Ayrılık geliyor mu

Kkoh

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
49
23
3
30
İş durumlarım için şehrimden uzaklaşmam gerekecek, hatta belki yüksek lisans için başka ülkelere gidebilirim yerimde kalmayacağım kesin ama şuan sevgilim bu konuda hiç bi şey demiyordu şuana kadar ama uzak ilişki taraftarı olmadığını söyledi sadece ve bu yeterli sanırım seviyorsanız ilişkiyi korumak istemez misiniz ? Bu kadar kolay mı vazgeçmek bunca yıldan

Allah yaşatmasın ama uzak ilişki zordur gerçekten..
Ne denir bilmiyorum siz ve erkek arkadaşınız hakkında hayırlısını dilerim ancak.

Gerçek olan ikili ilişkilerin arasına ne zaman , ne koşullar , ne de mesafeler giremez.
Sevginize ne kadar güveniyorsunuz ?

Gerçek olan ikili ilişkilerin arasına ne zaman , ne koşullar , ne de mesafeler giremez.
Sevginize ne kadar güveniyorsunuz ?
O gram güvenmiyormuş demek ben nelerle boğuşuyorum o bana uzak ilişki desteklemiyorum diye geliyor inanılır gibi değil

Uzak mesafe ilişkim oldu, 3 sene sürdü ama çok zordu. Güvenle alakası yok bunun.
Bi kere etrafındakilere bakıyorsun sevgilileri yanınında, sen sinemaya, alisverise, davetlere, her yere hep sap gidiyorsun. İstiyor insan yanında olsun.
Zor yani. Hak verdim ben ona, bizzat yaşadım bir daha yaşamak istemem.

O gram güvenmiyormuş demek ben nelerle boğuşuyorum o bana uzak ilişki desteklemiyorum diye geliyor inanılır gibi değil
O zaman bitmesi daha iyi senin için .
Kurtuldum diye bakmalısın
Böyle bir şey için bırakan yarın başka bişey için de bırakırdı sizi

6.senemiz olacak uzak ilişkimizde. Zorlukları var ama imkansız değil. Hatta kelimelerle birbirinize kalbinize dokundugunuzu görmek çok daha başka bir his..
İlişkinizi devam ettirebilirsiniz. Engel olmamalı mesafeler

6.senemiz olacak uzak ilişkimizde. Zorlukları var ama imkansız değil. Hatta kelimelerle birbirinize kalbinize dokundugunuzu görmek çok daha başka bir his..
İlişkinizi devam ettirebilirsiniz. Engel olmamalı mesafeler
Keşkee :(

Değmez o zaman. .
Karşılıklı olmalı . .
Uzak hasret mesafe zor. .

Gözden ırak olan gönülden de ırak olur.. sözünü tamamen ezip geçer bazı aşklar umarım sizinki de öyle bir aşk olur ve birbirinizden kopmazsınız ... Çünkü mesafeler gerçek sevgi ve bağlılığa engel değil . istediğiniz Zaman telefonla konuşup sesinizi duyarsınız istediğiniz Zaman görüntülü konuşma yapabilirsiniz bir müddet bunlarla idare ederseniz mutluluğu yakalarsınız.

Daha once yasadiysa desteklemez tabi.
Ben uzaktan iliski yuruttum ama bitti yine yurutebilirim diyeb varsa helal olsun.

Uzaktan yürütebilmek için kendine güvenmiyor demek ki. Siz her şeye hazırlıklı olun en iyisi.

Back
X