• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık döneminde biriyle Öpüşmek

Bence iki gercek asik asla " tamamen" kopmus olamazlar.
Egerki gercek asiklarsa.
Demekki oglan cok cabuk kabullendi ayriligi. Gonlune baskasini almakta sorun gormedi.. " hunharca" opusmek iki tarafinda " hoop noluyor defol git' demedigi anlamina geliyor.
Ben olsam kabul edemezdim.

Üzülürdüm.
Kırılmaya hakkım olmasa da kırılırdım.

Fakat bunu sorgulama ve sorun etme hakkım olmazdı.

Cidden üzülürdüm ama.
Kabul edemezdim uzun süre.

Fakat bunu iliskimde sorun haline getirmemeye çalışırdım eğer devam edeceksek.

lou salome lou salome

Barışmayı düşünüyor anladığım kadarıyla. Ben olsam kabul edemezdim, yok ayarlamış da yok çok peşinden koşmuş da. Yüzünü de mi çevirememiş? Böyle şeyleri cici görmeye çalışmak doğru bir yaklaşım değil bana göre.

Son düzenleme:
Bu olayı kabul ediyorsa ilişkiyi sürdürsün, etmiyorsa devam etmesin.
Ama ayrıyken yaptığı bir şeyi ısıtıp ısıtıp nasıl yaparsın deyip adamı bezdirmeye de hakkı yok.

Arkadaşlar :) çok sağolun. Bizim de üzerine kritik yaptigimiz şeyler aynen bunlar.

Sizin yazdıklarınızı düşündük biz de.
Nasıl hemen unutmuş..hiç mi deger vermemiş. Hemen başkasının kollarina atlamis vs.

Arkadaşım bu adami seviyor. Devam edecek. Dün akşam buluştular. Çocuk samimiyetine ve arkadaşımı sevdiğine inandiracak şeyler söylemiş. Bayaa ter dökmüş.

Bundan sonrası arkadaşımın bu olayi sindirebilmesine kaldı.

Ben olsam şöyle yapardım diyemiyorum, çünkü aşırı kıskanç bir tipim. Ben çok fevri olabilir ve aninda ayrılabilirdim.

Ama şunu söylüyorum. Kolayca eskisi gibi olmasin. Bir bedeli olsun. Ne yaparsam yapayim beni seviyor ve kapısı hep açık diyemesin çocuk.

Yorumlarınızı almaya devam edeyim :)

Bu konu erkekler arasi bir forumda acilsaydi dusunemiyorum,ne normallestirilmis kadinlar arasinda erkek egemenligi...
Dün sormuş arkadaşım çocuğa.
Demiş ki ayni dönemde ben biriyle öpüssem ya da sevissem nolurdu demiş
Delirirdim haklısın demiş.
Aynen erkek egemenligi

Dün sormuş arkadaşım çocuğa.
Demiş ki ayni dönemde ben biriyle öpüssem ya da sevissem nolurdu demiş
Delirirdim haklısın demiş.
Aynen erkek egemenligi
Benim de arkadasim buna benzer birsey yasamisti,sevdigi icin mantikli dusunemiyordu bunların boyle olmalarinin sebebi kendi dogaları veya akılları degil bizim onlara taviz vermemiz,el üstünde tutmamız özellikle kadınlar yapiyor bunu kendimizi ikinci sinif görüyoruz cok aci gercekten affedilmeyeceklerini bilmeleri lazim

Evet zaten ayriymislar ama bence cocuk arkadasini cabuk unutmus.elinizde veri varsa bence o kizin pesinde kosmus.sevseydi birileriyle yine birseyler yasayabilirdi ama boyle pesinde kosmazdi.o yuzden uzucu bir durum

Evet zaten ayriymislar ama bence cocuk arkadasini cabuk unutmus.elinizde veri varsa bence o kizin pesinde kosmus.sevseydi birileriyle yine birseyler yasayabilirdi ama boyle pesinde kosmazdi.o yuzden uzucu bir durum
Sözde peşinden koşan kız.
Ama bence çocuk da kapı açmıştır ki kız yüz bulmuş

Fazla gaz vermek ya da fevri davranmasına sebep olmak istemiyorum. Ben de akil verecegimi sasirdim. O da yazdiklarinizi okuyunca bilemedi. Farkli fikirler var sonuçta
Cnm herkesin bakıs açısı farklı ama bana kalırsa kaybetmekten korkan adam asla bunu yapmaz.

Benim de arkadasim buna benzer birsey yasamisti,sevdigi icin mantikli dusunemiyordu bunların boyle olmalarinin sebebi kendi dogaları veya akılları degil bizim onlara taviz vermemiz,el üstünde tutmamız özellikle kadınlar yapiyor bunu kendimizi ikinci sinif görüyoruz cok aci gercekten affedilmeyeceklerini bilmeleri lazim
Evet. Çok simartiliyor bu erkek milleti :)

Back
X