canım iyi sabretmişsin ne demek kardeşine kredi çekmek ya?
hadi çekti niye ödemiyorlar. ne insanlar var ya inanamıyorum senin çocuğunun rızkını kaynına mı veriyor eşin...para konularında ayrım olması ii olmamamış ama o borcu bi şekilde tahsil etmeniz lazım yoksa hep huzurunuz kaçacak. niye sen sıkıntıya giresin ki? hem eşlerin onayı olmadan kredi çekemiyor artık erkekler. dava açsan haklısın yani. aranıza ayrılık lafını çok sokmamaya çalışın canım kendine hakim ol. eşinle birbirinizi seviyorsunuz sonuçta, niye elalem yüzünden aranız bozulsun. çocuğunu düşün biraz alttan al canım.
evliliğinizde sürekli geçmişi deşip kavga etmenin tartışmanında bir manası yok aslında..
iyi yada kötü olan olmuş işte..geriye dönüp düzeltme imkanı olsa düzeltilirdi..eminim bunu eşinde çok isterdi..ve eşin kredi olayında yanlış yaptığının farkındadır heralde...
bence ayrılmayı konuşmak yerine dahada zıtlaşmak yerine birlik ve bereberlik içinde olunca..oturup konuşun konuşarak çözün sorunlarınızı....bence sarılın birbirinize sizi çekemeyenlere aranızı bozanlara inat....
bende yanlış yaptığımı şimdi anlıyorum madıı konuda onu cezasnı ceksın bı daha bu bunları dusunup yapmaz dedim.çünkü 3 sene içinde bi 5 milyer kredı daha cekmişti ya kardesi intihar etcem bu borclarımı kapatmazsam demiş bu da dayanamamıştı onlar eşimi kullanıyorlar.. bende ondan bir lira bile vermıyroum 1 senedir...ama erkek işte çok bunaldı. benimde hatalarım var düzelirmi kızlar ya herşey eskısı gibi olurmu acabaKusura bakma ama çok yanlış yapıyorsun eşin yanlış yapmış dersini almış birde boşanma lafı ne öyle, paranı onunla paylaş bu mesele boşanmaya sebep olmasın artık eşinede anlayış göster ailesi onu harcamış siz onun yanında olun ama söyleyin birdaha afetmiyeceğinizi ilk sırada kendi ailesini düşünmesi gerektiğini
bende yanlış yaptığımı şimdi anlıyorum madıı konuda onu cezasnı ceksın bı daha bu bunları dusunup yapmaz dedim.çünkü 3 sene içinde bi 5 milyer kredı daha cekmişti ya kardesi intihar etcem bu borclarımı kapatmazsam demiş bu da dayanamamıştı onlar eşimi kullanıyorlar.. bende ondan bir lira bile vermıyroum 1 senedir...ama erkek işte çok bunaldı. benimde hatalarım var düzelirmi kızlar ya herşey eskısı gibi olurmu acaba
eşin gerçekten hatasını anladı mı bir daha para vermeyeceği konusunda sana söz veriyor mu önemli olan bu bence
eğer gerçekten pişmansa hesabını ayırma ona destek olmaya çalış tabi bu arada eşin parasını kardeşinden almaya çalışsın
ama yok hala kendini haklı görüyorsa bu şekilde de evlilik yürütmek çok zor canımçünkü bu para vermenin sonu hiç gelmez sizinde hiç kavganız bitmez
umarım eşim hatasını anlamıştır
canım benim bee esin yapmıs bir hata .. ne bilim cocuğuna ve kendine alırken ona da al.. keseni ayrı tutma ondan... sonuçta aynı evde yasıyorsunuz bu kadar kopuk olmasın ilişkiniz... her evde var tartısma ufakta olsa.. bizde olmuyor mu sanıyorsun.. bizde öle gece dediğin gibi hersey güzel sabah kalkıorz bi sey olur yani çok normal... kayınvaledenle kaynınla da cek cizgini.. haz etmiorsan muhatap olmamaya bak..
sevgiler..
Ben hatasını anladığını zannetmiyorum. Anlasaydı ailesine yani annesine ve kardeşine tepki verir parayı onlardan bir şekilde alırdı. En azından bir kısmına yardım ederdi. baksanıza daha önce de çekmiş kredi. Onu da eşiniz ödemiş. Para vermemek konusunda bence en iyisini yapmışsınız. Size sinirleneceğine onları alıp karşısına konuşması lazımdı. Ya bu parayı verirsiniz yada bir daha beni göremezsiniz deseydi bakın o zaman nasıl ödüyorlar. Bırakın evli olmasını bekar olsa bile kardeşi için böyle bir şey yapması büyük hata. kardeşi girsin borca ödeyemeyince de intihar edicem desin sonra eşiniz ödesin borcu. keşke ödemeseydi. En kötü eve icra gelirdi (çok kötü bir durum Allah kimseye vermesin) O zaman belki kaynın ve annesi anlardı hatalarını.
Şimdi ne mi olacak. Siz afferdersiniz. Bu borç biter kardeşi evlenirken bir sürü borca girerler ve yine siz ödersiniz. Boşanmayı konuşmayın ama eşinizin de size sinirlenmek yerine teşekkür edip bir daha olmayacağı konusunda sizi ikna etmesi gerekir.
Söylediğim şeyler hastalı gibi kötü durumlar için geçerli değil. yada kardeşi iyi niyetlidir, gerçekten imkanı yoktur, gerçekten kötü bir durumda kalmıştır o zaman elbetteki ödeyecek. Ama böyle bir durumda hata bence.
eşin gerçekten hatasını anladı mı bir daha para vermeyeceği konusunda sana söz veriyor mu önemli olan bu bence
eğer gerçekten pişmansa hesabını ayırma ona destek olmaya çalış tabi bu arada eşin parasını kardeşinden almaya çalışsın
ama yok hala kendini haklı görüyorsa bu şekilde de evlilik yürütmek çok zor canımçünkü bu para vermenin sonu hiç gelmez sizinde hiç kavganız bitmez
umarım eşim hatasını anlamıştır
haklısınız...
eğer böyle devam ederse eşin senden soğur ve onlara daha çok yakınlaşır...öyle bir evlilik yaşayın ki en ufak probleminde sizinle paylassın.. onun herseyi olun...bu sekilde saklamasına sebep olursunuz baska seyleri...
zaten kayın valıdemle bile konuşmuyorum bu yaptıklarından bizim herseyımızı bıtırdıler ya... eşim de haklı olduğumu biliyo bişi demiyo... ama annesı arayıp sen kadın agızlı oldun dıyınce o da dayanamıyor oda istıyo herkes gıbı mutlu olunsun.. neler söylüyo ama aile anne kardeş işte bırakılırmı ...benim eşim cok vicdanlı yanı vicdanmı bu bilmiyorum ama aptallıkta denebılır.şii o nasıl sözz kocaya aptal denir mi taş olursun taş....
olsun yapmıs bi hata böyle seylerden sevgin bitmez evlilik bitmez... bak biraz düzelin borç felan bitsin hersey ne kdr güzel olur.. eminim o da çok sıkıntıdadır pısmandır... konusun ama olmuyor soğuyoruz diye değilll güzel güzel konusun..
zaten kayın valıdemle bile konuşmuyorum bu yaptıklarından bizim herseyımızı bıtırdıler ya... eşim de haklı olduğumu biliyo bişi demiyo... ama annesı arayıp sen kadın agızlı oldun dıyınce o da dayanamıyor oda istıyo herkes gıbı mutlu olunsun.. neler söylüyo ama aile anne kardeş işte bırakılırmı ...benim eşim cok vicdanlı yanı vicdanmı bu bilmiyorum ama aptallıkta denebılır.olumlu şeyler dumak mükemmel arkadsım inşallah duzelir. bende inanıyorum borclar bıtınce bıde eşim yengec burcu ve astrolog temmuz da yengecler 2 yıldır ki içinde bulundukları kasveti atacaklar dedı..şii o nasıl sözz kocaya aptal denir mi taş olursun taş....
olsun yapmıs bi hata böyle seylerden sevgin bitmez evlilik bitmez... bak biraz düzelin borç felan bitsin hersey ne kdr güzel olur.. eminim o da çok sıkıntıdadır pısmandır... konusun ama olmuyor soğuyoruz diye değilll güzel güzel konusun..
bende öle düşünüyoru cnım işte ama saygı bitiyo ee böyle insanlar ALLHIM bildiği gibi yapsın... kayın valıdem diyoki bana ne var hay kızım öderiz (kaynım bekar bu arada) birinizn maaşı gitsın bakalım birinizin kınıde yersiniz diyor.. bizde bunlardan tartışıyoruz işte 1.5 milyar krediye gidiyor aylık 16 milyar cekmişti.. işte en ufak bı tartışmada herşeyi depreştiriyoruz ...sen bizi düşünmezsınde vs vs.. tükeniyor bazı seyler... kızım için yıne allatttan aldımm
işin zor canım yani kaynının intihar ederim öldürürüm kendimi demesi çok kötü.belki blöf yapıyor ama eşin de haklı olarak etkileniyordur
valla ne diyeceğimi bilemedim ama bir de kaynını kaynananı karşına al güzelce konuş artık ayrı bir ev olduğunuzu çocuğunun geleceği için bvirşeyler yapmak istediğinizi anlat bakalım belki bir faydası olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?