- 22 Kasım 2014
- 3.147
- 3.141
- 248
- 31
Çok çok sevindim senin adına insaallah çok mutlu olursunuz :))Ev arkadasimin erkek arkadasi askerde ve onunda bi arkadasi var yusuf. ev arkadasim cocukla konustukca surekli yusufun selami var diyip duruyor ama kesinlikle hic bir iletisimimiz yokk. 28 Mart 2010 bi aksam ustu gs fb maci var ve biz kizlarla mac izlemeye gidicez bu arada hala unideyim.
kizlari bekliyorum o aldatildigimi ogrendigim gibi bir his facebooka girmemi ve beni yusufun eklediğini dusundurdu ve ben sanki biliyormuş gibi facebooka girdim baktim yusuf beni eklemis kabul ettim ve ciktim. olagan biseymis gibi ama cok siradisi aslinda.
derken konusmaya basladik beni gun gectikce heyecanlandiran biri vardi sadece facebooktan konusuyoruz. tel no vermedim.
eski cocuk hala hergun ariyor ama ben acmiyorum.
bi yandan dusunuyorum acaba ben bu cocugun boslugunu yusufla.mi dolduruyorum diye emin olamiyorum ama ayni sey yusuf icinde gecerli oda ayni zamanda eski sevgilisi tarafindan aldatilarak ayrilmis ve askerde oda bi boslugu dolduruyor olabilirdir. temkinli olmam gerekiyirdu.
gunler boyle gecerken bi pazar gunu uzandim oglen vakti uyuyordum. telefinum caldi bi baktim eski cocuk ariyor hic tereddutsuz actimm ve sasirdi tabiki ona onu sevmedigimi hayatimda biri oldugunu artik beni aramamasi gerektigini söyledimm. bagirdi cagirdi olamaz dedi öldürürüm dedi falan filan kapadim ama nasil mutluyum.
evet yusufla cikmiyorduk sadece konuşuyorduk ama bi boaluk degildi eski defteri kapatmaya baslamistim o gun cok mutluydumm cunku yusuf gibi birini bi bosluk gibi gormek istemiyordum...
Bize de umut Işığı oldu bu hikaye. Çünkü bazen insan karanlıktan hic kurtulamiycak ışığa hic ulasamicak gibi oluyor.. Ama hikayen bize her daim bir umut Işığı olduğunu öğretti :)
Aci cekmissin uzulmussun sinanmissin sabretmissin ve mukafatini almissin

İnşallah bizde sınavı kazanıp mukafatini alanlardan oluruz :)