Ayrılık acısını nasıl attınız?

Amin canım :KK66:
Hikâyen bize çok iyi geldi ama..
Özellikle kışın soğukluğunu ve yalnizligimizi damarlarımıza kadar isledigi su günlerde.. :KK66:
Gecmisde zor şeyler yasamissin ve atlatmissin sabretmissin inanmissin ve mukafatini almissin :)
Hikayemin başı benziyor sonu da benzer inşallah :)

insallahh cnm insallah benzer.
zaman ver kendine hayatina girecek insanaaa ...
bazen esimle otuur konusurus eskilerden konusmaktan asla cekinmem esimlede olculu oldugu surece konusuruz guler geceriz. aklima gelmiyormu e tabiki geliyor 3 seneden fazla yasam gecirdik elbette ortak bi cok sey cikiyor ama his olarak bisey yok. ona karsi tek hissim ailesiyle mutlu olsun yeter

Kendime saygımı çoktan kaybettim..O da duymuyor..İğreniyor benden..Dalga geçiyor.

Kendine saygını kaybetmedin. Gururun incindi, emeklerin karsılıksız kaldı, bundan dolayı kötü hissediyorsun ve kendine iyi olma fırsatı ver lütfen. Cok güzel bir işin var, bol da vaktin vardır, bunu degerlendir. Önce kendini zorlarsın ama adım adım daha iyi olacaktır.
Aynı sekilde ben de alaylı sekilde bırakıldım, unuttun mu? Laleli'nin de yasadıgı alaya alındıgı yerler var. Yani bu konuda yalnız degilsin.
Gidip ona yazacagına, arkadaslarına bulasacagına gel buraya dök içini....
İster sansürle küfret.

kizlar ben cikiyorumm

hepinizi opuyorumm

gelecekte sizleri guzel seyler bekliyor..

kim asktan ölmüskii böyle bakin bide :KK66:
Biz de seni opuyoruz canım hayırlı gecelerrr :)
İnşallah guzel günleri gorecegiz bizim inancımız tam evvelAllah :)

Canimdan çok sevdiğim bi adam vardi..
Üni ogrencisiyiz ikimiDe. 17aydir herşeyden çok seviyorum onu. Karsiliksiz cikarsiz..
İki uç haftadir beni aldattigini ogrnedim. Kizla fotograflarini gördüm.. Tabi aldatmadim dese de aldatti bal gibi. Ayni evde kalmalar (öğrenci evinde kalavalik bi gurupla) yemek yapmayalar kafelere Gitmeler AVM lere Gitmeler..
Ben bunu öğrendim o evde yaşayan erkek arkdaslari ve kendisi aksama kadar pervane oldu peşinde. Affet bu çocuğu bu çocuk hep kizdan kaciyodu biz israr ediyoduk geliyordu falan.. Kizi aradi sevdiğim kiz var peşimi birak.dedi.. Kiz buna mesaj atti sevdiğin koz yüzünden mi benden kaciyodun dedi..
Anliycagnz iğrençbi durumun iiçine düştüm. Ve erkek arkadasimin pardon eski, okuduğu bolum bile yalanmis..
Ah ah ben haketmedim.. Bir haftada ne kadar gozyasi döktüm kaç kilo verdim.. Yok sindiremedim.. Sindiremem..
Bu arada beni tanimayanlar ben 'asigimasikk'
Bu yeni nickim

evet o anlarda hep onu aradım, bir şeyler yaptım..Hep umut yaratmaya çalıştım.

İşte canım onsuz hayatı kabullenmiyorsun. Biz kabullenebildik mi? Tamamen degil, ama adım attık..
Lütfen sen de adım at, yoksa gene üstüne gideceksin, gittikce karmasıklastıracaksın kendin için. Hayal kırıklıgı üzerine hayal kırıklıgı...Buna can dayanmıyor inan ki.

Üni ogrencisiyiz ikimiDe. 17aydir herşeyden çok seviyorum onu. Karsiliksiz cikarsiz..
İki uç haftadir beni aldattigini ogrnedim. Kizla fotograflarini gördüm.. Tabi aldatmadim dese de aldatti bal gibi. Ayni evde kalmalar (öğrenci evinde kalavalik bi gurupla) yemek yapmayalar kafelere Gitmeler AVM lere Gitmeler..
Ben bunu öğrendim o evde yaşayan erkek arkdaslari ve kendisi aksama kadar pervane oldu peşinde. Affet bu çocuğu bu çocuk hep kizdan kaciyodu biz israr ediyoduk geliyordu falan.. Kizi aradi sevdiğim kiz var peşimi birak.dedi.. Kiz buna mesaj atti sevdiğin koz yüzünden mi benden kaciyodun dedi..
Anliycagnz iğrençbi durumun iiçine düştüm. Ve erkek arkadasimin pardon eski, okuduğu bolum bile yalanmis..
Ah ah ben haketmedim.. Bir haftada ne kadar gozyasi döktüm kaç kilo verdim.. Yok sindiremedim.. Sindiremem..
Bu yeni nickim
Canım ben seni biliyorum. Hatta yorum yapmıştım tanışma seklinize beni hatirlanissindir.

Sen üzülme bırak o üzülsun o kaybetti. Senin aşkını da sevginin de kaybetti haketmemis. Seni ve sevgini hic haketmemis. Sen de çok kucuksun, inşallah çok mutlu olucaksin ilerde :)

Bu donem biraz boyle sürer süreyi uzatıp kisatmak tamamen senin elinde

Bu yeni nickim

Konudan cıkardım acaba sen misin diye?
Biliyorum ben konunu canım...Hatta en son bölümünü filan da yalan konustugunu yazmıstın.
İnsanlar öyle düsüncesizler ki, yani üç beş anlık mutluluk icin seni bir yalana ortak edebiliyor, o yalanın içinde seni yasatabiliyorlar...
Umudumuzu kırmayalım...Her şerde bir hayır vardır.
Güzel günler görecegiz. Bak arkadas anlattı, senden bir iki mesaj önce, aldatılmıs ama sonra cok mutlu olmus.

Canım ben seni biliyorum. Hatta yorum yapmıştım tanışma seklinize beni hatirlanissindir.

Sen üzülme bırak o üzülsun o kaybetti. Senin aşkını da sevginin de kaybetti haketmemis. Seni ve sevgini hic haketmemis. Sen de çok kucuksun, inşallah çok mutlu olucaksin ilerde :)

Bu donem biraz boyle sürer süreyi uzatıp kisatmak tamamen senin elinde
Atlaticam inşallah tek dileğim bu

Konudan cıkardım acaba sen misin diye?
Biliyorum ben konunu canım...Hatta en son bölümünü filan da yalan konustugunu yazmıstın.
İnsanlar öyle düsüncesizler ki, yani üç beş anlık mutluluk icin seni bir yalana ortak edebiliyor, o yalanın içinde seni yasatabiliyorlar...
Umudumuzu kırmayalım...Her şerde bir hayır vardır.
Güzel günler görecegiz. Bak arkadas anlattı, senden bir iki mesaj önce, aldatılmıs ama sonra cok mutlu olmus.
Hadi ya hangi arkadaş okumak isterim

Back
X