İş durumlarım için şehrimden uzaklaşmam gerekecek, hatta belki yüksek lisans için başka ülkelere gidebilirim yerimde kalmayacağım kesin ama şuan sevgilim bu konuda hiç bi şey demiyordu şuana kadar ama uzak ilişki taraftarı olmadığını söyledi sadece ve bu yeterli sanırım seviyorsanız ilişkiyi korumak istemez misiniz ? Bu kadar kolay mı vazgeçmek bunca yıldan
Uzak mesafe ilişkim oldu, 3 sene sürdü ama çok zordu. Güvenle alakası yok bunun.
Bi kere etrafındakilere bakıyorsun sevgilileri yanınında, sen sinemaya, alisverise, davetlere, her yere hep sap gidiyorsun. İstiyor insan yanında olsun.
Zor yani. Hak verdim ben ona, bizzat yaşadım bir daha yaşamak istemem.
6.senemiz olacak uzak ilişkimizde. Zorlukları var ama imkansız değil. Hatta kelimelerle birbirinize kalbinize dokundugunuzu görmek çok daha başka bir his..
İlişkinizi devam ettirebilirsiniz. Engel olmamalı mesafeler
6.senemiz olacak uzak ilişkimizde. Zorlukları var ama imkansız değil. Hatta kelimelerle birbirinize kalbinize dokundugunuzu görmek çok daha başka bir his..
İlişkinizi devam ettirebilirsiniz. Engel olmamalı mesafeler
Gözden ırak olan gönülden de ırak olur.. sözünü tamamen ezip geçer bazı aşklar umarım sizinki de öyle bir aşk olur ve birbirinizden kopmazsınız ... Çünkü mesafeler gerçek sevgi ve bağlılığa engel değil . istediğiniz Zaman telefonla konuşup sesinizi duyarsınız istediğiniz Zaman görüntülü konuşma yapabilirsiniz bir müddet bunlarla idare ederseniz mutluluğu yakalarsınız.