Ayrılık fikrine nasıl alıştınız ?

Cokokuyanbilir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2020
1.235
2.195
53
31
Merhaba,
Yaklaşık 5 sene süren bir ilişkim var. Benim geçmişte yaptığım hatalardan dolayı (aldatma,yalan vs.değil) şuan sevgilim beni affedemediğini ve kaldıramadığını söylüyor.
Karakter olarak baskın ve sert mizaçlı bir insandım ama zamanla değişip törpüledim kendimi. Yaklaşık 5 aydır uzak mesafe ilişkisi yürütüyorduk. Yakın zamanda görüşecektik fakat bu virüs yüzünden ne zaman görüşeceğiz o bile belli değil.
Bana affedemediğini söyledi. Biraz sakin kalıp düşünmem gerekiyor dedi ve ben ayrılmayı düşündüğünü düşünüyorum.
Elbette çok seviyorum. Ve ayrılık fikri çok korkutuyor. 26 yaşındayım ama bu süreci nasıl yönetirim bilmiyorum.Sizler kendinizi ayrılığa nasıl alıştırdınız ?
Ben uzun dönemdir göremediği için sağlıklı düşünmediğini düşünüyorum. Bunu kendisi de söylüyor. Ona bizi hatırlatmak için ne yapmalıyım ?
Kusura bakmayın kafam çok yoğun olduğu için cümleleri toparlamakta zorlandım.

Bahane o, Yenı birilerini bulmus.. Aylar oncekı mevzuyu bahane edecegıne ınsan olsun duzgunce ayrılsın.
Hem ayrılıyor hem sucu sana atıyor cıbılıyetsız.

Mesela boyle bırı oldugu ıcın kurtuldum dıyıp daha az uzulebılırsın
Başka biri yok. Buna eminim. Geçmişte onu çok incittim. Ve sürekli bunları düşündüğünü söylüyor.

Eminim. Bask a bir ülkedeydi 3 hafta önce döndü. Orada bulmuş olsaydı çoktan ayrılırdı bence. 3 haftadır karantinada.
Iste ordakinden emin degıldır simdı emin olmustur, neyse senden ıyı bilemem sonucta.
Aylar önce yaptıgın sey ıcın ayrılmak istiyordur yurtdisindan dondugunde tamam.

Bu aldatma yalan vs ne demek mesela bunlar agır sebep okey de
İlla bunların olması gerekmıyor bir şeyleri kaldıramamak için açar mısınız bu durumu?

Biri var mı bilmiyorum ama size ilgisi alakası çok azalmış. Yeni birini bulma ihtimali her zaman vardır. Ayrıca Şu an ne yapsanız batacak. Haklısın bende bu şekilde bu düşüncelerle ilişkiye devam edemem kendine iyi bak. Diyorsunuz ve bitiriyorsunuz. Asla yalvarayim ağlayım bana dönsün affetsin demek yok. Aramak sormak yok.

Iste ordakinden emin degıldır simdı emin olmustur, neyse senden ıyı bilemem sonucta.
Aylar ince yaptıgın sey ıcın ayrılmak istiyordur yurtdisindan dondugunde tamam.
Ayrılmak istiyorum demedi ama affedemiyorum biraz sakin kalmam gerekiyor dedi.
Normalde şüpheci bir insanımdır. Ama başka biri ihtimali çok zayıf bana göre. Hiç hissetmedim.

Biri var mı bilmiyorum ama size ilgisi alakası çok azalmış. Yeni birini bulma ihtimali her zaman vardır. Ayrıca Şu an ne yapsanız batacak. Haklısın bende bu şekilde bu düşüncelerle ilişkiye devam edemem kendine iyi bak. Diyorsunuz ve bitiriyorsunuz. Asla yalvarayim ağlayım bana dönsün affetsin demek yok. Aramak sormak yok.
Peki bunu ne için yapayım? Kim olduğumuzu farketmesi için mi

Benzer bir şeyi biz de yaşamıştık benim bazı hatalarım vardı kendime de duygusal olarak zarar veren hatalardı bunlar sevgilim (şu an nişanlım) benimle defalarca konuştu ama aşamadım 6. yılımızda yaklaşık 6 aylık bir ayrılık yaşadık beni terk etti ben sürekli aradım bırakmadım peşini aradan biraz zaman geçince mantıklı düşünmeye başladım psikolojik destek aldım ve sevdiğimin şikayetçi olduğu beni de olumsuz etkileyen hatalarla yüzleştim ve bunların üstesinden geldim bu süre zarfında sevdiğimden hiç vazgeçmedim ama rahatsız da etmedim bi süre sonra normal konuşmaya başladık sorunlarımızı aştığımızı gördük ve yeniden daha güçlü devam ediyoruz yolumuza şu an düğünümüzü bekliyoruz. Sizde hatalar ilişkinin boyutu nasıldır bilmiyorum ama çok büyütülecek şeyler değilse ve birbiriniz için değerliyseniz vazgeçmeyin. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun ☺️

Merhaba,
Yaklaşık 5 sene süren bir ilişkim var. Benim geçmişte yaptığım hatalardan dolayı (aldatma,yalan vs.değil) şuan sevgilim beni affedemediğini ve kaldıramadığını söylüyor.
Karakter olarak baskın ve sert mizaçlı bir insandım ama zamanla değişip törpüledim kendimi. Yaklaşık 5 aydır uzak mesafe ilişkisi yürütüyorduk. Yakın zamanda görüşecektik fakat bu virüs yüzünden ne zaman görüşeceğiz o bile belli değil.
Bana affedemediğini söyledi. Biraz sakin kalıp düşünmem gerekiyor dedi ve ben ayrılmayı düşündüğünü düşünüyorum.
Elbette çok seviyorum. Ve ayrılık fikri çok korkutuyor. 26 yaşındayım ama bu süreci nasıl yönetirim bilmiyorum.Sizler kendinizi ayrılığa nasıl alıştırdınız ?
Ben uzun dönemdir göremediği için sağlıklı düşünmediğini düşünüyorum. Bunu kendisi de söylüyor. Ona bizi hatırlatmak için ne yapmalıyım ?
Kusura bakmayın kafam çok yoğun olduğu için cümleleri toparlamakta zorlandım.
Ayrıldıktan sonra kişiden kişiye değişiyor tabi ama sancılı geçiyor ama korkunç değil ilk başta ah vah ediceksin depresyona girebilirsin hergün hüzünlü şarkılar
onsuz yapamam edemem yazsın arasın gelsin başkasıyla olmasın ,başkalarınaa sabah akşam dert yanmalar sürekli ayrılık sürecini anlatacaksın herkese korkunç gelecek acı verecek ilk başta sonra yavaş yavaş 7 aydan sonra alışıcaksın belki başka birini bulursun belki onu düşünürsün hala orası sana kalacak ama sonra şükredeceksin iyiki kurtuldum diyeceksin iyiki bitti diyeceksin ve öyle böyle rahatlayacaksın. Ben bide teselli işlerini yapamıyorum ayrılık acısını tattığım için cidden bunun çok tesellisi yok kuzum ya ben hiç teselli olmuyordum ancak başkasına aşık olursam teselliyi onda bulur unutursun yada aşk meşk işlerine erkeklere tövbe eder yoluna işine kariyerine kendine bakarsın ben 2. Seçeneği seçtim ne erkeklerle arkadaş oldum nede flört ettim ( 1 yıl oldu ayrılalı tecrübeye dayanarak söyledim)

Back
X