- 28 Ekim 2021
- 15
- 6
- 1
- 29
- Konu Sahibi Ronayiheja
-
Aile çok onemli malesef ya ben ailesiyle mi evlenecem düşüncesi yanlış erkeği çok etkiliyor aile ve çok büyük huzursuzluk...Merhabalar nerden başlamalıyım bilmiyorum 6 yıllık bı ilişkim var ikimizde 25 yaşındayız ama ailesi beni istemiyor annesi ablası abisi falan yani aile ama onu seviyorum ailesi ya o kız ya biz diyorlar ve beni hiç görmediler tanımıyor lar yani önyargılı davranıyor lar aklım vazgeç diyor ama kalbim vazgeçemiyor herşeyden çok seviyorum istememelerinin nedeni sevmediği bazı insanlar la akraba olmam sadece bu lütfen bana bı yol gösterin.
Evlenseniz zerre kadar huzurun olmaz. Ayrıl tabi
Ailesiyle mi evlenecem gibi bı dusuncem de yok ama tanımadan görmeden beni istememeleriAile çok onemli malesef ya ben ailesiyle mi evlenecem düşüncesi yanlış erkeği çok etkiliyor aile ve çok büyük huzursuzluk...
Kardeşim nişanlandi çocuğun ailesi çok sıkıntılıydi oda çok vazgeçmedi Nisan yaptı Nisan alışverişinde çıkan sorun devam etti çok değil iki iç ay sonra Nisan atıldı ailesi sıkıntı yarattığı için hoş bizde istemiyorduk öyle aileye gelin gitmesini
Tanışın hiç mi gorusmediniz bu kadar senedirAilesiyle mi evlenecem gibi bı dusuncem de yok ama tanımadan görmeden beni istememeleri
Hiç görüşmedik ama aileler birbirini tanıyorTanışın hiç mi gorusmediniz bu kadar senedir
Peki bu konu da erkek arkadaşın ne düşünüyorHiç görüşmedik ama aileler birbirini tanıyor
Peki bu konu da erkek arkadaşın ne düşün
Evlenince huzurun olmaz, rahatsız olursun. Şimdi basit geliyordur ama evlilik karışık bi müesseseMerhabalar nerden başlamalıyım bilmiyorum 6 yıllık bı ilişkim var ikimizde 25 yaşındayız ama ailesi beni istemiyor annesi ablası abisi falan yani aile ama onu seviyorum ailesi ya o kız ya biz diyorlar ve beni hiç görmediler tanımıyor lar yani önyargılı davranıyor lar aklım vazgeç diyor ama kalbim vazgeçemiyor herşeyden çok seviyorum istememelerinin nedeni sevmediği bazı insanlar la akraba olmam sadece bu lütfen bana bı yol gösterin.
3yol var diyor ya evleniriz ya sevgili kalırız yada kendi istegimizle ayrilirizPeki bu konu da erkek arkadaşın ne düşünüyor
Ailesini çok dinliyor mu peki3yol var diyor ya evleniriz ya sevgili kalırız yada kendi istegimizle ayriliriz
Ailesini şöyle diyor seni tanımıyorlar bende farkındayım sana önyargılı davranıyorlar diye sorun sen değil sin diyo sorun benim sevmediği bazı kişilerle akraba olmamAilesini çok dinliyor mu peki
Bu evlilikte çok sıkınti yaşarsınız ben öyle hissettim sizin kalbiniz ne diyor aileyle tanissaniz yüz yüze gelseniz vakit geçirseniz olmaz miAilesini şöyle diyor seni tanımıyorlar bende farkındayım sana önyargılı davranıyorlar diye sorun sen değil sin diyo sorun benim sevmediği bazı kişilerle akraba olmam
Aile sürekli erkek arkadaşımi arıyor ayrıl diye daha ayriadinmi diye soruyor larBu evlilikte çok sıkınti yaşarsınız ben öyle hissettim sizin kalbiniz ne diyor aileyle tanissaniz yüz yüze gelseniz vakit geçirseniz olmaz mi
Erkek arkadaşınız ailesiyle konussun ben evlenecem siz kabul etseniz de etmeseniz de desin diyor mu dedi miAile sürekli erkek arkadaşımi arıyor ayrıl diye daha ayriadinmi diye soruyor lar
Yok demedi sadece benim için evlilik yok dediErkek arkadaşınız ailesiyle konussun ben evlenecem siz kabul etseniz de etmeseniz de desin diyor mu dedi mi
Yani evlenmeyi düşünmüyor sizinle öyle mi yanlis mi anladimYok demedi sadece benim için evlilik yok dedi
Benimle istiyor benden başka kimseyle evlenmem diyor ailesinede bı daha evlilik konusunusu açma dedi(başkasiyla)Yani evlenmeyi düşünmüyor sizinle öyle mi yanlis mi anladim
Eğer erkek arkadaşın çok aileci anneci ablaci değilse düşün derim evlilik ama arkanda durmayacaksa senin ailesine ezdirecekse yol yakinken dönBenimle istiyor benden başka kimseyle evlenmem diyor ailesinede bı daha evlilik konusunusu açma dedi(başkasiyla)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?