Ayrılık acısından kurtulmak istiyorum

Tess of the Durbervilles

😒 köy 🤨 istemez
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2016
658
1.519
63
Dün 2,5 aylık ilişkim bitti. Çok kısa bir süre biliyorum zaten onu geri istemiyorum. Allah böyle olmasını istedi bunu da biliyorum ancak bu ayrılık depresyonu keyifsizlik, sıfır iştah, bitkinlik gibi ruh halini nasıl atlatabilirim? Hayatıma işime gücüme geri dönmek istiyorum ama şu anda istediğim birine sarılıp hüngür hüngür ağlamak. Sizlerin deneyimlerine ihtiyacım var.

Valla 2,5 ayda böyle olduysan, yıllar olsa ne yapardın?
İnan ağlamak vb diğer olumsuz ruh hallerine girmene değmez yani altıüstü 2,5 ay.
Daha doğru dürüst tanıyamamışsındır bile yani

2.5 ayda insan askim canim demeye yeni baslamistir, belki el ele falan tutusmussunuzdur. Yani unutulamayacak bir sey yok. Birkac hafta zaman verin kendinize

2.5 ayda insan askim canim demeye yeni baslamistir, belki el ele falan tutusmussunuzdur. Yani unutulamayacak bir sey yok. Birkac hafta zaman verin kendinize
Sürekli görüşüp yan yana olunca aşkım canım demeye yeni başlanmış sayılmıyor.

Hepsinden ziyade verilen sözler edilen yeminler yaralıyor insanı

Benim de 3 aylıktı.Kendimi artık derslerime verdim,notlarımda gelişme sağladım.Valla iyiki de bir başkası için terk etmiş.Okuyor musunuz bilmiyorum ama bu süreçte en iyi ilaç bir şeylerle oyalanmak.Numara,sosyal medya hesapları hepsi engelli bende unuttum bile.

2.5 aylık bir ilişkiye bu kadar bağlanmasaydınız keşke.
Daha hayatta karşınıza neler neler çıkacak.
Ha ben tavsiyem vereyim: beyninizi sürekli meşgul edin. Onu hatırlatan şeyleri kaldırın, sosyal medyadan silin. Kendisine hobiler bulun. Ancak böyle unutursunuz.

Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler, beni üzen onu kaybetmek değil onun nankör ve saygısız bir insan olmasıymış. Her insan haksızlığa uğruyor bunu kabullendim. Beynim de onunla ilgili anıları sanki otomatik siliyor. Bütün gün dışarıda oyalanıyorum ve Allah’a dua ve şükür ile şimdi daha huzurluyum. 🙂

Back
X