• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık döneminde biriyle Öpüşmek

Tamamen bitirip ayrıldıktan sonra tekrar ilişkiye devam kararı almak hatadır bence. Çünkü ilişki öyle bir konuma gelmiş ki ayrılmaktan başka çare yok olarak görüyorsunuz. Sonra ne değişiyor da barışıyorsunuz?
Adam arkadaşınızdan sonra da hayatına devam etmiş. Pişman olmuş çok aşık bir adam görüntüsü vermiyor. Ben olsaydım yeniden başlamazdım bu ilişkiye.

Merhaba arkadaşlar,
Bu kez iş yerinde beraber çalıştığım bir arkadaşımın sorunu hakkinda danisacagim size.

Şu an bu satırları beraber yaziyoruz. Cevaplarınızi ona okutacagim.

Şimdi bu arkadaşımla sevgilisi nisan Mayıs gibi ayriydilar. Ayrılan kız idi, yani benim arkadaşım. Bir süre çok az iletişim kurdular.haziran gibi tekrar birleştiler

Çocuk bu dönemde kendisine hunharca asılan (bunu da şahit olanlar söylüyormuş) bir kızla opusmus. Bir kez. Ikinci görüşmelerinde bu opustugu kizla karşılıklı olarak görüşmeme kararı almışlar. Öncesinde de sonrasında da çocuk bu opustugu kızı aramamis. Sevgili olmak için çaba sarfetmemis. O öpüşme ortamini ayarlayan da kız imiş.

Tabii bunlar sadece erkeğin anlattığı kadari. Bizim elimizde ise kızın bayaa çocuğun peşinden koştuğuna dair bir veri var.

Arkadaşım ilk başta çıldırdı. Öğrenince kafayı yedi..o dönem ayrı bile olsalar bayaa kötü hissetti.

Cay kahve ve muhabbetle biraz sakinlestirdik :)) kizlar toplantisi yapip dertleştik.

Sizin de fikrinizi alalim dedik. Ayrılık döneminde sevgiliniz böyle bir şey yapsa ne hissederdiniz? O dönem iliskileri suruncemede değildi, tamamen kopmuslardi.

Teşekkür ederiz
Boyle durumlarda kiz pesinden kosmus kiz uygun ortami yaratmis fln pek hos olmuyor. Evliliklerde aldatilan kadinin "kocam yapmazdi da o yelloz ayartmis" lafiyla ayni. Hep bi kadini kucumseme. Kosmussa da kosmus helal olsun ozguvenli hatunmus. Bekar adam sonucta.
ESKI erkek arkadasi da kizin pesinden kosmus olabilir. Hicbisey demeye hakki yok.
Hani adam ayrilsa ve bunu yapip geri donse belki bilincli olarak cesit gorim biraz demistir diycem de ayrilan da arkadasiniz zaten. Nasil bisey deme hakki goruyo ki kendinde

Ayrılmış bitmiş öpüşürde sevişirde arkadaşını bağlamaz bu durum

Arkadaşınız da gitsin "daha fazla icimde tutamadm benim de senden ayriyken birisiyle bi yakınlasmam oldu. Sen bana dürüst davrandn senden daha fazla saklayamazdm bunu" desin ve sonra cocugun tepkisine baksın bence.

Aldatma degil elbette ama ayriyken bile olsa baskasiyla opustuyse geri donulecek bir degeri yoktur o iliskinin. Birini severken baskasini opmek neyin kafasi? Sevmiyorduysa da barismak neden?

arkadaşlar, haklısınız
arkadaşımın kıskanmaya hakkı yok, çünkü o zaman tamamen ayrılmışlardı. ama bunu bildiği halde hazmedemiyor.
o nedenle sizin perspektiflerinizi öğrenmek istedik.

şimdi elinde bu bilgiyle kalakaldı. ne yapacağını bilmiyor.

Boyle durumlarda kiz pesinden kosmus kiz uygun ortami yaratmis fln pek hos olmuyor. Evliliklerde aldatilan kadinin "kocam yapmazdi da o yelloz ayartmis" lafiyla ayni. Hep bi kadini kucumseme. Kosmussa da kosmus helal olsun ozguvenli hatunmus. Bekar adam sonucta.
ESKI erkek arkadasi da kizin pesinden kosmus olabilir. Hicbisey demeye hakki yok.
Hani adam ayrilsa ve bunu yapip geri donse belki bilincli olarak cesit gorim biraz demistir diycem de ayrilan da arkadasiniz zaten. Nasil bisey deme hakki goruyo ki kendinde
kesinlikle haklısınız.
hep kadın yellozdur, adam bişey yapmamıştır falan...
erkekler hep böyle söyler
bir kısmı doğrudur, büyük bir kısmı ise yalandır.
arkadaşım da doğru mu söylüyor acaba diye kendini yiyor

kesinlikle haklısınız.
hep kadın yellozdur, adam bişey yapmamıştır falan...
erkekler hep böyle söyler
bir kısmı doğrudur, büyük bir kısmı ise yalandır.
arkadaşım da doğru mu söylüyor acaba diye kendini yiyor
Kadın bu durumu yaratabilir ortamı yani ona hayır demeyen erkekde zaten bunu istiyor demektir yani karşılıklı

arkadaşlar, haklısınız
arkadaşımın kıskanmaya hakkı yok, çünkü o zaman tamamen ayrılmışlardı. ama bunu bildiği halde hazmedemiyor.
o nedenle sizin perspektiflerinizi öğrenmek istedik.

şimdi elinde bu bilgiyle kalakaldı. ne yapacağını bilmiyor.
Yapacağı bir şey yok. Ya hazmedip unutup barışacak, ya hazmedemeyip tamamen, dönmemek üzere bitirecek. Böyle hem hazmedemeyip hem ilişkiye devam etmek olmaz.

Evet ayrılınca herkes serbesttir ve ayrı oldugu icin kimse kimseden hesap soramaz ama ne kadar ayrı olsalarda ben kendi fikrimi söylüyorum ben de hazmedezdim cunku icimde duygularım bitmemistir ve onun da oyle oldugunu dusunurum eger bunu yapabiliyorsa guvenim kalmaz sahsen.Hemen beni biraktigi zaman yapmasi hosuma gitmez cok genis caplı dusunemiyorum boyle konularda

Oyle bir aksettirilmiski size cocuk sanki kiz tarafindan tecavuze ugramis gibi.Kizin taciz atesi altinda olmus falan.Izin vermeyen vermezdi.Ama tabi bunlar ayrilik doneminde olmus.Sanmiyorum da "opucuk"le kalinmis olsun.Gerci ne farkeder ha opusme ha beraber olma.
Ben arkadasinin yerinde olsam zamana birakirdim kendi duygu ve dusuncelerimi.Devam edeceksem de kolay hazmedemezdim.

Oyle bir aksettirilmiski size cocuk sanki kiz tarafindan tecavuze ugramis gibi.Kizin taciz atesi altinda olmus falan.Izin vermeyen vermezdi.Ama tabi bunlar ayrilik doneminde olmus.Sanmiyorum da "opucuk"le kalinmis olsun.Gerci ne farkeder ha opusme ha beraber olma.
Ben arkadasinin yerinde olsam zamana birakirdim kendi duygu ve dusuncelerimi.Devam edeceksem de kolay hazmedemezdim.
evet. sanki çocuk tecavüze uğramış gibi anlatmış di mi. zavallı çocuk, nerdeyse ona acıyacağız :))

başka biriyle de bi deniyim bakiyim ne hissediyorum demiş bence. erkekliğin şanından. yürümezse de hanesine skor eklenmiş oluyor. allahın belaları yaa.

evet. sanki çocuk tecavüze uğramış gibi anlatmış di mi. zavallı çocuk, nerdeyse ona acıyacağız :))

başka biriyle de bi deniyim bakiyim ne hissediyorum demiş bence. erkekliğin şanından. yürümezse de hanesine skor eklenmiş oluyor. allahın belaları yaa.
Ortam olmuştur, sevgilisi tarafından terk edilen bekar bir erkek olarak diğer kızla beraber olmuştur.
Terk eden sevgilisi geri döndüğünde "çatır çatır şaaptım aşkım" diyemeyeceğine göre suçu diğer kıza yıkarak anlatmıştır.

başlığı okudum; 'gayette olur oh ne güzel' dedim. sonra konuyu okudum.

ayrılan kızmış. yani bişey söylemeye kafaya takmaya hakkı yok. hakkından ziyade gerek yok. basit bi öpüşme. fazla şeyapmamak lazım.

Back
X