Ayrılık acısını nasıl attınız?

Vicdanının sızlaması bu kadar imkansız mı?Tek istediğim buydu...

Korktum bir an kendine bir sey yaptın diye...
Söyle ki; sen kendine bakarsan ama onun için degil kendin için, onun ezdigi kendine güvenin yerine gelecek. Hayatında en cok mutlu oldugun, en kendine güveninin tavan oldugu anı dusun, o andan 10 kat daha cok kendine güvenin oldugu hale getir kendini.
O zaman umrunda da olmayacak aslında bu adam. Ne onun özrü, ne o.
Sen kendini degistirirsen, belki cok güzel bir aska merhaba diyeceksin, hayatına güzel enerjili insanları cekeceksin.
Hayatımızdaki insanlar bizim enerjimize uygun insanlar imiş. Yani onları cekmemiz bizim sucumuz imiş.
Şu linki de oku lütfen, özellikle Reyhan Hanımın yorumlarını.
Bu arada dua oku bol bol...

Kendimi değiştirmemle kayıtsız kalmaması arasındaki bağlantıyı kuramıyorum..

Kendini degistirirsen buna kayıtsız kalmaz. Bir zaman sonra mutlaka bir yerde denk gelirsin, bekledigin özrünü de alırsın. Ama o özür o zaman senin umrunda olmayacak..Zate ne zaman umrunda degilse anca o zaman alacaksın.

Zeynepim bana hiç bahsetmemistinn..
Çok güzel bi nefeste okudumm

canim evli olunca bu konulara durduk yere girmek dogru olmuyor. benim icin sorun degil cunku anlatinca anilarim depresmiyor yada ne bilim bi hislenmiyorum. gecmiste yasanmis acisiyla tatlisiyla bi yasam o kadar.
oyle iste bende yasadim boyle seyler bebisim

Bir iyiyim bir kötü, bazen iyi bir anı aklıma gelecek gibi oluyor, sonra o yüz hali aklıma geliyor direk. Zaten cok cıgırtkan bir insan oldugum söylenemez ama iyice sessizleştim. Üstüme ayrı hava cöktü sanki. Artık bunun adı nedir bilmiyorum : )

Allah mutlulugunu daim etsin...
Aminnn, seninde inşallaaah..

Kendini degistirirsen buna kayıtsız kalmaz. Bir zaman sonra mutlaka bir yerde denk gelirsin, bekledigin özrünü de alırsın. Ama o özür o zaman senin umrunda olmayacak..Zate ne zaman umrunda degilse anca o zaman alacaksın.
Sabah whatsaptan yazdığı mesaj: Son kez rica ediyorum, benim varolduğumu unut ve kendini daha fazla alçaltma. Normalde bu durumu öğrenen birinin sinirlenmesi gerekir, bensen çok normal karşıladın. Beni yanıltmadın, onun için de ayrıca teşekkür ederim. Gerçekten görüşmemek üzere...

Sabah whatsaptan yazdığı mesaj: Son kez rica ediyorum, benim varolduğumu unut ve kendini daha fazla alçaltma. Normalde bu durumu öğrenen birinin sinirlenmesi gerekir, bensen çok normal karşıladın. Beni yanıltmadın, onun için de ayrıca teşekkür ederim. Gerçekten görüşmemek üzere...
Söyle ki; sen kendine bakarsan ama onun için degil kendin için, onun ezdigi kendine güvenin yerine gelecek. Hayatında en cok mutlu oldugun, en kendine güveninin tavan oldugu anı dusun, o andan 10 kat daha cok kendine güvenin oldugu hale getir kendini.
Sen kendini degistirirsen, belki cok güzel bir aska merhaba diyeceksin, hayatına güzel enerjili insanları cekeceksin.
Hayatımızdaki insanlar bizim enerjimize uygun insanlar imiş. Yani onları cekmemiz bizim sucumuz imiş.
Bu arada dua oku bol bol...[/Q
Bu arada dua oku bol bol...
Bana gönderdiği mesajı yazdım size. Bu insan nasıl özür diler, nasıl vicdanı sızlar?Benim varolduğumu unut diyor, sen hastasın şaşırmadım diyor..

Kardelen çocuk doğru soylemis.. Lütfen artik yapma birşey..
Sen sana söylediklerimizi yapsan gönülden, değişecek birçok şey ama istemiyorsun..

Cevap verdin mi?
Verdiysen ne dedin?

Kardelen çocuk doğru soylemis.. Lütfen artik yapma birşey..
Sen sana söylediklerimizi yapsan gönülden, değişecek birçok şey ama istemiyorsun..

Dogru söylemiş ama burnundan da kıl aldırmıyor.
Sen kimsin, hangi g.tün b.kusun cok afedersin...
Bu kıza hayvan gibi davranmıs, insan yerine koymamıs. Bir de melaike, sabırlı ve anlayıslı insanı oynuyor simdi.
Kardelen artık kendine gel gözünü sevim.

Bu kıza hayvan gibi davranmıs, insan yerine koymamıs. Bir de melaike, sabırlı ve anlayıslı insanı oynuyor simdi.
Kardelen gerçekleri gör artik ya.. Burda dil dokuyoruz dinle bizi... Çocuk zerre sana değer vermiyor, sen neden yuceltiyorsun oku boyle..?
Birak da seni hakeden değer versin ama izin vermiyosun..

Kardelen gerçekleri gör artik ya.. Burda dil dokuyoruz dinle bizi... Çocuk zerre sana değer vermiyor, sen neden yuceltiyorsun oku boyle..?
drioli drioli kardelen063 kardelen063 ve diğer bütün kizcelerrr kandiliniz mübarek olsun :)

Merak duygusu...
Aslında adamın kendisi hasta. Bir yerde bir laf görmüştüm; psikologa gidenler, gercek hastaların hasta ettikleridir diye...Cidden öyle.

Merak duygusu...
Aslında adamın kendisi hasta. Bir yerde bir laf görmüştüm; psikologa gidenler, gercek hastaların hasta ettikleridir diye...Cidden öyle.
İste kardelen en guzel cevabı onu umursamayarak onsuz mutlu bir hayata adim atarak vercek ama izin vermiyor buna..

Cevap verdin mi?
Verdiysen ne dedin?
Bir cevap hazırladım.Ama göndermedim cevabımı yazayım:
Yaptığım şeyi savunacak deiğilim..Çirkindi, bana yakışmıyordu..Hayatımda ilk defa böyle bir şey yapmaya teşebbüs ettim ama dersimi aldım.O şahıstan da özrümü diledim. Senden de diliyorum aynı şekilde..Fakaat..kendini alçaltma kısmında biraz duralım..Benim kişilğime laf söylerken kendine de bakmalısın biraz..Ben bunları yaparken alçaldım da, sen duyguların varmış gibi benimle devam ederken ne oldun?Sen beni her hareketinle aşağılarken..Pier Loti'de o gün kalbi ve gururu kırılmış bir şekilde bıraktın giderken.. Hiç düşündün mü ne hisseder?bunları hak etti mi diye?Hayır..Bir an önce uzaklaşmak istedin..Elime bir miktar para verip otobüse bindirmek değildi adamlık..Adam gibi adam değer verir, seveni incitmez..Oysa sen olabilecek en kaba, duygusuz ve odun halini takındın bana her zaman..Zamanında sana değer verdiğim niçin gözden kayboluyor? Hep kötü yoktur bir insanın içinde, iyi de vardır..Evet yapılan yanlış hareketleri söyleyelim ama bunları da göz önüne alalım bir insanı değerlendirirken..Çok normal karşıladım demişssin.Bu şekilde hakaret etme hakkını sana kim veriyor?Üç kuruşluk adamlara on kuruş değer verdim, sonuç ortada..Senin gibi ilişkiyi yaşamayı ve bitirmeyi bilmeyen birini yaşamamış kabul ediyorum..Seninle tanıştığıma da ölesiye pişmanım..

Kendini nerede gördüğünü anladım..Varolduğumu unut diyor...Nasıl böyle söyleyebiliyor?Hala hakaretlerine devam ediyor..

Back
X