- Konu Sahibi akademikuye
Sevgili hanımlar. 5 ay çıktıgım erkek arkadaşımın beni kıskanmaması ve merak etmemesi konusunda zaman zaman sorunlar yaşıyıp, bunu dile getiriyordum. En son öyle bir olay yasadım ki patladım. Şöyleki erkek arkadaşım doktora gidişim ki bu ufakta olsa bir ameliyatla ilgili merak etmedi. Bunun üzerine ben patlama yaşadım ve biraz ağır konuştum. Kıskanmıyorsun merak etmıyorsun bana hiç jest yapmıyorsun şeklinde. Cevaben bana ben böyleyim bu halimle de mutluyuım sen mutlu değilsen sen bilirsin dedi. Konusma burada bitti. Aynı aksam facede yerici bir paylaşım yaptı. Muhtemelen bana ithafen...O sürecte 3 gün aramadı. 4. gün hastanede yerbildirimi yapmam üzerine mesaj yazdı. Nasılsın ameliyatını oldun mu dıye. Bu mesaja da 2 gün cevap vermedim. 3. gün evet dedım.Sonrasında gecmiş olsun vs dedı ama barışmak için ciddi birsey yapmadı. Şimdi de yani o günden bu yana 15 gündür beni hıc aramıyor fakat barışmak için sürekli yazıyor. Yüz yüze görüşmek istiyor fakat telle aramak yok. İkna etmek için ciddi bir çaba yok ama ısrarla yazarak barışmak istiyor gün içinde 4-5 kez yazıyor. hee yazdıklarında da senı sevıyorum sensiz olamam seklinde değil de barışalım, ben sana ısındım, barışıp süreci hızlandıralım, haklısın kötü gününde yanında olamamdım ama telafı edecegım seklinde yaklasıyor.... Bense bu süreçte onu affedip affetmeme konusunda tereddütlüyüm siz tecrübeli arkadaslardan fikir istiyorum. Bu yaptıgının tekraralanabileceğinden korkuyorum... Yani yazarak barışmak isteyen adamı ilk defa görüyorum... Ne bilim bu bir çaba mı bilemiyorum. Ayrıca bu sekılde posta koyması yarın bir gün de aynısını yapabilme ihtimali... Biraz vicdan yapıyorum halbuki yaptıgım hiç bir hata yok kendısıne ayrılık kararımı bile güzelce açıkladım kendisine ki bana hak da veriyor bu konuda ama düzeltebilecegını bir daha böyle birsey olmayacagını söylüyor...