutmayın.Aslında acılar insani daha güçlendirir.Siz kendinizi aşırı yipratiyorsunuz..Siz de umursamaz olun. Degistiginizi görsün.. Aynı muhabbetlere geri dönmenin anlami yok.Ya da denemenin... Onun için sakin kalin ve rahat olun. Asıl sizin kaybedecek hiçbiseyiniz yok. Giderse gitsin ya sizin sagliginizdan daha mi önemli Allah aşkına. Ben hastanelik oldum da ne oldu.Olan bana oldu.Annem üzüldü.. Değmez.Bu kadar kasmayin kendinizi.. Sonra pisman olursunuz.Evet artık sen benden vazgecemezsin oluyor ve bir rahatlama oluyor. Neden böyleler anlamıyorum. Bayanlar cok düsünüyor sanırım
Nickini verirsen eklerim canım:)Oyunun mantıgını biraz anladım. Sanırım 5 6 güne daha cok oturur
Ben sana dertlerimi anlatayım belki sana moral olur.İnsanların acıları olabilir. Bu şekilde cevap vermeniz etik değil. İnsanlar fikir almak için yazıyor.
neymiş bu?Bana da öğretin.Nerden giriliyor?Nickini verirsen eklerim canım:)
Öğrendiğinde beraber gireriz.
neymiş bu?Bana da öğretin.Nerden giriliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?