Ayrılık fikrine nasıl alıştınız ?

Bir erkek kendimi dinlemem lazım düşünmem lazım demişse geçmiş olsun..onda ki siz bitmiş demektir ve siz çabaladıkça daha çok uzağa gidecektir.Onun kararını beklemek yerine (ki bu onur kırıcı bişey) siz uzaklaşın. Eğer gelirse ne ala..gelmez ise zaten o gideli çok olmuştur.

Konunuzdaki tüm cevapları okudum. Bir yerde 'onun başka birini bulduğundan nasıl emin olabiliyorsunuz?' yazmışsınız, ona ithafen şunu söyleyeyim: Ben emin olarak konuşmayacağım. 5 yıldır sevgilisiniz, birbirinizi kırdığınız zamanlar illa ki aklınıza gelir ve birbirinizin başına kakmaktan geri kalmazsınız. Bunu ben de yaptım geçmişte, üstelik karşılaştığım hata ihanetti. Bunu ara ara onun yüzüne vurmaktan çekinmedim, üstelik karantinada değildik. :KK70: Sevgilinizin bu süreçte başka birini bulduğuna kesin gözüyle bakmıyorum, dışarıda insan yüzü göremiyoruz hiçbirimiz. Ama o kadar bel bağlamayın kendisine. Bakın, ayrı şehirlerde yaşıyorsunuz. Uzak mesafe ilişkileri güven ve içten bir sevgi olursa yürür ancak. Belli ki sevgiliniz size yeteri kadar güvenmiyor, ya da o süre zarfında sizden gerçekten soğudu, heyecan arıyor. Bilmiyorum.

Bu süreçte alınan ayrılık kararlarının isabetli olacağını düşünmüyorum, kimsenin kafası şu anda sağlıklı bir şekilde çalışmıyor. Onun üstüne düşmeyi bırakın, onu o size bir adım atmadığı sürece kesinlikle arayıp sormayın. Sizinle bir kere daha denemek isterse ve yine iletişim kurarsa da sakın ola, havalara uçmayın. Velev ki sizinle hâlâ konuşmadı. O zaman yolunuza bakacaksınız maalesef... Zaten siz de ondan kendi kendinize soğuyacaksınız bu duruma gelene kadar. Her şey zamanla olacak, acele etmeyin.
Biz aynı şehirlerde yaşıyorduk sadece 5 aylığına uzak mesafe ilişkisi yürütmemiz gerekti. Ve döndü.
Ayrılmak istemiyorum böyle birşey yok ama biraz sakin kalmak düşünmek istiyorum çünkü konuştuğumuz zaman hep sonu tartışmaya veya sitemlere varıyor dedi. Sana günlerce yazmayacak değilim sadece sakince bi kendimi dinlemek istiyorum dedi.
Ben en kötü ihtimali düşünerek eğer ayrılmak isterse kendimi nasıl hazırlayabilirim bu duruma diye açmıştım konumu

Biz aynı şehirlerde yaşıyorduk sadece 5 aylığına uzak mesafe ilişkisi yürütmemiz gerekti. Ve döndü.
Ayrılmak istemiyorum böyle birşey yok ama biraz sakin kalmak düşünmek istiyorum çünkü konuştuğumuz zaman hep sonu tartışmaya veya sitemlere varıyor dedi. Sana günlerce yazmayacak değilim sadece sakince bi kendimi dinlemek istiyorum dedi.
Ben en kötü ihtimali düşünerek eğer ayrılmak isterse kendimi nasıl hazırlayabilirim bu duruma diye açmıştım konumu
İlk yorumumda yazdığım gibi, ona alan açmanız ve kesinlikle irtibat kurmamanız gerekiyor. Gözden ırak olan gönülden ırak olur misali. Ben sürekli tartıştığım ve çözüm bulamadığımız birinden ayrılmak istersem, ona kendimi hatırlatacak hiçbir hamlede bulunmaz ve bu süreçte yaşadığımız iyi ve kötü her şeyin bizi hangi boyutlara getirdiğinin analizini yapardım. Siz olumsuzlukların ağır bastığınızı fark ettiğinizde ve sevgiliniz de geçmişten gelen ve aşamadığı yaraya sahipse, ayrılığı kabullenmeniz o kadar kolay olur.

Başka biri yok. Buna eminim. Geçmişte onu çok incittim. Ve sürekli bunları düşündüğünü söylüyor.
Bahane. Kendinizden yola çıkın. Bir insan sevgi duyuyorsa o insan nne olursa olsun ayrılığı düşünmez. Siz kırılmıyor musunuz? Sevgi varsa insan her şeyi affedebiliyor. Bence siz de bahane arkasına saklanmayin "çok kırdım, ben hataliyim" vs diye.

İnsan pat diye alışıyor. Planlama vs olmuyor maalesef. Olmaz, yapamam vs dersin ama bir bakmışsın ki olmuş:)

Alışamamıştım, kabullenememiştim. Hala aynıyım. İnsan sadece bir şeylere mecbur kalıyor işte, alışamasa da... Bu durum bir süreden sonra ilk zamanlardaki kadar can yakmamaya başlıyor ve yeni biriyle son buluyor.

Senin yaşadıklarının çok benzerini yaşadım ha ben gururumu ayaklar altına aldım çok koştum o meğer bulmuşta nikah tarihini almista bana gelince ben asla evlenemem çünkü hastalığım var....

Alışılmaz geliyor ama alışırsın benim 4 senelik ilişkim temmuzda babamın ayırmasıyla bitti. İyikide bitmiş aklıma bile gelmiyor ve yeniden aşık oldum

Merhaba,
Yaklaşık 5 sene süren bir ilişkim var. Benim geçmişte yaptığım hatalardan dolayı (aldatma,yalan vs.değil) şuan sevgilim beni affedemediğini ve kaldıramadığını söylüyor.
Karakter olarak baskın ve sert mizaçlı bir insandım ama zamanla değişip törpüledim kendimi. Yaklaşık 5 aydır uzak mesafe ilişkisi yürütüyorduk. Yakın zamanda görüşecektik fakat bu virüs yüzünden ne zaman görüşeceğiz o bile belli değil.
Bana affedemediğini söyledi. Biraz sakin kalıp düşünmem gerekiyor dedi ve ben ayrılmayı düşündüğünü düşünüyorum.
Elbette çok seviyorum. Ve ayrılık fikri çok korkutuyor. 26 yaşındayım ama bu süreci nasıl yönetirim bilmiyorum.Sizler kendinizi ayrılığa nasıl alıştırdınız ?
Ben uzun dönemdir göremediği için sağlıklı düşünmediğini düşünüyorum. Bunu kendisi de söylüyor. Ona bizi hatırlatmak için ne yapmalıyım ?
Kusura bakmayın kafam çok yoğun olduğu için cümleleri toparlamakta zorlandım.

Kabullenerek ve şahsı düşünmeyi bırakarak. Yaptığı kötü şeyleri sürekli hatırlayarak...

Yıllar önce benim de kaç senelik sevgilin aynı bu sebepleri söyleyip duruyordu seni affedemiyorum cart curt.affedememe sebebi de bir kızla konuştuğu için baya bir hakaret falan etmiştim . Neyse zaman istiyor falan en sonunda ayrıldık . Kendi bir türlü ayrılık kelimesi etmiyordu ki ben ayrılıyım böylelikle vicdanı rahat olacaktı . Çok uzaylıyım ayrıldık .meğerse başkasıyla görüşüyormuş . Sonuç evlendi çocuklu kahrolası😀:))). Yani demem o ki çok emin olma masum olduğuna .😀

Back
X