ayrılık konuusnda yaşadığım kafa karışıklığı...

akademikuye

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2009
1.577
212
173
38
Diğer
Sevgili hanımlar. 5 ay çıktıgım erkek arkadaşımın beni kıskanmaması ve merak etmemesi konusunda zaman zaman sorunlar yaşıyıp, bunu dile getiriyordum. En son öyle bir olay yasadım ki patladım. Şöyleki erkek arkadaşım doktora gidişim ki bu ufakta olsa bir ameliyatla ilgili merak etmedi. Bunun üzerine ben patlama yaşadım ve biraz ağır konuştum. Kıskanmıyorsun merak etmıyorsun bana hiç jest yapmıyorsun şeklinde. Cevaben bana ben böyleyim bu halimle de mutluyuım sen mutlu değilsen sen bilirsin dedi. Konusma burada bitti. Aynı aksam facede yerici bir paylaşım yaptı. Muhtemelen bana ithafen...O sürecte 3 gün aramadı. 4. gün hastanede yerbildirimi yapmam üzerine mesaj yazdı. Nasılsın ameliyatını oldun mu dıye. Bu mesaja da 2 gün cevap vermedim. 3. gün evet dedım.Sonrasında gecmiş olsun vs dedı ama barışmak için ciddi birsey yapmadı. Şimdi de yani o günden bu yana 15 gündür beni hıc aramıyor fakat barışmak için sürekli yazıyor. Yüz yüze görüşmek istiyor fakat telle aramak yok. İkna etmek için ciddi bir çaba yok ama ısrarla yazarak barışmak istiyor gün içinde 4-5 kez yazıyor. hee yazdıklarında da senı sevıyorum sensiz olamam seklinde değil de barışalım, ben sana ısındım, barışıp süreci hızlandıralım, haklısın kötü gününde yanında olamamdım ama telafı edecegım seklinde yaklasıyor.... Bense bu süreçte onu affedip affetmeme konusunda tereddütlüyüm siz tecrübeli arkadaslardan fikir istiyorum. Bu yaptıgının tekraralanabileceğinden korkuyorum... Yani yazarak barışmak isteyen adamı ilk defa görüyorum... Ne bilim bu bir çaba mı bilemiyorum. Ayrıca bu sekılde posta koyması yarın bir gün de aynısını yapabilme ihtimali... Biraz vicdan yapıyorum halbuki yaptıgım hiç bir hata yok kendısıne ayrılık kararımı bile güzelce açıkladım kendisine ki bana hak da veriyor bu konuda ama düzeltebilecegını bir daha böyle birsey olmayacagını söylüyor...

Yuh yani, 15 gün, hatasının farkında ise en azından küçük bir jest ile kalbinizi almaya çalışabilirdi.

Kaç yaşında bu insan? Neden aramak varken ısrarla mesaj?

33 .. değil mi ufak bir jest bir çiçek vb bişey yollamak zor değil. yüz yüze görüsecekmiş...aramıyor bile düşünün...

akademikuye akademikuye sen kendine boyle bir iliskiyi mi layik goruyorsun?

Anlattiklarin benim kabul edebileceğim seyler degil mesela. Ben iliskide tabiri caizse prenses gibi davranilmaktan hoslaniyorum. Ona gore de yorum yaptım ama sen farkli olabilirsin.

Sen ne istiyorsun?

Hastalıkta yanında değilse ne zaman yanında olacak... Eş vs.. olmaz ondan. O yüzden yol yakınken dön

hastalıkta yanımda olamamış çünkü tartısmamızdan sonra ameliyat olmusum ben..kötü bir zamana gelmiş savunması bu... madem bunu yaptın bir gecmiş olsun çiçeği yolla bi gönül al demi.. anca whatsapp tan yazıyor

akademikuye akademikuye sen kendine boyle bir iliskiyi mi layik goruyorsun?

Anlattiklarin benim kabul edebileceğim seyler degil mesela. Ben iliskide tabiri caizse prenses gibi davranilmaktan hoslaniyorum. Ona gore de yorum yaptım ama sen farkli olabilirsin.

Sen ne istiyorsun?

canım ben de şikayetçiyim bu durumdan sadece biraz vicdan yaptım çok mu abartıyorum çok mu beklentiye giriyorum şeklinde o yüzden fikir almak istedim... çok haklısın biz kendımıze ne kadar değer veririsek o kadar var oluruz

hastalıkta yanımda olamamış çünkü tartısmamızdan sonra ameliyat olmusum ben..kötü bir zamana gelmiş savunması bu... madem bunu yaptın bir gecmiş olsun çiçeği yolla bi gönül al demi.. anca whatsapp tan yazıyor
Biraz rahat bir tip anladıgım kadarıyla. Aramaması msj yazması onu gösteriyor. Kılını kıpırdatamıyor yani

33 .. değil mi ufak bir jest bir çiçek vb bişey yollamak zor değil. yüz yüze görüsecekmiş...aramıyor bile düşünün...
Sen kaç yaşındasın canım? Kafanı yorduğuna değmez bu hödük için.

Küçükte olsa sağlık sorununda insan sevdiğini yanıda arıyor, bir destek istiyor. Sitemini duyacağı yerde, "işine gelirse" demiş. Ne üstün özelliği varki böyle değersiz hissettirmesini görmezden geleceksin?

Ben sana ısındım ne yaa...Allah razı olsun ama ben senden soğudum desen, yeridir.

Sen kaç yaşındasın canım? Kafanı yorduğuna değmez bu hödük için.

Küçükte olsa sağlık sorununda insan sevdiğini yanıda arıyor, bir destek istiyor. Sitemini duyacağı yerde, "işine gelirse" demiş. Ne üstün özelliği varki böyle değersiz hissettirmesini görmezden geleceksin?

Ben sana ısındım ne yaa...Allah razı olsun ama ben senden soğudum desen, yeridir.

29 canım. aynen değil mi evlendırme programında gibi.. ben sana ısındım

Bu adamın malzemesi bu; ilgisiz, donuk ve mat! Bu kadar sorun yaşamanıza rağmen hala telefonla dahi yardım ricasında bulunmuyor. Barışmak için son derece ilkel ve samimiyetsiz yolları tercih ediyor!
Samimiyetsiz olması mesajdan belli, ses tonunu ayarlayamaz çünkü... İşine gelmiyor bir ilişkiyi sürdürmek, her şeyi sana yüklemiş. Ne yapmak istediği belirsiz, ama sen elinde sessiz sedasız ve sorgusuz bir biçimde bulunursan ilişki ancak böyle yürür kendince buna inanmış...

yapma....

Back
X