Ayrılık acısını nasıl attınız?

Gönderdim az önce. Whatsapta da engelledim...
İyi yapmışssin kardelen..
Mesajında çok guzel bence anlayana ama gayet yerinde olmuş..
Engellemen de çok iyi olmuş lutfen kaldırma o engeli.
Simdi hiçbirşey yapma sadece bekle.
Canın yansa da bekle..
Olacaklari izle

Canın yansa da bekle..
Olacaklari izle
Canın yansa da bekle..
Olacaklari izle
Canım yazdım ama söylediği laflar içime nasıl oturdu anlatmam..Şu an ilk ayrıldığımız gün var ya işte o akşamdayım.Kalbimde bir taş var belki 100 kiloluk..Var olduğumu unut diyor, benim hasta olduğumu düşünüyor, yanıltmadın diyır.Bu düşüncesini nasıl değiştirebilirim nasıl?

Canın yansa da bekle..
Olacaklari izle
canım engeli kaldırmasam ya da kaldırsam ne fark edecek?Varlığımı unut diyor, unutmamı istiyor.

canım engeli kaldırmasam ya da kaldırsam ne fark edecek?Varlığımı unut diyor, unutmamı istiyor.
Onun açısından farketmez belki.
Ama sen o kayboldugunu sandığın degerine kavusucaksin böylelikle. Varlığını unutmani istiyor bunu o söylüyor senin de canına minnet o herifi unutmaya çalış iste bak bizim yaptığımız gibi.
İnan herşey çok iyi olmasa da suankinden iyi olcak ya.

Ama sen o kayboldugunu sandığın degerine kavusucaksin böylelikle. Varlığını unutmani istiyor bunu o söylüyor senin de canına minnet o herifi unutmaya çalış iste bak bizim yaptığımız gibi.
hayır..ben pişman olmasını istiyorum...

Değerimi kaybettim, kavuşamayacağım..Bunun yolu onu unutmak değil..Onun mutsuzluğunu, beni mumla aradığını görmek..Kimsenin benim gibi olmadığını, bana haksızlık yaptığını söylemesi..

Korktum bir an kendine bir sey yaptın diye...
Söyle ki; sen kendine bakarsan ama onun için degil kendin için, onun ezdigi kendine güvenin yerine gelecek. Hayatında en cok mutlu oldugun, en kendine güveninin tavan oldugu anı dusun, o andan 10 kat daha cok kendine güvenin oldugu hale getir kendini.
O zaman umrunda da olmayacak aslında bu adam. Ne onun özrü, ne o.
Sen kendini degistirirsen, belki cok güzel bir aska merhaba diyeceksin, hayatına güzel enerjili insanları cekeceksin.
Hayatımızdaki insanlar bizim enerjimize uygun insanlar imiş. Yani onları cekmemiz bizim sucumuz imiş.
Şu linki de oku lütfen, özellikle Reyhan Hanımın yorumlarını.
Bu arada dua oku bol bol...
Kendime bir şey yapma düşüncemden vazgeçmedim. Bu mesaj daha da kötü etti...Daha da çaresiz bıraktı..

Bugün bana bir tekme daha vurdu.İkinci kere reddetti. Hakaret ederek yaptı bunu bu sefer.Ben bunları nasıl kaldırayım?

Canın yansa da bekle..
Olacaklari izle
İyice küçüldüm gözünde...Çıldırmak üzereyim...

Canım yazdım ama söylediği laflar içime nasıl oturdu anlatmam..Şu an ilk ayrıldığımız gün var ya işte o akşamdayım.Kalbimde bir taş var belki 100 kiloluk..Var olduğumu unut diyor, benim hasta olduğumu düşünüyor, yanıltmadın diyır.Bu düşüncesini nasıl değiştirebilirim nasıl?

Mesaj cok yerinde olmus ve sakın kendine bir sey yapim deme...
Simdi o öküzü kendi haline bırak dediklerin otursun içine.

Mesaj cok yerinde olmus ve sakın kendine bir sey yapim deme...
Simdi o öküzü kendi haline bırak dediklerin otursun içine.
Oturur mu ki? Ağır şeyler de yazmadım.Terbiye sınırlarımı aşmamaya çalıştım..Hani sen demiştin ya intikam alma, vicdanının rahat olmasını istemezsin diye hatırladın mı?Vicdanının rahat olmasını istemiyorum.

Oturur mu ki? Ağır şeyler de yazmadım.Terbiye sınırlarımı aşmamaya çalıştım..Hani sen demiştin ya intikam alma, vicdanının rahat olmasını istemezsin diye hatırladın mı?Vicdanının rahat olmasını istemiyorum.

Evet ben ona cok inanırım. Bir insanı en güzel vicdanı yargılar. Kimseye gerek yok...
Ayrıca intikam soguk yenen yemek degildir, senin intikamın onu rahatlatır. Sen intikam almayacaksın ki rahatlayamasın, Allah alacaktır.
Canı yanan sabretsin canı yakan da yanacagı günü beklesin. Hz Muhammed (sav)
Onun yatacak yeri yok...Var oldugunu sandıgında al aşagı edilecek hep...
Engellemekle de cok iyi etmissin, sakın acma o engeli.
Bundan sonra da öyle birinin bu dünya üzerinde yasadıgını bile unut.
Güzel günler senin olacak inan buna...

Kardelen belki inanmiyorsun ama bu günler geçecek.
Boyle hissetmiceksin , bu kadar yoğun.
O günlerin yakın uzak olması sana bağlı iste.

Oturmustur. Vicdanı sızlamasın diye uzak duruyor zaten ben buna inanıyorum. Böylece kendini kandırması kolaylasıyor, ama insan hafızası öyle bir sey ki asla unutmayacak. Her müsibette seni anacak, umutları her kırıldıgında...
Eninde sonunda da gelecek ve özrünü alacaksın. Er ya da gec.
Ama o vakte kadar zamanı kendine güzel yasa.
Git örnegin bir kurban kestir ve darülecazeye bagısla. Güzel seyler yap, kendine bak...Yeniden kendine gel.
Yasamak, hayattan tat almak icin hayatta bir erkege ihtiyacımız yok ne kadar buhrana girsek de...

Kardelen belki inanmiyorsun ama bu günler geçecek.
Boyle hissetmiceksin , bu kadar yoğun.
O günlerin yakın uzak olması sana bağlı iste.

Sen nasılsın oldun?
Bugün öyle kötü rüyalar gördüm ki anlatamam...
Okudugum dularda yanlıs bir sey mi yaptım acaba dedim..

Back
X