- 5 Aralık 2014
- 1.026
- 768
- 88
Canım bu arada senin bir lafın beni kendime getirdi baya baya. Hani dedin ya ondan ayrilmasaydi ki, bence kız terketti her ne kadar söylemese de çünkü kizin onu terketceginden nasil korktugunu anlatmıştı bana gecen mayis.. Kız onu terketmese bu bırak bana donmeyi ismim bile aklinin ucundan geçmezdi o herifin..
Ve düşündüm ben bu herif benim sevgimi hatta ve hatta aci çekmemi bile haketmiyor. O benim sevgimi tasiyamamis bir mahlukat benim icin artik.
Drioli, bir gerçeğin üzerini ortmustum ben, bir an boşluktan ötürü, beni sevdiğine inandim ama sayende uzerini orttugum bir "gerçeği" anladım.
Ve karar verdim. Bu herif için bu saatten sonra bırak aci çekmeyi aklıma bile getirmicem artik onu. Çünkü o sevgiyi hak etmeyen bir "aciz"..
Benim için ask acisi defteri madden kapanmıştır. Bir gün manen de kapancak inşallah , inanıyorum![]()
Aynen canım.
Zaten acı cekiyor olsa, bir baskasını bulmazdı.
Ben az kötü idim aksama dogru aklıma geldi güzel anlar filan, sonra bir daha o anlar olmayacak diye düsününce bir kötü oldum, yattım uyudum ben de biraz.
En mantıksız şey ama çivi çiviyi söker
Ben onu dogru bulmuyorum canım, bir baskasından acısını cıkarmak gibi. Pek iyi de davranmam zaten yeni birine, yazık günah insanlara.
Güzel şarkı, ama bizler icin fazla acıklı di mi? : )