Sen 21 aylık kızını bırakıp çalışacaksın ve k.validen "birinizin maaşıyla krediyi ödeyin, birinizinkini de yeyin" diyor, ya ne tuhaf şey bu..
Sürekliliği ayrılığı konuşmak doğru değil evlilikte, ama böyle büyük bir sorunu hazmetmek de hiç kolay değil.
Nasıl engel olamadınız o krediyi çekmesine, ben onu anlayamıyorum. Peki bu kadar büyük bir parayı kaynınız ne akla hizmetle ödemiyor?
Eşiniz bir ders aldı mı peki bu durumdan? Bir daha asla yapmam gibi şeyler söylüyor mu bari?
işin zor canım yani kaynının intihar ederim öldürürüm kendimi demesi çok kötü.belki blöf yapıyor ama eşin de haklı olarak etkileniyordur
valla ne diyeceğimi bilemedim ama bir de kaynını kaynananı karşına al güzelce konuş artık ayrı bir ev olduğunuzu çocuğunun geleceği için bvirşeyler yapmak istediğinizi anlat bakalım belki bir faydası olur.
bende yanlış yaptığımı şimdi anlıyorum madıı konuda onu cezasnı ceksın bı daha bu bunları dusunup yapmaz dedim.çünkü 3 sene içinde bi 5 milyer kredı daha cekmişti ya kardesi intihar etcem bu borclarımı kapatmazsam demiş bu da dayanamamıştı onlar eşimi kullanıyorlar.. bende ondan bir lira bile vermıyroum 1 senedir...ama erkek işte çok bunaldı. benimde hatalarım var düzelirmi kızlar ya herşey eskısı gibi olurmu acaba
zaten kayın valıdemle bile konuşmuyorum bu yaptıklarından bizim herseyımızı bıtırdıler ya... eşim de haklı olduğumu biliyo bişi demiyo... ama annesı arayıp sen kadın agızlı oldun dıyınce o da dayanamıyor oda istıyo herkes gıbı mutlu olunsun.. neler söylüyo ama aile anne kardeş işte bırakılırmı ...benim eşim cok vicdanlı yanı vicdanmı bu bilmiyorum ama aptallıkta denebılır.
olumlu şeyler dumak mükemmel arkadsım inşallah duzelir. bende inanıyorum borclar bıtınce bıde eşim yengec burcu ve astrolog temmuz da yengecler 2 yıldır ki içinde bulundukları kasveti atacaklar dedı..
burcları falan bosver sen... ama ben duzelecegıne ınanıyorum .. sen de mutlu ol artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?