Ayrılık fikrine nasıl alıştınız ?

Bu aldatma yalan vs ne demek mesela bunlar agır sebep okey de
İlla bunların olması gerekmıyor bir şeyleri kaldıramamak için açar mısınız bu durumu?
Yapı olarak dikbaşlı bir insandım. Olayları fazla uzatıyordum. Görmezden gelinecek bazı meseleleri buyutuyordum. Ve bana bir kişi ile görüşme diye uyarmasına rest çekip görüşmüştüm. Görüştüm dediğimde arkadaş ortamında bulunmuştum. Senden tek ricam buydu ve bunu yapmadın demişti. Ve sonra o kişinin bana ilgisi olduğu ortaya çıkınca ben demiştim ama sen tek bir ricamı bile yerine getiremedin demişti.

Peki bunu ne için yapayım? Kim olduğumuzu farketmesi için mi
Öncelikle bir yerde yalan konuşuyor sevgiliniz. Ya sizi sevmediği için ayrılmak için bahane arıyor yada seviyor ama düşündüğü sorunların çözümü için kafa dinlemek istiyor. Bence ilgisi kalmamış dolayısıyla da sevgisi azalmış. Siz dediklerimi yaparsanız sevgilinizin duygularıni göstermesine olanak sağlayacaksınız. Ayrılmak istedi kabul etti diyelim. Eğer sizi seviyorsa zaten dayanamaz geri döner. Ama en ufak kaçış yolu arıyorsa anında siler atar. Siz de kendi yolunuza bakarsınız.

Emin olma sebebiniz çoktan ayrılmamış olması mı? Birini cepte birini yedekte tutmak hoşuna gidiyordur belki , hiç kk da konu okumadınız sanırım. Bu kadar yıl yapılanları yutup şimdi affedemiyorum demesi size inandırıcı geldi mi? Bence de bu kadar emin olmayın siz yine de . Diğer ihtimal de 3 haftadır karantinada diyorsunuz bu durum kafasına vurmuş olabilir . Canı sıkıldıkça geçmişe sarıp sarıp bileniyordur.

5 sene çok uzun uzun yıllar sevgili olmak bazen tahammulsuzluk ya da olayları tekrar tekrar düşünme durumu yaratıyor

ve şuan bir de hem karantina var hem uzaktasınız bence zaten düşünme fırsatı buldugu için bu durumu dile getırmış
Şimdi de ayrılıgı dusunme sürecinde olabilir bu durum

Uzun yıllar süren ilişkide birden ne yapacagınızı bilememeniz de normal sevgiden aşktan öte bagımlılık söz konusu ama ben bizi hatırlatmaya çalışmazdım açıkçası

bazı şeyleri kaldıramıyorsa kafama kakacagına sonradan ayrılalım daha iyi
Bilmediğiniz için korkuyorsunuz o kadar korkunç bir dönem olmayacak
Önce çok üzülür ağlarsınız falan bir daha sevip sevilecek miyime gelırsınız

Eee insanoğlu bir şeyler eskisi gibi kalsa anne baba ölümlerine nasıl dayanılırdı dimi?

süreci yonetmek şu olmalı butun duyguları kabul edip yaşamak olmalı özel bir şey de yapmazdım illa süreci yoneteyim diye sadece işime yansıtmazdım

Emin olma sebebiniz çoktan ayrılmamış olması mı? Birini cepte birini yedekte tutmak hoşuna gidiyordur belki , hiç kk da konu okumadınız sanırım. Bu kadar yıl yapılanları yutup şimdi affedemiyorum demesi size inandırıcı geldi mi? Bence de bu kadar emin olmayın siz yine de . Diğer ihtimal de 3 haftadır karantinada diyorsunuz bu durum kafasına vurmuş olabilir . Canı sıkıldıkça geçmişe sarıp sarıp bileniyordur.
Bu ikinci ihtimali düşünüyorum bende. Çünkü tepkileri bunu gösteriyor.

Benzer bir şeyi biz de yaşamıştık benim bazı hatalarım vardı kendime de duygusal olarak zarar veren hatalardı bunlar sevgilim (şu an nişanlım) benimle defalarca konuştu ama aşamadım 6. yılımızda yaklaşık 6 aylık bir ayrılık yaşadık beni terk etti ben sürekli aradım bırakmadım peşini aradan biraz zaman geçince mantıklı düşünmeye başladım psikolojik destek aldım ve sevdiğimin şikayetçi olduğu beni de olumsuz etkileyen hatalarla yüzleştim ve bunların üstesinden geldim bu süre zarfında sevdiğimden hiç vazgeçmedim ama rahatsız da etmedim bi süre sonra normal konuşmaya başladık sorunlarımızı aştığımızı gördük ve yeniden daha güçlü devam ediyoruz yolumuza şu an düğünümüzü bekliyoruz. Sizde hatalar ilişkinin boyutu nasıldır bilmiyorum ama çok büyütülecek şeyler değilse ve birbiriniz için değerliyseniz vazgeçmeyin. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun ☺️
Ya aşabilmeniz ne kadar güzel bunu çoğu insan yapamıyor toparlıyamıyor bocalıyor sonra bitiyor sonra başkalarıyla çıkıyorlar bitiriyorlar sizin bu denli gayretimiz beni etkiledi umarım güzel bir ilişkiniz hayatınız olur mutlu olursunuz :)

Yapı olarak dikbaşlı bir insandım. Olayları fazla uzatıyordum. Görmezden gelinecek bazı meseleleri buyutuyordum. Ve bana bir kişi ile görüşme diye uyarmasına rest çekip görüşmüştüm. Görüştüm dediğimde arkadaş ortamında bulunmuştum. Senden tek ricam buydu ve bunu yapmadın demişti. Ve sonra o kişinin bana ilgisi olduğu ortaya çıkınca ben demiştim ama sen tek bir ricamı bile yerine getiremedin demişti.
Bu bence bazı insanlar için kaldıramaması normal olaylardan
Çok farklı 2 insandan olmuyor işte zorlamayın

2 3 gündür konuları dikkatle inceliyorum. Üzücü bir gözlemden bahsedeceğim size,
Sürekli ayrılan sevgililer.
Araya giren zaman sanırım insanların gözünde büyüyor. Duyguları güçlü olanın zamanı önemsememesi gerek! Neticesinde bahaneler ortaya çıkıyor.
İlgisizleşmeler, askerdeyim üzerime gelmeler veya 5 sene önce şu hatayı yaptın affedememler.
İnsana sormazlar mı, 5 senedir aklın neredeydi? Saçmalık. Üzülmeyin. Bu saçma bahaneye de inanmayın.
Sevgisi, aşkı güçlü olmayanlar bu kaosta sevgililerine bahaneler sıralıyor.
Benim de büyük hatalarım var, her insan gibi! Utanmıyorum, beni ben yapan hatalarım çünkü. Ve konusu açılmıyor, niye yaptın denmiyor.
Yeni açılmış, temiz bir sayfaya hakaretten başka birşey değil bu..
Ona sizi hatırlatmayın, uğraşmayın,çabalamayın!
Çünkü ikna edilmişlerle yola çıkılmaz

Kalbiniz her hırpalandığında kendi kendinizi teselli edin, kendinizi daha çok sevin. yine yine..yine yeni bir sayfa.

Umut, asla tükenmez.

Hiç hissetmedim başka türlü bir davranış. Sadakatine de güveniyorum çünkü 5 sene boyunca tek şüphe duymadım.
o kadar emin olmayın.kimse hissetmiyo, kimse konduramıyo ne hikayeler okuduk burda.Kendi öz kız kardeşiyle aldatılan bile var.
bana da aşk kalmamış hatta başkalarına gözü açılmış sizi de alıştırmaya çalışıyo gibi geldi.

o kadar emin olmayın.kimse hissetmiyo, kimse konduramıyo ne hikayeler okuduk burda.Kendi öz kız kardeşiyle aldatılan bile var.
bana da aşk kalmamış hatta başkalarına gözü açılmış sizi de alıştırmaya çalışıyo gibi geldi.
Aslında konu açma sebebim kendimi bu duruma nasıl hazırlayabilirimdi. Ve galiba insanlara çok bağlanma gibi bir huyum var

Ben bu zamana dek onu diğer yarım olarak gördüm hiç çok farklı olduğumuzu düşünemedim ki.
Düşünme zamanı ayrıca o yaptıgınız dik başlılık değil dik başlı insan demek öyle her şeye karşı çıkaran uzatan insan demek değil

mantık çerçevesi içinde sorgulayan ve özgürlüğü için bir şeyler yapan demek bana göre ama akıl süzgeci önemli

ama sizin yaptıgınız bence bu değil

Ya aşabilmeniz ne kadar güzel bunu çoğu insan yapamıyor toparlıyamıyor bocalıyor sonra bitiyor sonra başkalarıyla çıkıyorlar bitiriyorlar sizin bu denli gayretimiz beni etkiledi umarım güzel bir ilişkiniz hayatınız olur mutlu olursunuz :)
Allah razı olsun çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Rabbim herkese nasip etsin mutluluğu 🥰

Bu ikinci ihtimali düşünüyorum bende. Çünkü tepkileri bunu gösteriyor.
Bu arada sizi hatırladım sevgiliniz yurt dışından gelebilme konusunda sıkıntı yaşamıştı büyük ihtimalle onun gerginliği sıkıntısı geçmemiştir. E bir de karantinada ikiye üçe katlanmıştır da . Iletişimi asgari seviyede tutun fazla diretmeyin bence şu süreçte kimsenin psikolojisi çokta iyi değil.

Bu arada sizi hatırladım sevgiliniz yurt dışından gelebilme konusunda sıkıntı yaşamıştı büyük ihtimalle onun gerginliği sıkıntısı geçmemiştir. E bir de karantinada ikiye üçe katlanmıştır da . Iletişimi asgari seviyede tutun fazla diretmeyin bence şu süreçte kimsenin psikolojisi çokta iyi değil.
Geldi. Inanın bu süreçte sorun çıkarmadım. Hep destek oldum. Ve şükürler olsun ki sağ salim evine geldi sorunsuzca.. psikolojisinin iyi olmadığını düşünüyorum açıkçası. Orada da bunalıma girmişti.

Back
X