Ayrılık fikrine nasıl alıştınız ?

Olabilir o geri çektikçe fazlaca üzerine düşmüş olabilirim. Bu ters tepmiş olabilir
Siz onun cabalamasina fırsat vermeyince sizi içten içe değersiz görüyor. Üzgünüm ama bu böyle. İlişkilerde erkek biraz daha fazla cabalamali ki nasılsa karım, kız arkadaşım herseyi yapar, arar, sorar, alır, uğraşır demesin. O rahatlığı vermeyin kimseye.

Siz onun cabalamasina fırsat vermeyince sizi içten içe değersiz görüyor. Üzgünüm ama bu böyle. İlişkilerde erkek biraz daha fazla cabalamali ki nasılsa karım, kız arkadaşım herseyi yapar, arar, sorar, alır, uğraşır demesin. O rahatlığı vermeyin kimseye.
Yapı olarak o kadar ters ki bu durum bana. Ben hep kendimden önce onu düşünürdüm. Insani olarakta böyleyim. Hep kendimden önce ailem sevdiklerim gelir. Muhtemelen bu da beni değersizleştitiyor

2 3 gündür konuları dikkatle inceliyorum. Üzücü bir gözlemden bahsedeceğim size,
Sürekli ayrılan sevgililer.
Araya giren zaman sanırım insanların gözünde büyüyor. Duyguları güçlü olanın zamanı önemsememesi gerek! Neticesinde bahaneler ortaya çıkıyor.
İlgisizleşmeler, askerdeyim üzerime gelmeler veya 5 sene önce şu hatayı yaptın affedememler.
İnsana sormazlar mı, 5 senedir aklın neredeydi? Saçmalık. Üzülmeyin. Bu saçma bahaneye de inanmayın.
Sevgisi, aşkı güçlü olmayanlar bu kaosta sevgililerine bahaneler sıralıyor.
Benim de büyük hatalarım var, her insan gibi! Utanmıyorum, beni ben yapan hatalarım çünkü. Ve konusu açılmıyor, niye yaptın denmiyor.
Yeni açılmış, temiz bir sayfaya hakaretten başka birşey değil bu..
Ona sizi hatırlatmayın, uğraşmayın,çabalamayın!
Çünkü ikna edilmişlerle yola çıkılmaz

Kalbiniz her hırpalandığında kendi kendinizi teselli edin, kendinizi daha çok sevin. yine yine..yine yeni bir sayfa.

Umut, asla tükenmez.
Belkide gercekten sevince gercekten , ikna edilmeye gerek kalmıyor. Şekil a ben herşeyi kafamda ay yok bunu bu niyetle yapmıstır, şu sıkıntısı vardı ondan. Yani insan istedikten sonra karsıdakini öyle güzel aklıyor ki.
Sevginin gücü , kuvveti burada devrede sanırım.
Evlilik gibi bir durum içinde bir arkadasım deyim; birbirizi yüzde 90 sevdiğine emin degılsen evlenme ; cunku öyle noktalar geliyor ki, sırf sevgine tutunuyorsun demişti.
Sevgi cok derin olsun ve karsılıklı denk olsun , olmalı..

Yapı olarak o kadar ters ki bu durum bana. Ben hep kendimden önce onu düşünürdüm. Insani olarakta böyleyim. Hep kendimden önce ailem sevdiklerim gelir. Muhtemelen bu da beni değersizleştitiyor
Aynen öyle. Bakın düşünün. Nasılsa cokokuyanbilir arar ya. Nasılsa orda elimin altında. Benim ağzımdan çıkacak cümleye bakıyor. Nasılsa o beni bekler. Nasılsa o benim yerime de düşünür. Nasılsa o yapar yaaa salla gitsin o uğraşsın. O beni on yıl bekletsem gene bekler o kadar bağlıdır bana.

Bunlar hoş cümleler mi?

Üniversitedeyken yakın bir arkadaşımız vardı sınıftan biriyle ilişkileri başladı. Çocuk çok naif çok sakin bir insanken arkadaşımız sert, dediğim dedik ve ınat insandı. Herhalde 7 sene falan olmuştur, geçen telefonda görüştük erkek arkadaş ben senin bana diklenmelerin aklımdan gitmiyor demiş, evlilik sürecinde bunu kaldıramam diyip evlilik sürecinde ayrılmış. Malesef bazen bu tarz durumlar yaşanabiliyor.

Üniversitedeyken yakın bir arkadaşımız vardı sınıftan biriyle ilişkileri başladı. Çocuk çok naif çok sakin bir insanken arkadaşımız sert, dediğim dedik ve ınat insandı. Herhalde 7 sene falan olmuştur, geçen telefonda görüştük erkek arkadaş ben senin bana diklenmelerin aklımdan gitmiyor demiş, evlilik sürecinde bunu kaldıramam diyip evlilik sürecinde ayrılmış. Malesef bazen bu tarz durumlar yaşanabiliyor.
Buna benzer bir durum yaşanan. Ama son 1 senedir tüm sivri köşelerimden kurtuldum

Buna benzer bir durum yaşanan. Ama son 1 senedir tüm sivri köşelerimden kurtuldum
Dediğim gibi biz böyle bir şeye yeni şahit olduk. Açıkçası bizim beklediğimiz bişeydi. Çünkü kapris bazen karşıdaki insani fazla yoruyor, yıpratıyor. Ki biz en yakın arkadaşlarıyken şuan ara ara görüşüyoruz. Sivri çıkışları, sert tavırları bizi bile çok yormuştu

Dediğim gibi biz böyle bir şeye yeni şahit olduk. Açıkçası bizim beklediğimiz bişeydi. Çünkü kapris bazen karşıdaki insani fazla yoruyor, yıpratıyor. Ki biz en yakın arkadaşlarıyken şuan ara ara görüşüyoruz. Sivri çıkışları, sert tavırları bizi bile çok yormuştu
Yok elbette o reddede bir insan değildim sadece epey kıskançtım

Asla demiyorum ama eminim. O tarzda bir insan değil. Biz bu konuyu son 1 aydır konuşuyoruz ve başka biri olsa bu kadar çekmezdi diye düşünüyorum. Kestirip atabilirdi
Ahh canım ya... bak benim 6 yıllık sevgilim+ nişanlımda aynen böyle demişti. Bilmem hangi olayı kaldıramıyorum vs vs. Meğer adam ofisten birisini bulmuş, hikayenin sonunda evlendiler üstelik. 😂 sende de o yaşlardaki saflığımı görüyorum. İnşallah senin sonun öyle olmaz ama yerinde olsam bu zamanda kendime bile kefil olmazdım. Bu tipler mertçe ayrılamıyor, istiyor ki kendisinden soğumuş ol sen ayrıl. Hani adamın vicdanı rahat olsun.

Bir arkadaşım böyle olduğu için araya çok uzun mesafe koyduk. Katlanılmaz bir insan

İlk başlarda yerlerde sürünüp nefes alamayacak duruma gelerek sonra geçiyo işte zamanla
Bu arada benimde kendimden çok güvendiğim adam 5 yıldır hayatımda olan nişanlım benden 15 gün sonra başkasını buldu onunla evli şuan

Yurtdışına gidip gelmişse muhtemelen "özgürlüğü tattı" ve sizin katı huylarınızin onu ne kadar sık boğaz ettiğini anladı. Siz artık toparlandim diyorsunuz ama kaç senelik ilişkide sadece son sene size göre toparlandiniz. Sanırım geç kaldınız. Başkasi varsa da yoksada muhtemelen sevgiliniz artık duruma baska bir yerden bakiyor ve artık ilişkiden emim değil. Tabiki şu "bekleyiş" güzel birşey değildir. Bence böyle durumlar zaten ilişkinin bitme noktasına geldiğinin işaretidir. Kendinizi suclarsiniz belki, ama sizin de yapınız bazı şeylerin sonuçları. Ve kendinizi bir senedir geliştirdiyseniz bu sizin için de pozitif bir değişim olduğunu göz önünde bulundurun

genelde ayrılık fikrine alışmıyorsun, adam birden gelip seni terkediyor ya da öyle birşey yapıyorsa sen ayrılmak zorunda kalıyorsun. ağlıyorsun üzülüyorsun bi daha hiç yüzün gülmeyecekmiş gibi geliyor birkaç ay sonra zaman geçiyor bi de bakmışsın adını bile unutmuşsun. benim tavsiyem terkedilmekten korktuğun için kendinden taviz verme zorlama; karşındaki bi kere ayrılmayı düşündüyse bugün ya da yarın mutlaka ayrılır zaten akacak kan damarda durmaz. korkma çok debelenmezsen su seni yeniden hayatın yüzeyine kaldırıyor

Konunuzdaki tüm cevapları okudum. Bir yerde 'onun başka birini bulduğundan nasıl emin olabiliyorsunuz?' yazmışsınız, ona ithafen şunu söyleyeyim: Ben emin olarak konuşmayacağım. 5 yıldır sevgilisiniz, birbirinizi kırdığınız zamanlar illa ki aklınıza gelir ve birbirinizin başına kakmaktan geri kalmazsınız. Bunu ben de yaptım geçmişte, üstelik karşılaştığım hata ihanetti. Bunu ara ara onun yüzüne vurmaktan çekinmedim, üstelik karantinada değildik. :D Sevgilinizin bu süreçte başka birini bulduğuna kesin gözüyle bakmıyorum, dışarıda insan yüzü göremiyoruz hiçbirimiz. Ama o kadar bel bağlamayın kendisine. Bakın, ayrı şehirlerde yaşıyorsunuz. Uzak mesafe ilişkileri güven ve içten bir sevgi olursa yürür ancak. Belli ki sevgiliniz size yeteri kadar güvenmiyor, ya da o süre zarfında sizden gerçekten soğudu, heyecan arıyor. Bilmiyorum.

Bu süreçte alınan ayrılık kararlarının isabetli olacağını düşünmüyorum, kimsenin kafası şu anda sağlıklı bir şekilde çalışmıyor. Onun üstüne düşmeyi bırakın, onu o size bir adım atmadığı sürece kesinlikle arayıp sormayın. Sizinle bir kere daha denemek isterse ve yine iletişim kurarsa da sakın ola, havalara uçmayın. Velev ki sizinle hâlâ konuşmadı. O zaman yolunuza bakacaksınız maalesef... Zaten siz de ondan kendi kendinize soğuyacaksınız bu duruma gelene kadar. Her şey zamanla olacak, acele etmeyin.

Back
X