Ayrılık acısına ne iyi gelir?

Bir ilişkide bir defa ayrılık yaşandı mi eskisi gibi olmuyor hiçbirşey..Ve üzülerek söylüyorum ki evet yine üzulen siz olacaksiniz. En fazla 2 ya da 3 ay.. Sonra yine başlayacak ki sizinki daha ilk günlerden başlamış . Umursamayin. Aramayın..Rahat çünkü döndünüz..Artık kaybetme korkusu yok. Gidip gidip geri döner bu tipler.. Ama yıpranan siz olursunuz. Kendinizi kaptırmayın. Yapılanı da hiç unutmayın.

Sevgiline ters diye istediğin partiye oy veremiyo muydun, cidden?

Evet iyice köle olmuştum kafayı yemistim. O bir muhalefet partisinde milletcekili danışmanı olmak istiyordu ama olmadı o partiye uyeydi bense başka bir muhalefet partsine sempati duyuyordum ama onlara oy verirsen seni terk ederim diyordu. etrafımdaki herkes bana sen salaksin kendine saygın yok diyordu gerçekten salakmisim diyecek bir lafım yok... ayni hatalara bir daha asla dusmem artık önce kendim bir daha kisiliksizlesmeyecegim

Gercekten fikirleriniz benim için önemli teşekkür ederim vakit ayırdıgınız okudugunuz ve yardımcı olmaya calıstıgınız için

Evet artık sen benden vazgecemezsin oluyor ve bir rahatlama oluyor. Neden böyleler anlamıyorum. Bayanlar cok düsünüyor sanırım

Evet doğru kısıtlanmıs degilsiniz artık. Bu yönden de bakmak lazım. Umarım sizde iş bulursunuz o şekilde vakitte geciyor. Depresyona girdim evet farkındayım

Daha önceden cok ilaç kullandım canım prozac,selectra,lustral,cipram,cymbalta,remeron,olaxin.. Ama emin ol ilaç çözüm değil. Konusmak,paylasmak ve sıkı bir arkadas grubu yardımcı olur. Ben cok yalnız kaldım burda. Bir işe girmek yeni insanlar tanımak ilaçlardan daha etkili.

Evet artık sen benden vazgecemezsin oluyor ve bir rahatlama oluyor. Neden böyleler anlamıyorum. Bayanlar cok düsünüyor sanırım
Çünkü hata bizde.. Cep de görüyorlar. Ama Allaha birakin.Dua etmeyi kesinlikle bırakmayın.Yaşadığınız o sıkıntılı günleri asla unutmayın.Aslında acılar insani daha güçlendirir.Siz kendinizi aşırı yipratiyorsunuz..Siz de umursamaz olun. Degistiginizi görsün.. Aynı muhabbetlere geri dönmenin anlami yok.Ya da denemenin... Onun için sakin kalin ve rahat olun. Asıl sizin kaybedecek hiçbiseyiniz yok. Giderse gitsin ya sizin sagliginizdan daha mi önemli Allah aşkına. Ben hastanelik oldum da ne oldu.Olan bana oldu.Annem üzüldü.. Değmez.Bu kadar kasmayin kendinizi.. Sonra pisman olursunuz.

neymiş bu?Bana da öğretin.Nerden giriliyor?

Canım league of legends yaz, internet sitesi cıkar zaten oradan indir oyunu.

İndirdikten sonra kur, bide sitesinden üyelik aç sonra oynamaya başlayabilirsin:)

Elin ısındıkça oyunu öğreniyorsun zaten..

Eğer daha da geliştirmek istersen twitch diye bi site var orada yayınları oluyor.

Ben oradan izleyerek öğrenmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…